Palmiros horoskopas šeštadieniui, lapkričio 13 d.

Šeštadienis gana neprognozuojamas – tik būsite kažkuo tikri, o viskas ims ir apsivers aukštyn kojomis. Iki 15 val. 4 min. – gana painus laikas pagal Mėnulio kalendorių, kai būtina didesnė atida, santūrumas, kad ir kuo užsiimsite.

Šis metas puikiai tinkamas tvarkymuisi, geras atsisakyti kažko nereikalingo. Baikite senus darbus, grąžinkite skolas, taikykitės (ir tam palankus laikas nuo 11 val. 40 min.) – taip paruošite dirvą naujai sėkmei.

Antra dienos pusė smagesnė – gera viešnagėms, įvairiems susitikimams, kelionėms. Nepraleiskite progos susitikti ne tik su gerais draugais, bet ir su tais, iš kurių norite kažką naudingo sužinoti, pasimokyti. Tai metas, kai tampa aišku, ko aš noriu, kur man eiti. O taip pat ir su kuo. Bet kokiu atveju, antra šeštadienio pusė sėkminga bičiuliškų, giminiškų ryšių stiprinimui, o taip pat dalykinių problemų sprendimui neformalioje aplinkoje.

Gera proga rinkti vardus, kurti pavadinimus, pirkti knygas, telefonus, transporto priemones, taip pat žiedus, apyrankes, akmenis amuletus, talismanus.

Šeštadienis nuo 15 val. 4 min. bei sekmadienis iki 15 val. 14 min. – karminio atpildo metas, kai nutinka tai, užsitarnavome per mėnesį.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tiems, kas kelyje, bei tiems, kas miegojo su atviru langu. Buvo gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę – sėkmė, taip pat būti nuogam – sveikata. Atidaryti duris – naujas jūsų gyvenimo etapas, būti savo sename name – skolos sugrąžinimas. Maudytis – apkalbos, matyti vaisius, daržoves, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: purvu išsitepti, jei ant jūsų užkristų tinko gabalas, kas žemės grumstą mestų, jei bėgtų rudas vanduo, susižeisti kruvinai, jei iš nosies kraujas bėgtų, batas suplyštų, šukos sulūžtų, jei paukštis virš galvos klyktų, veidrodį sudaužyti; geltona, apelsininė, raudona; šviesios spalvos, ypač geltona, oranžinė, raudona.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, rasti monetų; juoda, ruda, tamsiai mėlyna; tamsios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Kad ir kas nutiktų šeštadienio pirmąją pusę, nepriimkite radikalių sprendimų. Verta tądien atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, savo mintis bei veiklą nukreipiant į paprastus, malonius dalykus.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį gali tekti labiau pasirūpinti kitais – tai jūsų draugiškumo (bei kantrybės) egzaminas.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį (ko gero, pirmą dienos pusę) gali klaidingai pasirodyti, jog net patys artimiausi žmonės, vaikai, mylimas asmuo, draugai jūsų nepalaiko, nesupranta. Vis dėl jūsų laukia džiugus šeštadienio vakaras, laimingas sekmadienis.

Vėžys (06 22–07 22). Labiau pasaugokite savo bei šeimos narių ramybę. Branginkite mylimą žmogų. Šeštadienį didesnė traumų tikimybė kelyje – niekur neskubėkite, be reikalo nerizikuokite. Popietė tinkama svarbiems susitikimams, jus varginančio klausimo aptarimui su vaikais, mylimu žmogumi.

Liūtas (07 23–08 22). Nepalanki pirma šeštadienio pusė. Tiesa, vėliau įtampa lengvai išsisklaidys, jei pasikalbėsite su senu draugu. Tinkama proga ir su artimaisiais pasidalinti jums rūpimu klausimu.

Mergelė (08 23–09 22). Pirma šeštadienio pusė labiau įtempta, kai svarbu nesierzinti bei nepasiduoti pagundai kritikuoti artimuosius. Jei kiltų noras atviriau su sutuoktiniu šnektelti, tam palankesnis laikas tik po 15 val.

Svarstyklės (09 23–10 23). Net jei jūsų įtarimai dėl mylimo asmens ar sutuoktinio pagrįsti, šeštadienio pirma pusė – ne laikas kažką analizuoti, tyrinėti, aiškintis: tai iliuzijų bei paikų nesutarimų laikas. Atidėkite rimtą pokalbį popietei.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienio pirmąją pusę bus lengva susikirsti su vaikais bei mylimaisiais – tai įvairių nesusipratimų, painiavos metas. Vis tik po pietų kai kas ims keistis į gera, ir jums pavyks rasti sveiką kompromisą ginče, susitaikyti su artimu žmogumi.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadieniui nieko griežtai neplanuokite. Viskas gali susiklostyti kitaip, nei bus numatyta. Pasikliaukite likimu – antrą dienos pusę galimi nepaprasti susitikimai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienio pirmąją pusę didesnė traumų, buitinių avarijų bei kitokių smulkių nesėkmių tikimybė, tad niekur neskubėkite ir svarbesnius darbus, sudėtingesnius reikalus atidėkite popietei.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienio pirma pusė gana nesmagi – blaškysitės, sunkiai sau vietą rasite. Venkite ginčų, labiau pasaugokite savo gerus santykius su antrąja puse.

Žuvys (02 19–03 20). Nepasiduokite provokacijoms pirmąją šeštadienio pusę – svarbius pokalbius bei susitikimus atidėkite pavakarei, kai galite išgirsti svarbių dalykų, sulaukti ir malonios staigmenos...

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą