Itin aktyvūs bus įvairūs aferistai

Tęsiasi nepalankus painiavos metas, kai stinga jėgų, pasitikėjimo savimi ar tiesiog gero ūpo, kai pakanka prieštaravimų: euforija ir nusivylimas aplanko tuo pat metu arba nusiraminama ten, kur reikia ryžtingai sukrusti, o panikuojama, kur viskas gerai. Vyraus tendencija nepripažinti faktų, slėpti nuo savęs tiesą ar patiems nuo jos slėptis, norimus dalykus palaikyti esamais ir t.t. Tiesa, klysime neilgai, gana greitai (gal net rytoj) ateis praregėjimas, tiesa, kaina nebus maža.

Kad ir kuo užsiimsite, kad ir kur būsite, elkitės atsargiau, likite atidūs. Svarbu susitelkti, atsisakyti antraeilių dalykų ir dėl nieko nebūti tikriems.

Šiandien geriau nevykti į keliones, nerengti susitikimų, pasitarimų, susirinkimų, nežadėti ir kitaip neįsipareigoti. Diena netinkama priimti atsakingų sprendimų darbe, tvarkant piniginius ir turto reikalus, taip pat asmeniniame gyvenime, ypač jei kas nors darys įtaką. Rizikinga investuoti pinigus, pasirašyti sandorius. Apskritai ne laikas tvarkyti piniginius ir turto reikalus, pirkti vertingų daiktų. Netiks pradėti naujų darbų, naujos veiklos, tvirtinti svarbių dokumentų. Verta nebent ką nors užbaigti, ieškoti klaidų, taisyti jas (tik nenutaisykite į blogesnę pusę). Beje, itin aktyvūs bus įvairūs aferistai, intrigantai.

Galimi rimti nesutarimai tarp partnerių politikoje, taip pat versle. Labiau tikėtina išdavystė. Nepalankus metas romantiškiems pasimatymams, juolab pažintims. Netiks aiškintis meilės santykių – galite visai susipykti. Šiandien didesnė nei paprastai apgaulių, vagysčių, traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų (ypač transporto, vandentiekio, kanalizacijos) tikimybė.

Beje, venkite svaigalų bei apsvaigusių (ne tik nuo alkoholio) asmenų. Būkite atsargesni su dujomis, chemikalais, taip pat su vaistais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Nerizikuokite kelyje! Nelaimės tikėtinos ir prie vandens. Labiau pažeidžiami bus vyrai, vadovai, menininkai, taip pat vaikai.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai pranašiški, tačiau pildysis negreitai. Gerai buvo regėti mirusiuosius – apsauga, medžius, gėles – laimė, meilė, žvaigždes – sėkmė, skalsa. Blogai ką nors valgyti ar maistą gaminti, gerti svaigalus, matyti save nuogą.

Blogas ženklas: jei nukritęs aštrus daiktas įsmigtų ar namuose kas nors sulūžtų, imtų tinkas byrėti, parketlentė iškristų – nesantaika namuose, gresia šeimos iširimas, jei nagas nulūžtų – liga, jei drabužis ar batas suplyštų – apsaugos praradimas, jei dantis nuskiltų – nuostoliai, jei durys neatsirakintų, raktas sulūžtų ar jį pamesti.

Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daiktų – išspręsite sudėtingą problemą, netyčia įsipjauti, įsidurti – sunkus, tačiau reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis visapusiškai nepalankus, tinkamas nebent užbaigti darbus; palankūs tamsiai raudoni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Neskubėkite patikėti, sutikti, kaip ir atsisakyti, nusisukti, nors galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais, psichologiniu spaudimu. Kad ir ką išgirsite, patirsite, nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų agresyviai. Galimi netikėti nusivylimai mylimu žmogumi ar senu bičiuliu. Bloga diena pirkti techniką, įrankius tiek veiklai, tiek namams. Didesnė traumų, avarijų tikimybė (ypač rytą).

Jautis (04 21–05 20). Paradoksalus laikas: būsite visai šalia tiesos, bet paskutinę akimirką pasuksite klaidingu keliu – jūs arba partneriai. Tad sveikiau jūsų veiklai, kišenei, taip pat ir santykiams su artimaisiais nepriimti atsakingų sprendimų. Delskite. Ir pasiruoškite staigmenoms – tiek geroms, tiek problemiškoms. Aplinkiniams stigs lankstumo, kantrybės, takto, teisingumo jausmo (beje, kaip ir jums). Labiau pasaugokite ramybę – savo bei sutuoktinio.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas, nenustebkite, jei kas nors pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas. Tiesa, neskubėkite priimti pagalbos, nes galite pakliūti į priklausomybę nuo padėjusio asmens. Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę verta atidėti kitai dienai. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų – aplinkinius būsite linkę neteisingai kaltinti. Didesnė gamybinių, buitinių traumų tikimybė. Labiau pasaugokite sveikatą – gali sutrikti virškinimas, didesnė traumų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Į viską reaguokite ramiai – nereikia labai sureikšminti išgirstų pagyrimų, kaip ir kritikos, naujienų. Galimi netikėtumai tiek bendraujant su bendradarbiais, tiek su artimaisiais – vaikais, mylimu asmeniu. Deja, dabar toks laikas, kai pagaliau yla išlenda iš maišo. Beje, tai nereiškia, kad į jos vietą jums neįbruks kito maišo su kita yla. Kitais labai nepasikliaukite, atsakingų darbų niekam nepatikėkite, bet ir patys jų nesiimkite.

Liūtas (07 23–08 22). Ne laikas avantiūroms, nežaiskite su likimu: sėkmė paskutinę akimirką gali atgręžti nugarą. Laikas stabtelėti, imkitės tik einamųjų reikalų. Naujovėms irgi nepalankus metas – problemų kils, net jei viską esate apgalvoję, apskaičiavę. Būkite atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais, nepykite ant jų, susivaldykite. Labiau pasidomėkite tėvų sveikata, saugokite jų nervus. Ir nesiimkite namuose remonto, kitokių pokyčių.

Mergelė (08 23–09 22). Ne pati geriausia diena tvarkyti skubius bei svarbius reikalus – tuščiai laiką sugaišite. Tardamiesi, žadėdami būkite tikri, kad tikrai galėsite įgyvendinti. Tad jokių skubotų išvadų, sprendimų – neskubinkite įvykių. Bus nepalanku žadėti, įsipareigoti, ypač jei kas nors ragins apsispręsti čia ir dabar. Beje, mažiau klausykitės svetimų nuomonių – liksite suklaidinti. Pasisaugokite vagių bei liežuvautojų. Būkite atidesni vairuodami.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasitenkinkite mažais dalykais, nieko nesiekite jėga. Būkite atidūs atlikdami kasdienes užduotis, jei saugote savo darbo vietą, – dėl šios dienos klaidų galite jos netekti ar būti perkelti į žemesnes pareigas. Tikėtinos ir išlaidos (ar skandalai) dėl netikusio vaikų elgesio. Ne laikas aptarinėti šeimos biudžetą, jausmų deficito klausimą su sutuoktiniu – tai neteisingų atsakymų laikas.

Skorpionas (10 24–11 22). Dvilypė diena, kai geri norai atveda į aklavietę. Nesiveržkite imtis naujų darbų, nesižavėkite siūlomais naujais projektais ar paaukštinimu. Reikia laiko, kad suprastumėte, ar jums to reikia. Kita vertus, venkite ko nors reikalauti iš vadovybės, aukštų asmenų. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje. Galimos buitinės avarijos. Didesnė konfliktų, traumų tikimybė – neskubėkite, nesikarščiuokite.

Šaulys (11 23–12 21). Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Beje, nekoks metas pasirašyti svarbius popierius. Pasistenkite daugiau laiko skirti poilsiui, atsipalaidavimui. Nepatartina vykti į keliones, bet gerai aplankyti senus draugus. Itin atsargiai elkitės kelyje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Itin nestabilus laikas, kai sunku numatyti įvykių eigą, savo bei kitų veiksmų rezultatus. Tad jei nemėgstate staigmenų, mažiau planuokite ir neteks nervintis, kad kas nors sugriūva lyg kortų namelis. Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo jums ne pakeliui. Jei seniai esate nusprendę su kuo nors nutraukti santykius, šiandien tai pavyks nesunkiai. Nesėkmės ateis per lengvabūdiškumą, paiką patiklumą, atvirumą.

Vandenis (01 20–02 18). Tai nepalankus metas profesinei veiklai – galite priimti žalingą sprendimą ar susipykti su vadovybe, padaryti lemtingų klaidų, kurios lems ir nuostolius, pakenks karjerai. Vis dėlto ne laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjo diena. Būkite pasiruošę, kad reikalai pakryps nenumatyta, netikėta linkme. Didesnė traumų darbe, buityje, kelyje tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Gali kilti nesusipratimų su vadovybe, asmenimis, nuo kurių priklauso jūsų karjera, reikalo plėtra. Deja, jūsų galimybės gali būti apribotos. Nebūkite tikri, kad neklystate vertindami kieno nors klaidas ar dorybes, nuopelnus, nusižengimus. Geriau neteisti. Būkite atsargesni bendraudami – galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus, ypač jei susidursite su įtakingais ar mažai pažįstamais asmenimis, užsieniečiais arba dalykiniais partneriais.


Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/horoskopai/2018/12/05/news/palmira-itin-aktyvus-bus-ivairus-aferistai-8455018/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą