Palmiros horoskopas penktadieniui, sausio 8 d.

Penktadienis – itin sudėtinga, konfliktiška diena. Nereikėtų niekur veržtis, kurti planų, naujų projektų – gauti rezultatai neatitiks lūkesčių. Geriausia orientuotis į vienadienius dalykus – strateginių uždavinių nederėtų nei kelti, nei spręsti: išeis atvirkščiai, nei turėtų būti.

Netiks su vadovybe aptarinėti jūsų karjeros perspektyvų, pasirašinėti ilgalaikių dalykinių susitarimų, darbo sutarčių. Svarbių dalykinių, ypač verslo reikalų tvarkymą, sandorių tvirtinimą vertėtų atidėti pirmadieniui.

Ši diena gali būti sunki kūrybai ir jausmams reikšti. Tai netinkamas metas prisipažinti meilę, skųstis sutuoktiniui ar mylimam asmeniui dėl dėmesio, meilės stokos. Šiandien reikėtų labiau pasaugoti vaikus, tėvus, senelius – mažiausi ir vyriausi bus labiausiai pažeidžiami.

Šiomis dienomis (ypač penktadienį) išaugs traumų, konfliktų, avarijų, apgaulių, vagysčių tikimybė. Neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite. Nesivelkite į santykių aiškinimąsi, konfliktus. Siekite likti ramūs. Labiau pasaugokite savo sveikatą (ypač širdį). Labiau tikėtini kaulų lūžiai, rankų, galvos, nugaros, kelių traumos.

Nepalankiausias metas nuo 17 iki 19 val.

Penktadienį Merkurijus 14 val. 1 min. įeis į Vandenio ženklą ir juo judės iki kovo 16 d. Kai Merkurijus Vandenyje, mąstymas tampa paradoksalesnis, bet griežtai logiškas, elgesio, bendravimo stilius ekstravagantiškas. Kyla originalių sumanymų, avangardinių idėjų. Stiprėja poreikis rasti tikrų draugų, bendraminčių. Nors bendravimas aktyvėja, tuo pat metu įgyjama ir daugiau savarankiškumo, vidinės nepriklausomybės. Tai puikus metas intelektualiai veiklai.

Penktadienį 17 val. 42 min. Venera įeis į Ožiaragio ženklą ir juo judės iki vasario 1 d. Kai Venera Ožiaragyje, romantiški jausmai tampa ne tokie reikšmingi, labiau slepiami. Tiesa, tikri meilės ryšiai dar labiau sustiprėja, o atsitiktiniai subyra savaime. Mėgstantiems flirtą, pramogas – gana nuobodus metas. Tai geras laikas ieškoti pelningesnio darbo, siekti geriau apmokamų pareigų. Šiuo metu megsis pastovūs meilės ryšiai, paremti rafinuotais jausmais ir dažnai – protingu išskaičiavimu.

Puiku, jei iš ketvirtadienio į penktadienį nieko nesapnavote, beveik visi sapnai buvo įspėjantys apie nelaimes, ligas, netektis. Gerai buvo tik praustis, švarų vandenį regėti – tai išsivalymas, pasveikimas.

Blogas ženklas: nuskinti gėlę, jei namuose gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą, atsakyti prašantiems, ką nors įskaudinti, sugrįžti išėjus.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis nepalankus bendrauti, kelionėms; šeštadienį palankios spalvos – balta, raudona, auksinė, vengtinos – juoda, mėlyna, alyvinė; sekmadienį palankios – žydra, auksinė, vengtinos – žalia, ruda; pirmadienį palankios – ruda, tamsiai mėlyna, juoda, vengtinos – raudona, oranžinė;

Avinas (03 21–04 20). Šiomis dienomis imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų. Kelionėms, svarbiems susitikimams ir susitarimams nepalankus metas. Labiau pasaugokite darbo techniką, sveikatą – didesnė avarijų, traumų tikimybė. Ne laikas įsipareigoti finansiniuose dalykuose.

Jautis (04 21–05 20). Svarbiausia (ypač šiomis dienomis) nesivelti į kovą, nesiimti aiškintis teisybės su viršininkais ir partneriais – nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu. Likite pagarbūs antrosios pusės žodžiams, net jei jie bus nepriimtini.

Dvyniai (05 21–06 21). Paisykite savo sveikatos – gali atsinaujinti senos ligos, pablogėti savijauta, nuotaika, jei tikėsitės (juolab imsite reikalauti) tvarkos, atsakingumo ar bent jau sveikos nuovokos. Būkite pasiruošę, kad nesusivokiančių situacijoje ir nepunktualių piliečių šiomis dienomis padaugės.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis gana apgaulingas – galite būti įtraukti į kvailą avantiūrą. Neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite apie mylimą asmenį. Ne laikas aiškintis meilės santykius – jūsų priekaištai nepagrįsti, veikiausiai netikusios nuotaikos, nuovargio, dėmesio, finansų stygiaus pasekmė. Šiomis dienomis galimos problemos dėl vaikų – tik neskubėkite ant jų pykti.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis netinkamas dalykinei veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti. Labiau pasaugokite sveikatą. Galimi pavojingi netikėtumai vairuojant.

Mergelė (08 23–09 22). Ypač penktadienį venkite ginčytis, žadėti, tarpininkauti, už ką nors laiduoti. Ne laikas pasirašyti atsakingus dokumentus. Neskubėkite pasinaudoti jums siūloma pagalba. Geriausia svarbesnius susitikimus atidėti kitai savaitei. Apdairiau vairuokite, nevažinėkite be bilieto viešuoju transportu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį labiau taupykite jėgas, laiką ir pinigus, saugokite darbo vietą. Gauti dalykiniai, finansiniai pasiūlymai nebus naudingi. Koreguokite santykius su vadovybe, šeimos nariais (ypač sutuoktiniu), kitaip jūsų laukia nemalonios permainos. Nesiaiškinkite santykių su savo pora, nepavyduliaukite.

Skorpionas (10 24–11 22). Ypač penktadienį bus svarbu nereaguoti į provokacijas tiek bendraujant, tiek ką nors veikiant, keliaujant. Vairuokite atsakingai – išaugs avarijų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis itin sudėtingas, net liūdnokas – niekur neskubėkite, dėl nieko nesijaudinkite. Pasistenkite mažiau aplinkiniams (ypač šefui) kristi į akis, saugokitės intrigantų, nesileiskite įtraukiami į avantiūras. Ką galite atidėti, drąsiai atidėkite. Svarbu neskolinti pinigų, atsiriboti nuo nemalonių žmonių ir nesmagių darbų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis sudėtingas. Nepervertinkite tądien savo jėgų ir galimybių. Neverta naudotis draugų pagalba, senais ryšiais tvarkant reikalus. Mažiau planuokite ir mažiau tikėkitės – svajoti paika. Atidėkite reikalus kitai savaitei.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį imkitės tik išties svarbių reikalų, atsisakykite to, kas nereikalinga, savo veikloje ir asmeniniame gyvenime. Bendraudami su artimaisiais nepriekabiaukite, nesipūskite, per daug iš jų nereikalaukite. Prasminga pasitarti su šeimos draugais dėl dalykų, kurie dabar jums svarbūs.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį svarbu prisiminti senas klaidas, jas analizuoti, iš jų mokytis – tai metas, kai maga užlipti ant to paties grėblio. Neskubėkite žadėti – šiuo metu galite pervertinti savo galimybes ir įsipareigoti nerealiems terminams (darbą atlikti, pinigus grąžinti). Nepalankios dienos bendrauti su žmonėmis iš toli.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą