Palmiros horoskopas trečiadieniui, sausio 13 d.

Trečiadienį 7 val. stoja Mėnulio jaunatis. Prasideda naujas Mėnulio mėnuo, kai verta apmąstyti mėnesio planus.

Deja, ir ši diena itin sudėtinga, kai greitai keičiasi nuotaika, kyla konfliktai, ypač tarp viršininkų ir pavaldinių, tarp tėvų ir vaikų. Mažiau patirsite rūpesčių, jei vengsite bendravimo su svetimais žmonėmis ir tais, kurie mėgina paveikti jūsų nuomonę, apsisprendimus. Darbe nesiimkite atsakingų ar pavojingų, rizikingų užduočių, venkite kristi vadovybei į akis. Gautus naujus pasiūlymus vertinkite atsargiai – geriau atidėti apsisprendimą kitai savaitei.

Šiomis dienomis neskubėkite dirbdami, ypač fizinius darbus, sportuodami – bus didelė stuburo, kelių, galvos traumų tikimybė. Venkite persišaldyti – dabar itin tikėtini dantų skausmai, nervų uždegimai. Galimi galvos skausmai ir dėl intensyvaus protinio darbo, emocinės įtampos. Dažniau atsipalaiduokite.

Nemenka gamybinių avarijų tikimybė. Atsargiau su aštriais įrankiais, peiliais, ginklais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Atidesni turi būti dirbantys aukštyje ar po žeme. Nepatartina taisyti dantų, operuoti stuburo, kelių, veido, jei nėra būtinybės.

Būtina atida su elektros prietaisais, kompiuteriais. Venkite rizikuoti vairuodami ar eidami keliu.

Iš antradienio į trečiadienį svarbūs nespalvoti sapnai, taip pat tie, kuriuose kas nors buvo aiškiai sakoma, – galite išgirsti vertingų patarimų. Į fantastinius sapnus galima nekreipti dėmesio. Knygą regėti, ją skaityti – permainos. Gerai, jei knyga nauja, blogai – suplyšusi, blogai, jei sapne ją plėšėte, deginote. Ugnis bylotų apie klaidas, kurias ruošiatės padaryti. Eiti, bėgti, važiuoti – gresia nuostoliai, apgaulės, vagystės, pavojai. Duris atverti – naujos pažintys, muziką girdėti – apsauga, pagalba.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, juolab sudužtų, akmuo iš apsodo iškristų, sudaužyti indą, stiklą, jei šviesa be priežasties užgestų namuose.

Geras ženklas: jei virš jūsų šviesa įsižiebtų – geros permainos, jei ištrūktų saga, drabužis įplyštų – atsisakysite nereikalingų dalykų savo gyvenime, jei laikrodis sustotų – blogo etapo jūsų gyvenime pabaiga.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas susikaupusiems reikalams tvarkyti; tiktų nešioti šviesius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Mažiau ginčykitės su viršininkais, taip pat kolegomis, vyriausiais asmenimis šeimoje, su giminaičiais bei kaimynais, būkite atidesni gautoms pastaboms, užuominoms.

Jautis (04 21–05 20). Galimi netikėtumai – nesiorientuokite tik į vieną variantą, jei reikės gauti pinigų, mat gali pasikeisti žmonių, su kuriais tarėtės dėl būsimos pagalbos, bendradarbiavimo, planai. Bus didelė traumų, avarijų tikimybė – neskubėkite, likite atsargūs.

Dvyniai (05 21–06 21). Didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, vagysčių tikimybė. Labiau saugokite asmeninius daiktus (pinigines, dokumentus, užrašų knygutes), nes galite pamesti (nors šiandien tai ne pats blogiausias dalykas).

Vėžys (06 22–07 22). Venkite ginčų su partneriais bei antrąja puse – neištvėrę galite pasakyti tai, ko negalima. Ir nesistenkite nieko kaltinti – nei kitų, nei savęs.

Liūtas (07 23–08 22). Ne pats geriausias laikas vadovybei siūlyti savo sumanymus – vargu ar tai bus tinkamai įvertinta.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite atidesni vaikams, jų žodžiams. Venkite ginčų su mylimu asmeniu. Nerizikuokite kelyje – didesnė avarijų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebūkite patiklūs spręsdami piniginius, turto reikalus – šiandien jus bus lengviau sužavėti, įtikinti neperspektyviais dalykais. Būkite atidesni lipdami, eidami, sportuodami.

Skorpionas (10 24–11 22). Svarbu nepanikuoti ir nepasiduoti spaudimui iš viršaus – kad ir ką manys jūsų viršininkai, kad ir ko iš jūsų reikalaus, nieko nekeiskite, su niekuo nauju nesutikite. Beje, ne laikas ir atsakingiems karjeros sprendimams.

Šaulys (11 23–12 21). Venkite konfliktų su vadovybe ir artimaisiais. Ne laikas aiškintis santykius su antrąja puse. Šiomis dienomis daug nenorėkite, būkite kuklesni, pasistenkite susimąstyti, ko reikia jūsų artimiesiems, ko jie iš jūsų norėtų. Palanki labdara.

Ožiaragis (12 22–01 19). Bendraudami neskubėkite nei įtarinėti, nei pasitikėti – laikas parodys, kas teisus, doras, sąžiningas, o kas ne. Mokėkite negirdėti negerų atsiliepimų apie sutuoktinį – iš nieko galite išpūsti skandalą, be pagrindo sukelti pavydo sceną. Didelė autoavarijų, įvairių traumų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Labiau atsižvelkite į partnerių, vadovybės, kvalifikuotų specialistų nuomonę, į sutuoktinio ar mylimo žmogaus keliamus reikalavimus. Būkite atsargesni su modernia technika, aštriais instrumentais, taip pat vairuodami automobilį – reakcija bus greita, bet netiksli.

Žuvys (02 19–03 20). Gresia nemalonus pokalbis – pasistenkite bendravimą su jums nepatinkančiu asmeniu ar šefu atidėti. Šiuo metu verta užsiimti atidėtais, nebaigtais darbais, netinkamas laikas pradėti ką nors nauja.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą