Palmiros horoskopas antradieniui, gruodžio 8 d.

Dvilypis metas: euforija ir nusivylimas vienu metu, kai nusiraminama ten, kur reikia ryžtingai sukrusti, ir panikuojama ten, kur viskas gerai. Dažnės tendencija nepripažinti faktų, slėpti nuo savęs tiesą ar patiems kišti galvą į smėlį.

Taps lengva apsigauti, geidžiamus dalykus palaikant esamais. Tiesa, klysime neilgai – praregėjimas ateis greitai. Tęsiasi situacijos išgryninimo metas, kai ima lįsti yla iš maišo. Taip jau nutinka fatališku laiku tarp dviejų užtemimų (Mėnulio lapkričio 30 d. ir Saulės gruodžio 14 d.).

Geriausiu atveju šiuo komplikuotu metu atsiveria tikroji tiesa. Jei kas nors slepia skeletą spintoje, turi pasisaugoti... Tai, ko nenorėjome sakyti, atskleisti (galbūt slepiamą antipatiją, sukčiavimą ar dar ką nors), savaime nesuprantamu būdu paaiškėja.

Savistaba, savikontrolė tampa lemtinga. Deja, būsime veikiami iliuzijų ir linkę ne tik save apgaudinėti, bet ir įpainioti kitus, veltis į avantiūras, apskritai neatsakingai elgtis. Nenoras matyti realybę, prisiimti atsakomybę (ypač jausmų srityje) vers išsisukinėti, meluoti, apgaudinėti.

Pakaks problemų ir dėl neteisingos informacijos, tad viską tikrinkite. Itin aktyvūs bus aferistai, intrigantai – apsimetę draugais, naudingais žmonėmis, jie gali įpiršti tai, kas jiems svarbu, o jums nereikalinga. Labai nesidžiaukite geromis naujienomis – juk gražus vandens paviršius dar negarantuoja, kad po juo nesislepia aštriabriaunės uolos.

Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Sapnų gausybė reikštų klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai buvo save matyti nuogą – einate teisingu keliu, blogai apsirengusį – esate užvaldyti iliuzijų. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys.

Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedelis nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, jei monetos iš piniginių byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, jei rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei namuose kas nors sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulytam – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – balta, rausva, alyvinė; vengtinos – žalia, ruda, mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Nors antradienis sudėtingas, nesėkmės, kliūtys tik apsaugos nuo didesnių klaidų. Pats laikas jų ieškoti ir suskubti taisyti. Dėl neatidumo didesnė gamybinių traumų, broko tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis netinkamas avantiūroms, kitokiems rizikingiems veiksmams. Ne laikas pamokslauti savo vaikams – tai bus žirniai į sieną. Būkite atlaidesni mylimam žmogui, tai sustiprins abipusį supratimą.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės – ką nors darydami tik pakenksite reikalui. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite artimiesiems duotus pažadus, atlikite namuose seniai suplanuotus darbus, nepamirškite užbaigti to, ką vilkinote.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate, galite neiškentę visą teisybę į akis išrėžti (nors giliai viduje norėsite elgtis santūriai ir diplomatiškai). Likite korektiški, jei teks bendrauti su biurokratu, pasikalbėti su šefu, jums nemaloniu giminaičiu, kreditoriumi.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį labiau gilinkitės į reikalo esmę, studijuokite visas subtilybes. Jūsų nuomonė gali pasikeisti sužinojus naujų aplinkybių. Ne laikas skolinti, investuoti pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą ir sugebėjimus. Vis dėlto neperlenkite lazdos – pergalė gali atnešti dar daugiau rūpesčių, nei iki šiol turėjote.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį vertėtų pasisaugoti pavyduolių, intrigantų. Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu yra perdėtas.

Skorpionas (10 24–11 22). Viskas gali verstis aukštyn kojomis – antradienį ne laikas ką nors spręsti, daryti išvadas. Nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite sugadinti gerus santykius su aplinkiniais. Svarbu dažniau tikrinti darbo kokybę (savo ir pagalbininkų, partnerių).

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis įtemptas – svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai (ypač su vadovybe, viršesniais už jus asmenimis). Mažiau įtarinėkite, mokėkite negirdėti paskalų bei gandų. Ir nieko nesiimkite įniršę, apsvaigę, nes galite padaryti rimtų klaidų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį likite saikingi, kuklūs, nebijokite laikinų pralaimėjimų – tai geriau, nei veltis į kovą, ypač konkurencinę. Ieškokite kompromisų, siekite sąjungos, kitaip jums svarbus reikalas gali nukentėti dėl per didelių ambicijų.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis įtemptas, pavojingas, netinkamas rizikuoti savo geru vardu, sveikata, materialine gerove. Nesiimkite nieko svarbaus. Stenkitės dažniau pasiilsėti, atsipalaiduoti. Didesnė nuostolių, baudų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Pavojingos dienos. Antradienį daug ką lems partneriški, draugiški santykiai, tad mokėkite girdėti patarimus, įspėjimus ir venkite konfliktų. Nerizikuokite tvarkydami piniginius, turto reikalus, beje, per juos gali tekti sužinoti, kas tikrieji jūsų draugai. Ne laikas aiškintis su sutuoktiniu, kur dingsta pinigai (geriau paskaityti fantastikos romaną).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą