Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, lapkričio 11 d.

Ketvirtadienis – jau ramesnis metas, senka ankstesnių dienų įtampa, palengva viskas grįžta į savo vėžes. Diena padės nusiraminti, atgauti pasitikėjimą savimi bei tikėjimą ateitimi, o taip pat poreikį su visais sutarti.

Vis dėlto ne viskas taip paprastai klostysis, kaip norėtųsi, tad neieškokite lengvų kelių ir nebijokite kažko atsisakyti, kažkame save apriboti. Skubėti irgi nereikėtų – stenkitės labiau stebėti situaciją, gilintis į tai, kas paslėpta ar bent jau nėra akivaizdu. Elkitės, kaip jums liepia intuicija – rasite teisingiausią kelią.

Tinka tvarkyti piniginius, turto, verslo reikalus, spręsti socialines problemas. Tiesa, iš esmės kažko naujo ar nežinomo imtis nereikėtų. Galima tvirtinti gerai parengtus sandorius.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose matyti vaizdai realūs. Jie pildysis tiesiogiai.

Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, ką nors pamesti, jei iš rankų kristų pinigai, raktai, sutikti žmogų tuščiais kibirais – nuostoliai, apgaulės, nesėkmės; itin blogai raktus pamesti – galima artimo žmogaus netektis.

Geras ženklas: gauti pinigus – ilgalaikė finansinė sėkmė, sutikti žmogų pilnais kibirais – greitu laiku ims gerėti jūsų materialinė padėtis.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – melsva, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį naudokitės puikia proga koreguoti įvykius – dabar galite pakeisti kai ką svarbaus. Sulauksite ištikimų draugų dėmesio bei pagalbos.

Jautis (04 21–05 20). Jei jums reikia kai ką labai svarbaus pasakyti savo šefui, įtikinti savo sumanymo šaunumu – kreipkitės į jį ketvirtadienį. Pakovokite už savo idėjas, pripažinimą. Tai ir gera proga namiškius įtikinti savo sumanymo teisingumu.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis gana palankus, tad suskubkite kuo daugiau nuveikti. Jums seksis. Galimi žavūs susitikimai, romantiškos pažintys tvarkant reikalus, keliaujant ar pramogaujant.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį jaudinatės be reikalo – viskas geriau, nei manote. Tiesa, neverta imtis pavojingų, rizikingų darbų. Jei šiandien kas nepavyks – ryt tikrai šauniai susiklostys.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį labiau pasikliaukite jus supančiais žmonėmis – tai geros sąjungos laikas. Palankus metas deryboms, susitarimams (ypač bendradarbiavimo), teisiniams reikalams. Tinka aiškintis paslaptis – atsiskleis tikroji tiesa. Puiki proga stiprinti santuokinius ryšius.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį ieškokite kompromisų bendraujant su kolegomis, tvarkant keblų dalykinį reikalą. O su mylimu žmogumi nebūkite labai dalykiški bei reiklūs. Jei patinka bendradarbis, gali pavykti užmegzti artimesnius ryšius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį ribų nebejausite – viskas žavu lyg sapne. Tik likite sąžiningi tiems, kuriuos mylite. Seksis tvarkyti bet kokius reikalus. Palankus metas ką nors vertingo nupirkti namams, padovanoti artimiesiems ar žmogui, su kuriuo norite susitaikyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį – jokių griežtų metodų. Jei visur tik gražiuoju, reikalai palengvėle susitvarkys taip, kaip reikia. Diena itin romantiška, galimos malonios pažintys. Palankūs romantiški pasimatymai.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis – netikėtos, kartais net atsitiktinės sėkmės diena. Teks truputį persiplėšti – pernelyg daug reikalų, pernelyg daug jumis besižavinčių... Tik nepraraskite realybės jausmo. Verta spręsti finansines problemas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį patirsite jus supančių žmonių geranoriškumą, jautrumą – lengvai ir nepastebimai aplinkinius įtikinsite padėti išspręsti slegiančias problemas. Tai malonių likimo dovanų metas...

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis atneš persilaužimą. Tai pergalės metas, kurią pasieksite savo entuziazmu bei išradingumu. Tik nepiktnaudžiaukite jums rodomu pasitikėjimu – vėliau tai atsigrįš. Puiki diena pristatymams, savireklamai.

Žuvys (02 19–03 20). Nors ketvirtadienį pajusite, kad jūsų jėgos tvirtėja, intuicija tampa ypatinga, tačiau stenkitės veikti atsargiai, švelniai ir nepastebimai. Tai stebuklingo virsmo metas, kai nejučiomis gali išsipildyti sena svajonė.

lrytas.lt inforamcija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą