Palmiros horoskopas trečiadieniui, vasario 3 d.

Trečiadienis labiau ramus bei taikus iki pavakarės, tad jei jums reikia dėl kažko susitarti, geriau skirti pokalbį iki 16 val. Tai kolektyvinių pastangų metas, tad būkite atidesni kitų mintims, pasiūlymams – galite išgirsti drąsių, nepaprastų idėjų.

Beje, šiandien reikėtų atkreipti dėmesį į klaidas, kurias darote bendraudami, mokydamiesi, tvarkydami reikalus – būtent dabar gali pavykti rasti būdų, kaip tai ištaisyti, kaip to išvengti ateityje. Kitaip kalbant, suprasite, ką daryti, kad antrą kartą ant to paties grėblio neužliptumėte.

Šiandien palankiausia sprendimus priimti drauge, atsižvelgti į kolektyvo, į bičiulių nuomonę. Susitikimai, pokalbiai, gauti pasiūlymai nenueis veltui – keisis požiūris į gyvenimą, į save, į reikalus. Tiks atgaivinti seną, pamirštą veiklą.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo labiau svarbūs moterims. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, kraują. Itin nepalankus toks sapnas, kuriame negalėjote vandens pasemti, atsigerti ar išvydote žmogų su tuščiais kibirais – saugokitės vagysčių, elkitės kukliau bendraudami su šeimos nariais bei aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų ar imtų vėluoti, veidrodį sudaužyti, kruvinai susižeisti, jei į grindų plyšį kas įkristų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti veidrodžio šukę, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis emociškai įtemptas, netinkamas naujų darbų pradžiai; palankios ramios, blankios spalvos.

Avinas (03 21-04 20). Trečiadienį pavyks save suimti į rankas ir padaryti tai, ką buvote žadėję partneriams, sutuoktiniui, draugams, artimiesiems, taip pat atlikti vilkinamus darbus, imtis tų, kuriuos žadėjote. Vakaras sudėtingas, netinkamas santykius aiškintis. Išaugs konfliktų, traumų tikimybė.

Jautis (04 20-05 20). Trečiadienį verta tvarkyti skubius, svarbius dalykinius reikalus. Teisingais šios dienos veiksmais galima užbėgti galimiems nemalonumams už akių, net užblokuoti kelią intrigoms. Būkite nuolaidesni sutuoktiniui.

Dvyniai (05 21-06 21). Trečiadienį gali užlieti kilnaus džiaugsmo banga, ateiti suvokimas, kokie laimingi esate su tais, kuriuos mylite. Pasistenkite padaryti dėl jų viską, ką galite. Tai sėkmės diena. Beje, to, ko jums reikia, toli neieškokite: stebuklai – visai šalia, panosėje!

Vėžys (06 22-07 22). Trečiadienį labiau klausykitės vidaus balso, tikėkite nuojauta – ji bus pranašiška. Tiesa, reikia taupyti jėgas darbe – dabar turi būti svarbiau namai, šeima. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus (pasistenkite išpildyti vieną seną artimųjų svajonę...).

Liūtas (07 23-08 22). Trečiadienį švelnumu, nuoširdumu daugiau laimėsite nei manote – jautraus elgesio magija taps akivaizdi. Bendraukite, kalbėkitės apie jums svarbius rūpesčius, spręskite emocines problemas su artimaisiais, su giminaičiais, draugais, o taip pat kolegomis.

Mergelė (08 23-09 22). Trečiadienis – užtarnautos naudos metas. Gera proga piniginių, turtinių reikalų tvarkymui, pagalbos, paramos ieškojimui. Palanku kreiptis į socialines bei labdaringas organizacijas. Šios dienos veiksmai jums padės įgyti stabilumo, užtvirtinti jau laimėtus dalykus.

Svarstyklės (09 23-10 23). Trečiadienį tęsis pergalės ir lyderystės metas, kai galite ilgam užsitvirtinti sau perspektyvias pozicijas – pats laikas pakovoti su neišvengiamybe. Beje, draugai, giminaičiai gali naudingai padėti tvarkant finansinius ar nekilnojamojo turto reikalus. Šiandien labiau pamąstykite apie savo įvaizdį.

Skorpionas (10 24-11 22). Trečiadienį būkite atidūs nuojautai, nedarykite to, ko nesinori – bus svarbu nepersidirbti, nepervargti, nebendrauti su tais, kurių nesinori. Kita vertus, pajusite, kas jums išties gali padėti, kuo galite tikėti, pasikliauti. Vakare būkite atidesni sutuoktinio žodžiams, nuomonei, patarimams.

Šaulys (11 23-12 21). Trečiadienis puikus, kai galima pakreipti įvykius norima linkme. Jus parems draugai, įtakingi asmenys. Tądien laukia džiugūs susitikimai, malonios staigmenos, tad verta daugiau bendrauti ir būtinai aplankyti bičiulius. Reikalus tvarkykite iki 16 val., vėlesnį laiką derėtų skirti ramiam poilsiui.

Ožiaragis (12 22-01 19). Trečiadienis – gera proga kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, tiesa, duoti pažadai nebus greitai tesėti. Beje, per darbus neužmirškite savo artimųjų – pasistenkite jiems labiau pasitarnauti, pareikšti savo dėkingumą.

Vandenis (01 20-02 18). Trečiadienis – palanki, sėkminga diena, kai apima azartas ir norisi vis daugiau... Vis dėlto daug nenorėkite, šiuo metu vargu ar teisingai nutuoksite, kuria linkme judėti, ką daryti, kad laimėtumėte savo didįjį prizą. Beje, jei vargstate kurį laiką su kokiu užsispyrėliu, pasikalbėkite šiandien – pavyks įtikinti savo nuomonės teisingumu.

Žuvys (02 19-03 20). Trečiadienis – tinkama diena finansinių problemų sprendimui bei skolų gražinimui. Ir nebūkite šykštūs – nei svetimiems, nei saviems. Palanku tvarkyti draudimo, paveldėjimo reikalus, tinka ieškoti investuotojų, ypač užsieniečių. Vakarą skirkite mylimam asmeniui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą