Nuotraukos autorius: Z.Šilinsko nuotr.

Po 17 metų kunigas išlydėtas į kitą parapiją

Alytaus šv. Kazimiero parapijos kunigą kleboną Darių Vasiliauską parapijiečiai išlydėjo į kitą parapiją. Už tarnystę ir bendradarbiavimą dvasininkui padėkojo Alytaus rajono savivaldybės meras.

Per 17 tarnystės Alytuje metų kunigas užsitarnavo parapijiečių pagarbą ir meilę. Nuo 2001 m. Alytuje tarnavęs kunigas D. Vasiliauskas perkeltas į Marijampolės šv. Vincento Pauliečio parapiją. Atsisveikinti su D. Vasiliausku į Šv. Kazimiero bažnyčią sekmadienį susirinko Alytaus dekanato kunigai, parapijiečiai, miesto ir rajono savivaldybių vadovai.

Sėkmės tolimesnėje tarnystėje dvasininkui palinkėjo Alytaus rajono savivaldybės meras A. Vrubliauskas ir administracijos direktorė Jolanta Kručkauskaitė. Meras D. Vasiliauskui skyrė padėką už dėmesingumą, jautrumą, atjautą ir pasiaukojimą žmonėms, nuoširdų bendradarbiavimą su savivaldybe, vaikų poilsio organizavimą. Meras pabrėžė, kad D. Vasiliauskas yra taurumo, išminties ir nuoširdumo pavyzdys, įkvepiantis geriems ir kilniems darbams.

Meras A. Vrubliauskas ir direktorė J. Kručkauskaitė įteikė kunigui puokštę gėlių ir atminimo dovaną.

 

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Zenono Šilinsko nuotraukos

Komentarai

  • Saule
    prieš 42 minučių
    Reikia pasitikslinti kunigavimo metis pries rasant. Jusu ziniai po 22 su puse tarnystes metu Alytuje islydetas kun. Darius.

Parašykite komentarą