Palmiros horoskopas šeštadieniui, kovo 20 d.

Savaitgalis, pirmadienis – šventiškos lygiadienio dienos. Tai – gerų permainų, nusiraminimo metas, kai įgyjama vidinio tvirtumo ir pajuntama, kuria linkme judėti, kad įgyvendintume savo didžiuosius tikslus.

Šeštadienį verta apžvelgti nueitą kelią, prisiminti neįvykdytus pažadus, neatliktus darbus. Atėjo laikas atsiprašyti, taikytis, pradėti kalbėtis su tais, kuriems paskelbėte tylos streiką. Verta tvarkyti namus iš esmės, išnešti šlamštą.

Šeštadienį 11 val. 39 min. Saulė įeis į Avino ženklą. Pradės suktis naujas Zodiako ratas, kurio principas – gera pradžia. Tai naujo gyvybinio impulso metas, kai įvykius lemia stichiškumas, automatiškas pasitikėjimas savimi, beatodairiška narsa.

Iš penktadienio į šeštadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų gyvenime (arba jos iš tiesų nėra rimtos). Šios nakties sapnai susiję su ilgalaikiais planais, su kelionėmis, kraustymusi į naują gyvenamąją vietą, taip pat su jūsų draugais – dabartiniais bei būsimais. Tačiau galėjote regėti ir savo praeitį, net kai ką iš buvusių įsikūnijimų. Palanku buvo regėti veidrodžius, savo atspindį veidrodyje – nelaimės jus aplenks, arklius – gerų draugų kompanija, kelionę, pasagą – didelė laimė šeimoje. Tačiau kalnai, uolos, lipimas į aukštį – tai naujos kliūtys, apribojimai.

Blogas ženklas: išlieti kokį nors skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Avinas (03 21–04 20). Geros naujienos, intriguojančios pažintys, laimingi pasimatymai – ir draugiški, ir meilės.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį pasistenkite įvertinti tai, ką turite, ką sukaupėte, suprasti, ko nereikia. Tai laikas, kai reikia atsisakyti nereikalingo savo gyvenime. Kai svarbu dalintis.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis – puikus atpildas už ankstesnius nusivylimus, nesėkmes. Tokie žavūs, energingi, stiprūs seniai nebuvote – jums svarbiam asmeniui paliksite neišdildomą įspūdį.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį geriau skirti apmąstymams vienatvėje. Tvarkykitės, bet nepervarkite, daugiau laiko skirkite pasivaikščiojimams gamtoje prie vandens telkinių.

Liūtas (07 23–08 22). Labiau palankus šeštadienis, kai verta daugiau kalbėtis su draugais, tartis su jais varginančiais klausimais – kartu užgims naujų gerų idėjų, kaip išjudinti įstrigusį reikalą.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį jūsų nuotaikos pakilios. Diena svarbi bendravimui su tėvais – galite išgirsti jums itin svarbių dalykų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienis palankus bendravimui su jums svarbiais asmenimis, su tais, kuriuos laikote savo mokytojais. Klauskite patarimo. Ieškokite pagalbos.

Skorpionas (10 24–11 22). Užsiimkite šeštadienį tvarkymosi darbais, tai padės neįsitempti. Drąsiai namuose atsisakykite (išneškite laukan) visko, kas erzina ar gali sukelti nerimą. Šeštadienis puikus išlaidavimui, net netyčia kažką praradę nesikrimskite – tai geras ženklas. Daugiau dėmesio skirkite mylimam asmeniui.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį laukia džiugios staigmenos, smagūs susitikimai. Tai geras laikas susikaupusių problemų sprendimui – tiek reikaluose, tiek meilėje. Esminį dėmesį skirkite šeimai, sutuoktiniui ar asmeniui, kurį norėtumėte matyti savo antrąja puse.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis tinkamas įvairių susikaupusių reikalų tvarkymui. Galimos lemtingos pažintys – tiek dalykinės, tiek asmeninės, kurios nulems jūsų ateitį.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienio pokalbiai padės rasti naują išeitį jus varginančiu klausimu – tiek asmeniniu, tiek dalykiniu. Raskite laiko tiems, kuriuos mylite, daugiau bendraukite su vaikais.

Žuvys (02 19–03 20). Džiaugsmas laukia savuose namuose – tad neverta kažkur išvykti, ypač be savo šeimos šeštadienį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą