Gilinkitės į nuojautas, stebėkite aplinkos ženklus

Tai pasyvus, mistiškas laikas – gilinkitės į nuojautas, stebėkite aplinkos ženklus. Derinkitės prie aplinkybių, neskubinkite situacijos, nepersistenkite norėdami geriau atrodyti, venkite savarankiškų sprendimų. Nepersidirbkite. Netinka skubėti ar imtis ko nors nepagalvojus. Daug dėmesio veiklai nereikėtų skirti, geriau rytdienai atidėti svarbius bei reikšmingus susitikimus, sandorių pasirašymą. O šios dienos susitarimai, sandoriai greitų vaisių neduos, tad jei norite greitai apčiuopiamų rezultatų, tokius susitarimus irgi verta atidėti rytdienai. Palanku aplankyti vaikystės draugus, apskritai gerai susitikti su tais, kurių seniai nematėte, – žmogus, su kuriuo kadaise kartu dirbote, mokėtės, vėl gali tapti jums svarbus ir įdomus. Naudingas laikas ir dirbti su sena, pamiršta informacija: aptiksite naudingų dalykų ir juos mokėsite naujai panaudoti. Beje, mažiau kalbėkite. Ir likite taikūs – ne laikas agresijai. Daugiau laiko praleiskite namuose su artimaisiais. Palanku priimti svečius. Užsiimkite labdara. Vis dėlto šiandien reikėtų daugiau dėmesio skirti šeimai, ypač svarbus bus dėmesys tėvams, seneliams bei giminės praeičiai – apie ją derėtų pasikalbėti su vaikais, anūkais. Išlieka didesnė konfliktų, traumų, avarijų tikimybė, ypač dėl skubėjimo, pykčio, konkuravimo. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, aštriais daiktais bei įrankiais, ginklais. Labiau tikėtinos rankų, galvos traumos. Asmenys, turintys silpną širdį, turėtų labiau save pasaugoti.

Į sapnus iš pirmadienio į antradienį galima nekreipti dėmesio, nebent jūs regėjote giminaičius, artimus žmones. Tuomet sapną reikėtų aiškintis tiesiogiai.

Blogas ženklas: jei šuo aplotų – nemalonumai, katė apdraskytų – katastrofa, taip pat agresyvus gyvūnų elgesys gali byloti apie slaptą artimo žmogaus neapykantą.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, gera žinia, rasti veidrodžio šukę – painios situacijos išnarpliojimas, rasti monetą herbu į viršų – pavyks sėkmingai išspręsti dabartines problemas. Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus tvarkyti įvairius reikalus; tinkamos spalvos – raudona, balta, alyvinė.

Avinas (03 21–04 20). Romantiška diena, gera imtis kūrybinio darbo. Idėjos, pasiūlymai, kuriuos šiuo metu svarstote, duos naudos, jei kuriam laikui jas atidėsite. Netikėtai galite susitikti ar ką nors sužinoti apie žmogų, kurį kadaise mylėjote. Geras laikas pasimatymams, tiesa, jei neketinate savo partnerio auklėti. Dabar visiškai netinkamas metas aiškintis santykius su tais, kurie jums brangūs, kuriuos mylite.

Jautis (04 21–05 20). Ne laikas konfliktui, kovai – laukite patogesnio meto, tačiau tai tinkamas metas taikytis, gerinti santykius su artimaisiais. Darbe arba tvarkydami dalykinius reikalus pasistenkite neskubinti įvykių, nesikarščiuoti, su niekuo nesiaiškinti santykių ir atsargiau vairuoti automobilį. Beje, netinkama proga su vadovybe aptarinėti jūsų veiklos perspektyvas.

Dvyniai (05 21–06 21). Nebloga proga sutvarkyti užvilkintą reikalą, taip pat dokumentus ar gauti parašą, kurio seniai trūko, tik būkite atidesni su dokumentais, informacija. Labai neskubėkite – jums prieš akis trečiadienis, kuris bus labiau palankus aktyviai tvarkyti reikalus. Pasistenkite atsiriboti nuo tuščių ar provokuojančių šnekų, nenorėkite daug žinoti. Ir venkite ginčų. Nerizikuokite kelyje, pasisaugokite vagių.

Vėžys (06 22–07 22). Neblogas laikas tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Raskite laiko ir tiems, kurie kreipsis pagalbos, būkite atidesni aplinkinių sunkumams. Tik nemėginkite užsiimti artimųjų ugdymu – net ir teisingiausi bei protingiausi patarimai šiuo metu gali būti neįvertinti ir atmesti kaip tušti, neįdomūs, neperspektyvūs. Geriau jau užsiimkite pasiruošimu Kalėdoms – puiku rinkti puošmenas namams, užsisakyti iš Kalėdų Senelio dovanas artimiesiems.

Liūtas (07 23–08 22). Sudėtinga diena: vienas netikslus žingsnis, neteisingas žodis, ir galite sunaikinti tai, kas jums svarbu, patys atsidurti už borto ar ką nors „netyčia“ išmesti. Tad neskubėkite – nepasiduokite pirmam impulsui, įsiklausykite į nuojautas. Ir nieko rimto nesiimkite, kol nesuvoksite, kas jums, jūsų šeimai svarbiausia. Svarbiausia bus nieko nesiimti perdarinėti, keisti, su niekuo nenutraukti santykių (nebent tai būtų žalingas ryšys šeimai). Pasaugokite sveikatą – nemenka traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22). Pavojingas laikas, jei sugalvosite kuo nors rimtu užsiimti, priimsite atsakingus sprendimus, aiškinsitės santykius. Mokėjimas įsiklausyti į savo intuiciją, atseikėti atsitiktinius žmones, tuščius tikslus, nereikalingus darbus padės išvengti nuovargio ir greičiau pasiekti tikslą. Vis dėlto diena nėra tinkama tvarkyti svarbius reikalus. Pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis. Ir labiau pasirūpinkite turto saugumu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Artimieji jus supras ir įvertins – diena leis atvirai, draugiškai pasikalbėti apie opius klausimus. Geras laikas spręsti susikaupusias problemas namie, tik neieškokite standartinių kelių. Radikaliems sprendimams nebloga proga, jei tai susiję su šeimos gerove, darniais poros santykiais. Palankus metas pertvarkyti namus, ruoštis artėjančioms šventėms. Tinka rinkti Kalėdų dovanas seniems vaikystės draugams.

Skorpionas (10 24–11 22). Galite gauti vertingos informacijos, susijusios su jūsų veikla, profesija. Jei skubu, tuomet tai neblogas laikas kreiptis su prašymu į įtakingą asmenį (nors geriau tai atidėkite rytdienai). Dirbdami negailėkite jėgų ir būkite atidūs negeroms nuojautoms – jos gali pasiteisinti. Vis dėlto šiandien namai, šeima turi būti pirmoje vietoje, tad, nors ir labai patiks darbe, viršvalandžius skirkite šeimai.

Šaulys (11 23–12 21). Nepatartina savo tikslo siekti atkakliai – kliūčių bus daugiau, nei manote! Kad ir kuo užsiimsite, kad ir ko norėsite, įsiklausykite į vidinius įspėjimus: šiuo metu padarytos klaidos atsilieps jūsų karjerai, šeimos santarvei. Stenkitės gerinti santykius su vadovybe, užsienio partneriais, tėvais, vaikais, mylimu žmogumi (ypač jei jis užsienyje). Beje, venkite ginčų su policija, ypač kelių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Netikėtumas ar jūsų bloga nuotaika, per didelis įsitempimas gali pakeisti jūsų planus, kaip ir pakenkti geriems santykiams ne tik darbe, bet ir namie. Niekuo rimtu šiandien neužsiimkite, ką galite, atidėkite rytdienai, o dar geriau ketvirtadieniui, penktadieniui. Diena nebloga tvarkyti mokesčių, skolų, draudimo reikalus. Šiandien bus itin svarbu likti ramiems bei taikiems, neskubėti, nes išaugs konfliktų, traumų, avarijų tikimybė. Labiau pasaugokite savo sveikatą bei turtą.

Vandenis (01 20–02 18). Taikykitės, stiprinkite giminiškus, draugiškus, partneriškus ryšius. Nors tai nebus paprasta, nes deryboms, susitarimams ne pats geriausias laikas, ypač jei nesate linkę į kompromisus, jei jums svarbu tik savo principus apginti, išlaikyti. Itin atidūs bei pagarbūs būkite sutuoktinio nuomonei, labiau paisykite savo poros norų, pageidavimų. Tinka rinkti sutuoktiniui šventinę dovaną.

Žuvys (02 19–03 20). Mažiau kalbėkite, labiau stenkitės kitus išgirsti ir suprasti. Venkite ginčų su kolegomis, išklausykite patarimus. Stenkitės būti konkretesni, nes vertinant bendrais bruožais viskas gali pasirodyti gerai ir tik pradėjus analizuoti atsiskleis užslėpti trūkumai. Tinka spręsti namų pertvarkymo, remonto klausimą. Neblogai pirkti namams tvarkyti reikalingą techniką.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą