Galimos kliūtys, kurias įveikti padės tik laikas

Tai laikas, kai reikia sustoti ir viską dar kartą apmąstyti. Gal iš esmės ne taip viską suprantate, ne taip vertinate? Gal ne taip darote, ne tuo užsiimate? Gal ne tuo ir ne tais tikite? Diena bus svarbi ieškoti praeities klaidų, jas analizuoti, apžvelgti nueitą kelią. Būtent dabar atsivers galimybės kai ką perdaryti, pakeisti – tam turėsite ganėtinai laiko iki liepos pradžios.

Šis laikas bus naudingas ir dar kartą pamėginti padaryti tai, kas anksčiau nepavyko.  Šiandien galimi tam tikri stabdžiai, kliūtys, kurias įveikti padės tik laikas. Tad jei kas nors nepavyks, tiesiog ramiai atidėkite reikalą. Todėl šiai dienai daug neplanuokite ir mažiau vilkitės. Neverta tvarkyti finansinių reikalų, ginčytis dėl pinigų – bent jau į finansines avantiūras nesivelkite. Kita vertus, tai tinkama proga ieškoti būdų taupyti. Tam tikri apribojimai bus juntami ne tik tvarkant reikalus, bet ir reiškiant jausmus – nepatartina skirti meilės pasimatymų. Šiandien dėl įvairių priežasčių (dažniausiai dėl paiko ginčo) gali atšalti santykiai su mylimu žmogumi. Jei nemokėsite atleisti, vis pyksite, priekabiausite ir rodysite savo ambicijas, principus, ko gero, neišvengsite ginčo su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu ir jus tai tik dar labiau atitolins.

Būkite pagarbesni ir nuoširdesni bendraudami su tėvais, seneliais ar tiesiog vyresnio amžiaus žmonėmis – jiems gali stigti jūsų meilės, nuoširdumo, atvirumo. Moterims ši diena gali būti nemalonesnė ir sudėtingesnė nei vyrams. Diena nėra palanki ne tik meilės pasimatymams, bet ir švęsti, pramogauti. Šįryt 5 val. 48 min. Jupiteris sustojo, apsisuko ir ėmė judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis retrogradinis judėjimas truks iki liepos 10 d. Kai Jupiteris juda atatupstas, socialiniai, politiniai įvykiai, religinės dogmos, visuomenės moralinės nuostatos ima vis mažiau mus jaudinti. Atsiranda apribojimų plėsti savo veiklą ir įtaką. Tai neigiamas veiksnys ir ryšiams su užsieniu plėtoti.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – tai reikštų švarią sąžinę ir teisingą pasirinkimą. Tiesa, asmenys, visai praradę sąžinės balsą, taip pat galėjo atsibusti nieko neprisimindami.

Blogas ženklas: jei karoliai ar grandinėlė sutrūktų, ne vietoje išberti grūdus, kruopas, šiukšles, rakštį įsivaryti, išsitepti, ypač riebalais, aliejų išlieti, jei namie kas nors sulūžtų, be aiškios priežasties dažnai kūną niežėtų (daug priešų turite), jei niežėtų tarpuakį (greitai mirs kažkas iš jūsų aplinkos).

Geras ženklas: netyčia apsilieti ar atsitiktinai būti aplietam vandeniu.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus susitikti su bičiuliais, bendraminčiais, tiesa, bus didesnė traumų, avarijų tikimybė judant, keliaujant.

Avinas (03 21–04 20). Neskubėkite teisti, gal ir jus kas nors smerkia? Partneriai gali nuvilti neįvykdę duoto įsipareigojimo, užvilkinę jums svarbų reikalą, taip pat pinigų sumokėjimą (pervedimą). Būkite šiltesni su sutuoktiniu – ne laikas komplikuoti santykius įtarinėjimais, jėgos, autoriteto demonstravimu.

Jautis (04 21–05 20). Būsite nepatiklūs, įtarūs, ypač darbo reikaluose bei santykiuose su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Neskubėkite pyktis su kolegomis, viršininku ar pavaldiniais ir nekelkite scenų mylimam asmeniui, sutuoktiniui.

Dvyniai (05 21–06 21). Niekur nerizikuokite, ypač dalykiniuose reikaluose, – galite būti apkaltinti neprofesionalumu, neatsakingumu ar tiesiog nepagarba vadovybei, darbui. Dėl niekų galite susivaidyti ir su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Ne laikas griežtiems pokalbiams su vaikais.

Vėžys (06 22–07 22). Nesiaiškinkite santykių su kerštingais asmenimis, nepasiduokite suinteresuotų asmenų spaudimui, įkalbinėjimams, tiesa, paisykite šefo nuomonės, reikalavimų (kitaip galite patekti į jo nemalonę). Būkite dėmesingesni, pagarbesni tėvams ir savo šeimai.

Liūtas (07 23–08 22). Aplinkybės gali susiklostyti visai kitaip, nei manėte. Tikėtinos priverstinės išlaidos, nuostoliai, tad pasistenkite nepažeidinėti įstatymų bei taisyklių. Mažiau vilkitės gauti ir patys venkite žadėti, įsipareigoti. Taupykite pinigus.

Mergelė (08 23–09 22). Negaiškite laiko iš ko nors tikėdamiesi malonių. Jei patys nepasistengsite, nebus jokių rezultatų. Kritinis metas sutuoktiniams – venkite kritikuoti, priekaištauti. Diena bus sudėtinga moterims.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite įsitempę, sunerimę, tačiau ne laikas impulsyviems sprendimams, ginčams, konfliktams, tad mokėkite susitvardyti, kai ko nors užsinorėsite, nesupykti, kai teks netikėtai viską mesti ir pakeisti planus. Nerizikuokite kelyje.

Skorpionas (10 24–11 22). Aplinkiniai nebus atviri – kai ką mėgins slėpti, galbūt net apgauti. Nesėkminga diena – nieko rimto neplanuokite, labiau pasirūpinkite dvasine ramybe.

Šaulys (11 23–12 21). Galite kaktomuša atsitrenkti į netikėtas kliūtis – nenusiminkite: šiandien vargu ar pavyks įgyvendinti savo planus. Ir nesistenkite išsiaiškinti santykių su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu – – ne laikas ultimatumams (jei liepsite rinktis, labai tikėtina, kad pasirinks ne jus).

Ožiaragis (12 22–01 19). Neleiskite sau nuotaikos gadinti ir laiko gaišinti. Būtina atsiriboti nuo tų, kurie trukdo gyventi ir dirbti. Būkite kategoriškesni atsakydami.

Vandenis (01 20–02 18). Netikėtas įvykis, naujiena gali pakeisti jūsų nuomonę apie seną draugą ar sutuoktinį. Atsargiau su užsieniečiais, jei tektų tvarkyti verslo, piniginius ir turto reikalus.

Žuvys (02 19–03 20). Saugokitės provokacijų, nesivelkite į intrigas. Nemenka traumų, avarijų ir nuostolių tikimybė – nerizikuokite pinigais ir savo pareigomis darbe. Ne laikas prašyti finansinės pagalbos iš vadovybės ar tėvų. Būkite atidesni tėvų skundams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą