Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gruodžio 10 d.

Ketvirtadienis, penktadienis – sąlygiškai palankiausios šios savaitės dienos. Galima imtis svarbių darbų, tačiau neskubant, nesiblaškant, apgalvojant kiekvieną žingsnį. Tiesa, dabar Mėnulio mėnesio pabaiga, tad visiškai netinka ką nors nauja pradėti. Lemtingas bus profesionalumas, atsakingumas – netiks atmestinai dirbti. Beje, atsainumas greitai paaiškės ir dėl stiprios užtemimų įtakos ilgam pakenks jūsų veiklai bei reputacijai.

Šiomis dienomis naudinga dažniau stabtelėti, atsigręžti, patikrinti, įvertinti ankstesnių darbų kokybę. Dabar verta ką nors perdaryti, ištaisyti, na, ir atsiprašyti. Pats laikas prisiminti kažkada neįgyvendintas ar pamirštas idėjas, naujai apmąstyti praleistas progas bei savo ankstesnius tikslus. Dabar itin geras metas seniai numatytiems dalykams įgyvendinti, kaip ir kažkada planuotiems susitikimams, pasitarimams, susitarimams. Aplinkybės klostysis palankiau, reikalai pakryps geresne linkme, jei grįšite prie senų, neišspręstų problemų. Analizuokite su kitais ankstesnę savo veiklą, drauge (su partneriais, kolegomis, artimaisiais) ieškokite klaidų.

Dienos palankios atsakingiems pokalbiams (ypač su įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli). Tik reikėtų vengti skubotų sprendimų, neapgalvotų pažadų. Ketvirtadienis tinkamas gerai apsvarstytiems sandoriams, ilgalaikiams susitarimams tvirtinti.

Beje, jei turite atidėtų, nemalonių darbų, kurių vis vengiate, kuriems trūksta paskatų, laiko ar pasitikėjimo savimi, – dabar gera proga jų griebtis: gana lengvai įveiksite.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški: gerai buvo matyti ugnį – pagalba, medžius – apsauga, globa, naujos pažintys, lietų – išsivalymas. Puiku skraidyti, regėti vaivorykštę, debesis. Blogai būti baltai apsirengus – gėda, nuostoliai.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų ar maistas nuo stalo, akmuo iš apsodo iškristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė).

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas finansinėms problemoms įveikti, susikaupusiems reikalams tvarkyti, seniems darbams užbaigti; palanki žydra, mėlyna, auksinė spalvos, vengtina – žalia, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Būsite kupini vilčių bei geriausių ketinimų ir ketvirtadienis bus tinkamas tartis, derėtis jums svarbiu reikalu – jums pavyks įtikinti savo teisumu ir gauti teigiamą atsakymą. Dažniau nusišypsokite (bent jau sau patiems), stenkitės mąstyti pozityviai – nė nepastebėsite, kaip reikalai ims krypti reikiama linkme.

Jautis (04 21–05 20). Kas nors pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas: bet labai nepykite – tuo pat metu sulauksite ir netikėtos pagalbos, užuojautos. Tiesa, žiūrėkite, iš ko galima priimti pagalbą, o iš ko ne. Stenkitės nepakliūti į priklausomybę nuo jums padėjusio asmens.

Dvyniai (05 21–06 21). Kad ir kuo užsiimsite, nepersistenkite, nepervarkite, neskubinkite įvykių, stenkitės į viską reaguoti ramiai – tai ypač svarbu ketvirtadienį. Ne laikas avantiūroms – nežaiskite su likimu, nepasitikėkite sėkme paskutinę akimirką. Nepiktnaudžiaukite šefo palankumu, mylimo žmogaus, sutuoktinio ar tėvų pasitikėjimu. Kontroliuokite santykius su vaikais – nepykite ant jų, susivaldykite, kad ir ką jie iškrėstų.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį imkitės tik kasdienių reikalų. Ne laikas naujovėms – problemų gali kilti net tada, jei viską apgalvojote, apskaičiavote. Būkite atidesni tėvų sveikatai, saugokite jų nervus.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį jokių skubotų išvadų bei žaibiškų veiksmų. Išties seksis tvarkyti skubius reikalus, tačiau venkite rizikuoti. Nepalanku žadėti, įsipareigoti, ypač jei kas nors spirs greitai apsispręsti.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį nieko nesiekite jėga, laikas – jūsų sąjungininkas: verta palaukti. Jei saugote savo darbo vietą, atidžiai atlikite kasdienes užduotis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį jausitės geriau nei kiti, tačiau nesiveržkite nieko naujo ar rizikingo imtis veikloje. Tinkama proga pakovoti už savo teises darbe. Tiesa, būkite diplomatiški ko nors reikalaudami iš vadovybės ar aukštų asmenų. Būtina atida kelyje, namuose, darbe – galimos avarijos per skubėjimą.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį mažiau planuokite ir neteks nervintis, kai būsite užsiėmę kitais klausimais, nei ruošėtės. Stebėkite supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį tinka imtis sudėtingų užduočių, pasikalbėti su vadovybe apie jūsų lūkesčius dėl karjeros, uždarbio perspektyvas. Nesiginčykite dėl išgirstų pastabų, galimos kritikos.

Vandenis (01 20–02 18). Puikus laikas svarbiems dalykiniams susitikimams – kai kas be jūsų žinios ir įsikišimo pasikeis naudinga linkme. Iš užsieniečių gauta dalykinė informacija ir pasiūlymai gali daug ką lemti – būkite atidūs su jais bendraudami.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais – netikėtai teks keisti planus. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą