Palmiros horoskopas šeštadieniui, vasario 6 d.

Baigiasi Mėnulio mėnuo – netinka nieko naujo pradėti, užmegzti naujas pažintis (ypač romantiškas). Prasminga pažvelgti į prabėgusį mėnesį tam, kad kažką pakoreguotumėte atliktuose darbuose, o taip pat santykiuose su aplinkiniais, ypač siekiant taikytis su artimaisiais. Bus svarbu ieškoti kompromisų.

Tiesa, tai nebus paprasta. Jau šeštadienį jausis didesnė nervinė įtampa ir ne viskas sklandžiai klostysis, gali tekti užsiimti visai kitais dalykais, nei ketinote. Tikėtini įvairūs nesusipratimai bendraujant, ką nors veikiant, važiuojant, perkant. Nėra geras laikas įsigyti vertingus daiktus. Nepasiduokite pirmam impulsui – tai, kas iš pradžių patiks, vėliau erzins ar pasirodys netinkama, nenaudinga, nepraktiška, nekokybiška. Saugokitės ir vagysčių, apgaulių.

Šeštadienį įvairius nesklandumus būsime linkę vertinti labiau pesimistiškai, kategoriškai. Kadangi emociškai būsime pakankamai santūrus, tai padės neryžtingoms, jautrioms asmenybėms nutraukti „nenutraukiamus“ ryšius.

Šeštadienį pasistenkite daugiau dėmesio skirti saviems, ypač tėvams, seneliams, vyresnio amžiaus giminaičiams – prisiminkite jiems duotus pažadus.

Šeštadienis susijęs su apribojimais ir bus naudingas kritiškai įvertinti savo išlaidas bei pajamas bei pradėti taupyti pinigus.

Iš penktadienio į šeštadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti – tai reikštų teisingą dabartinį jūsų apsisprendimą bei švarią sąžinę.

Blogas ženklas: jei karoliai, grandinėlė sutrūktų, akmuo iškristų iš apsodo, jei rankose kas nors sulūžtų, sugestų, ant jūsų drabužis suplyštų, greitai išsitepti, susižeisti, rakštį įsivaryti.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti.

Avinas (03 21-04 20). Galite susižavėti netikrais dalykais, pasiduoti žalingai draugų įtakai šeštadienį. Beje, reikėtų kritiškai vertinti išgirstus pasiūlymus – tiek dalykinius, tiek asmeninius. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Jautis (04 20- 05 20). Deja, šeštadienis įtemptas, ir dėl neesminių dalykų galite susipykti su draugais, o taip pat artimaisiais, su tėvais, su mylimu žmogumi. Nebūkite labai reiklūs bei rimti ir labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite. Išaugs traumų, nuostolių tikimybė.

Dvyniai (05 21- 06 21). Šeštadienį labiau užsiimkite savimi, savo sveikata, tvarka namuose bei mažiau kreipkite dėmesio į kitų trūkumus – nieko neteiskite. Beje, daug kas priklausys nuo antrosios pusės – tad pasistenkite, kad jūsų santykiai būtų malonūs. Neplanuokite nei sunkių darbų, nei svarbių pokalbių.

Vėžys (06 22-07 22). Bus svarbu blaiviai įvertinti santykius su mylimu žmogumi, su savo vaikais šeštadienį – pasiruoškite nemalonioms staigmenoms: slaptos problemos gali netikėtai atsiverti.

Liūtas (07 23-08 22). Šeštadienį sunkiai sau rasite vietą, nusiraminimą – buitinės problemos, tėvų, taip pat senų draugų, giminaičių rūpesčiai rimtai prislėgs. Nors norėsis pramogų, naujų potyrių, vis dėlto geriausia likti namuose su savais. Būkite labiau tolerantiški antrosios pusės nuomonei, šiuo metu negerai ginčytis.

Mergelė (08 23-09 22). Ką tik išgirsta naujiena gali rimtai suklaidinti, išprovokuoti pavojingam žingsniui – nebūkite šį šeštadienį patiklūs, nepriiminėkite karštakošiškų sprendimų bei niekur neskubėkite (ypač vairuodami automobilį, skolindami pinigus ar prisipažindami meilėje).

Svarstyklės (09 23-10 23). Šeštadienį gresia neplanuotos, priverstinės išlaidos dėl technikos gedimo, baudų, įvairių avarijų (buitinių, transporto) ar tiesiog dėl išsiblaškymo, neatsargumo. Nepalanku pirkti vertingų daiktų bei aiškintis santykių su sutuoktiniu. Stenkitės labiau pasirūpinti kitais – pasidomėkite, kas slegia artimuosius, kuo skundžiasi giminaitis.

Skorpionas (10 24-11 22). Šeštadienį nemenka konfliktų, traumų, avarijų tikimybė, tikėtinos ir priverstinės išlaidos. Kelionių geriau atsisakyti – namuose gali kilti nenumatytų rūpesčių.

Šaulys (11 23-12 21). Šeštadienis nepalankus. Derėtų asmeninę iniciatyvą prislopinti, jei nenorite likti apkaltinti, kad kitiems trukdote ilsėtis (o gal ir gyventi?). Ne laikas aiškintis meilės santykius ar įsimylėti: ir vena, ir kita pasmerkta...

Ožiaragis (12 22-01 19). Pasistenkite per šeštadienį įvykdyti ankstesnius įsipareigojimus, atsiteisti su skolininkais – sekmadienį dėl to išvengsite nemalonumų. Stiprinkite sveikatą – jums reikalinga gerai pailsėti bei išsimiegoti.

Vandenis (01 20-02 18). Dėl įvairių netikėtumų namuose gali kisti planai – maži ir dideli, trumpam ir ilgam. Tik nesinervinkite, nepykite – dabar jūs galite tapti provokatoriais, tad nekomplikuokite ir taip įtemptos padėties šį savaitgalį. Šeštadienis gali atnešti rūpesčių dėl anksčiau duotų įsipareigojimų, draugams.

Žuvys (02 19-03 20). Būsite tokie reiklūs šeštadienį, kad sunkiai suprasite, ko siekiate, kitaip kalbant, sunkiai sau rasite vietą. Vis dėlto nedykinėkite: neblogai jus paveiks tvarkymasis namuose ar pasivaikščiojimas parke, miške. Ne laikas lenktyniauti (ypač vairuojant) bei įrodinėti savo teisumą bei pranašumą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą