Palmiros horoskopas pirmadieniui, birželio 7 d.

Pirmadienį naujų darbų nepradėkite – palanku užbaigti didelį darbų ciklą. Diena tinkama didesnių darbo ciklų užbaigimui, apibendrinimui. Verta ieškoti senų klaidų, jas taisyti.

Kad ir su kuo bendrausite, siekite ramaus, pagarbaus bendravimo – šiuo metu tarp dviejų užtemimų (Mėnulio gegužės 26 d. ir Saulės birželio 10 d.) itin svarbu palaikyti gerus santykius su aplinkiniais. Būkite atidūs, kad nieko neįžeistumėte, neįskaudintumėte.

Daugiau dėmesio skirkite šeimai, namams. Prisiminkite mirusius protėvius.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai buvo svarbūs tik tuomet, jei oras buvo lietingas. Jų reikšmės įprastinės, pildysis greitai.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, įžeisti sutuoktinį, santuokinė neištikimybė, jei dantis nuskiltų, jei sutrūkinėtų namuose koks stiklinis daiktas, jei veidrodis sudužtų ar laikrodis sustotų, jei akmuo iš žiedo išristų.

Geras ženklas: jei prie jūsų draugiškai prieitų svetimas šuo, jį pašerti, jei jūsų šuo nuo ryto džiugiai loja, rasti žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus įvairių reikalų tvarkymui; patartina nešioti geltonų, raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis netinkamas finansiniams įsipareigojimams – atidėkite antradieniui panašius reikalus.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį nedemonstruokite savo principų nei darbe, nei namie. Ir nesistenkite skubinti įvykių. Reikia išlaukti.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis netinkamas užsiimti kažkuo sudėtingu, nauju, svarbiu. Būkite atidesni nuojautoms.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis nepalankus jokiems svarbiems reikalams.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis netinkamas svarbiems darbo susitikimams. Nepalanku su vadovybe aptarinėti jūsų karjeros klausimą.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis nepalankus tolimoms kelionės, susitikimams su užsieniečiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis tinkamas imtis sunkių, nemalonių darbų – tik dažniau tikrinkite, ką darote.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis netinkamas deryboms, susitarimams, dokumentų tvirtinimui. Likite ištikimi savo porai.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį gali tekti tvarkyti skolų, mokesčių reikalus, tiesa, pažadams, įsipareigojimams netinkamas laikas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis gana sėkmingas, ir nesunkiai įveiksite bet kokias užduotis darbe. Gerai ką nors vyresnių šeimos narių labui nuveikti su vaikais.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis netinkamas svarbių reikalų tvarkymui, atsakingiems pokalbiams su viršininku. Patartina daugiau laiko praleisti namie.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis netinkamas svarbių darbo reikalų tvarkymui. Geriau tądien vengti vadovybės ir svarbius pokalbius atidėti trečiadieniui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą