Šiandien - ne laikas avantiūroms bei azartiniams žaidimams

Iki vakaro (18 val. 18 min.) sudėtingas metas – svarbus santūrumas, mokėjimas atsiriboti nuo aplinkinių, svetimos įtakos – laikykitės tik savo nuomonės. Nesiimkite nieko naujo, neužmegzkite naujų pažinčių, nežadėkite, venkite įsipareigoti. Svarbius reikalus, atsakingų dokumentų, ypač sandorių, pasirašymą tiktų atidėti – geriausia pirmadieniui. Šiandien ne pats geriausias laikas susitikimams, pasitarimams. Netiks tvarkyti ir piniginių, turto reikalų, investuoti pinigų, jų skolinti, net grąžinti. Ne laikas avantiūroms bei azartiniams žaidimams. Gerai užbaigti kažkada užmestą, nepavykusį reikalą. Palanku baigti senus darbus. Tinkama proga atsisakyti to, kas nereikalinga, – gerai išnešti senus daiktus, nereikalingus drabužius. Stenkitės daugiau laiko praleisti su saviškiais – svetimų venkite. Gera proga pirkti laikrodžius, veidrodžius, brangakmenius, paukščius. Netinka vykti į tolimas keliones, ruošti valgį, skalbti, valyti namus. Palankios iškrovos dietos, tai geriausias laikas šį mėnesį badauti. Ir būkite šviesoje – tamsios patalpos nepageidautinos. (Gerai net ir miegoti įsižiebus švieselę.) Dera prisiminti, pagerbti mirusiuosius.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs, jei buvo nespalvoti, jei girdėjote aiškius žodžius bei pamokymus – juos reikėtų suprasti tiesiogiai. Gerai buvo regėti knygas, laiškus – geros permainos, muzikos klausytis – apsauga, globa, parama, duris atidaryti – naujos pažintys. Blogai keliauti, bėgti, ugnį regėti. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo reikšmingesni nespalvoti sapnai ir tie, kuriuose matėte knygas, laiškus. Parašytas tekstas gali būti jums lemtingas. Blogai buvo regėti ugnį, suplėšytą knygą, kur nors bėgti. Gerai girdėti muziką, atverti duris. Įsidėmėkite išgirstus žodžius, vardus. Puiku, jei sapne jus vardu kas nors pašaukė.

Blogas ženklas: sudaužyti veidrodį, laikrodį, indą, jei šviesa be priežasties išsijungtų, ugnis gestų, akmuo iš žiedo, auskaro iškristų, gėles dovanoti.

Geras ženklas: rasti veidrodžio šukę, nusipirkti akmenį talismaną, veidrodį, laikrodį, ypač juos dovanų gauti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį palankus ramus šeimos poilsis – susitelkite į namų, artimųjų reikalus.

Avinas (03 21–04 20). Tik laimėsite, jei vengsite susitikimų su svarbiais asmenimis ar būsite santūrūs, pagarbūs su tais, nuo kurių priklauso jūsų gerovė. Geriau nepasiduoti kitų nuomonei ir vadovavimui – darykite tik taip, kaip patys jaučiate esant reikalinga. Draugų įtaka irgi gali pakenkti. Jei jau reikia gero draugo patarimo, pasikvieskite jį į namus vakare, o dar geriau pirmadienį susitikite ir atvirai pasišnekėkite.

Jautis (04 21–05 20). Esamus rūpesčius, ypač šeiminius, finansinius, būsite linkę dramatizuoti, nors galimos priverstinės išlaidos. Šiuo metu galite sugalvoti tinkamą išeitį, kaip išspręsti materialines problemas, tik kol kas nesiimkite ką nors veikti – atidėkite kitai savaitei. Neužsispirkite bendraudami su tėvais ar vadovybe – vertinkite juos kaip sąjungininkus, pagalbininkus.

Dvyniai (05 21–06 21). Bus akivaizdu, kad jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, tačiau nereikėtų tikėtis greitos naudos iš šiandien gautų patarimų ar pasiūlymų. Reikalai pajudės geresne linkme, tačiau jei sieksite greito rezultato, viską sugadinsite. Įvykius pavyks paskubinti nebent mėnesiui baigiantis. Venkite įsipareigoti prieš savo valią. Būkite atidesni kelyje – neskubėkite eidami per gatvę ar vairuodami.

Vėžys (06 22–07 22). Iki pavakarės (18 val. 16 min.) pasyvus laikas, netinkamas nei bendrauti, nei reikalams tvarkyti. Nesistenkite labai reikštis, venkite atsakingų užduočių, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Tai gera diena poilsiui, apmąstymams, bet jei mėginsite ką nors sutvarkyti, tik nuotaiką sau bei aplinkiniams sugadinsite. Vakare pasijusite tvirčiau, geras laikas šeimos susibūrimui, vakaroti su mylimu asmeniu.

Liūtas (07 23–08 22). Rytmetys gali susiklostyti visai kitaip, nei manėte, – teks tik pasinaudoti netikėtomis aplinkybėmis, nelauktu susitikimu, išgirsta naujiena. Neišgyvenkite, jei kas nors nepavyks, – atidėkite kitai savaitei. Svarbu neskolinti pinigų ir atsiriboti nuo nemalonių žmonių bei nesmagių darbų. Vakare po 18 val. galite jaustis pernelyg pavargę, išsekę – būsite dirglesni, susilpnės dėmesys. Labiau pasaugokite savo sveikatą. Patartina anksčiau eiti ilsėtis.

Mergelė (08 23–09 22). Neatskleiskite savo tikslų bei siekių. Reikėtų susitelkti ir sutvarkyti uždelstą reikalą. Gautų veiklos pasiūlymų neatmeskite, tačiau sutikimo duoti nereikėtų – atidėkite kitai savaitei. Net jei esate kupini ryžto viską išsakyti sutuoktiniui arba šefui, šiandien ne laikas mesti iššūkį. Vakare galimas netikėtas susitikimas ar užmiršto draugo skambutis – būkite pasiruošę padėti savo senam bičiuliui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Palankus metas – jus remia ir palaiko įtakingi asmenys. Vis dėlto nebus gerai priimti kieno nors pagalbą – įsivelsite į priklausomybės pančius. Nepatartina aiškintis teisybės, su kuo nors dėl ko nors tartis iki pat vakaro. Stenkitės nesivelti į svetimus reikalus, niekam nieko nepatarinėti, nieko nemokyti. Vakaras palankus bendrauti su tėvais, tinkamas aplankyti senyvo amžiaus giminaičius.

Skorpionas (10 24–11 22). Neleiskite sau būti irzliems, nepatenkintiems, kerštingiems – neapykanta irgi susaisto, o šiandien su kuo nors susisaistyti labai nepatartina. Būkite itin apdairūs veikloje, ypač jei ji susijusi su pinigais, dokumentais. Nesutarimams priežasčių pakaks, tačiau rasti pretekstą kompromisui nebus lengva. Vakare jūsų nuotaikos taps pakenčiamesnės, reikalai pakryps geresne linkme. Vis dėlto nesureikšminkite gautų pasiūlymų ar pažadų.

Šaulys (11 23–12 21). Labiau įsiklausykite į save – iki galo nepasikliaukite sąjungininkais, tais, kurie jus remia. Galimi nesklandumai bendraujant su kolegomis, klientais – pasistenkite jų nesureikšminti. Neklausykite neigiamos nuomonės apie sutuoktinį – galite pasiduoti toms kalboms, be reikalo imti pykti. Atsispirkite agitacijoms ir provokacijoms. Elkitės pagal save, o ne kitus. Patartina ginčytinu klausimu nusileisti antrajai pusei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Diena kupina visokių smulkių rūpesčių, nesibaigiančių antraeilių darbų. Dalykiniams susitikimams, svarbiam pokalbiui su darbdaviu ne pats geriausias laikas – venkite žadėti, įsipareigoti, ypač finansiniuose reikaluose. Geriausia iki vakaro niekam nekristi į akis, niekur neskubėti. Vakaras smagesnis, tiesa, jei nesiginčysite su antrąja puse. Šiandien labiau pasaugokite sveikatą bei sveikus santykius su sutuoktiniu ir aplinkiniais.

Vandenis (01 20–02 18). Nuo rytmečio būsite kupini entuziazmo bei ryžto, bet tai nereiškia, kad galima drąsiai mėginti savo laimę. Tad daug nenorėkite, pasitenkinkite tuo, ką atlikote, ką pasiekėte per ankstesnes dienas. Būkite kantresni – neskubėkite nieko keisti ir priimti naujų sprendimų. Iki pat vakaro nepatartina kitiems pasakoti apie savo rūpesčius ar prašyti pagalbos. Vakare venkite ginčų namuose. Gali pablogėti sveikata, būkite atidesni maisto kokybei.

Žuvys (02 19–03 20). Intymus metas, netinkamas dalykinei veiklai, bet geras gilintis į asmenines bei šeimos problemas. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite apsispręsti – nepasiduokite aplinkinių raginimams, spaudimui. Dabar naudinga vilkinti situaciją. Būkite atidesni nuotaikoms šeimoje. Venkite kritikuoti tiek savo vaikus, tiek tėvus. Prasminga vakare pasitarti su senais šeimos draugais dėl dalykų, kurie dabar jums svarbūs.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą