Palmira: neskubėkite, dažniau ilsėkitės

Pirmadienį geriau imtis tų darbų, kuriuos galite greitai atlikti ir dėl kurių nejuntama ilgalaikė įtampa. Tad kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, dažniau ilsėkitės – ilgalaikis proto sutelkimas vargins. Ir dažniau tikrinkite tai, ką atlikote. Būkite apdairesni su pinigais – ne laikas ilgalaikiams įsipareigojimams. Nepalanku pirkti vertingų daiktų.  Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapnuoti žaliuojančius, žydinčius augalus, vaisius – tai sveikata, pinigai, turtas, sėkminga meilė. Tačiau ruduo, žiema – vienatvė, nuostoliai, liga.

Blogas ženklas: jei namuose iškristų parketlentė, tinkas imtų byrėti – nuostoliai, konfliktai namuose, jei nagas nulūžtų – netikėta liga.

Geras ženklas: jei ant galvos paukščio plunksna nukristų – gera žinia, išvysti amalą, krintančią žvaigždę – naujos pažintys, malonūs netikėtumai, jei jums ant galvos kas užkristų – netikėtos permainos.

Žvilgsnis į priekį: antradienį tinkamas imtis sudėtingų, nestandartinių užduočių, nieko sunkaus bei svarbaus neatidedant rytdienai; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, tamsiai raudona, ruda.

 Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis tinkamas aktyviai tvarkyti reikalus, tiesa, nepriimkite jokių skubių sprendimų spręsdami pinigų ir turto klausimus, taip pat santykiuose su mylimu asmeniu.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadieniui svarbių darbų neplanuokite. Ne laikas priimti atsakingus veiklos, taip pat finansinius sprendimus.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis geras kreiptis pagalbos į draugus. Tiesa, nepatariama skolintis pinigų. Vėžys (06 22–07 22).. Pirmadienis tinkamas svarbiems darbo susitikimams, tačiau būtina atida sprendžiant finansinius klausimus.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis daug kuo sėkmingas, palankus ir kelionėms, ir atsakingiems susitikimams, ir svarbiems reikalams tvarkyti.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį būkite apdairesni su pinigais. Tiktų tvarkyti mokesčių, skolų reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis sėkmingas teisiniams reikalams tvarkyti. Atitinkamai palanki diena deryboms, susitarimams. Gauti bendradarbiavimo pasiūlymai palankūs. Galimos romantiškos pažintys.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis geras įvairiems susikaupusiems darbams įveikti, taip pat tinkamas tikrintis sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis palankus, kad ir kuo užsiimsite, – tai geras laikas įvairiems susitikimams. Atidžiai įsiklausykite į išgirstą informaciją.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis palankus tvarkyti reikalus, susijusius su namais, šeima. Svarbiems darbo susitikimams nėra tinkamas metas.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti, tiesa, būtina atida sprendžiant pinigų ir turto klausimus: neskubėkite mokėti ar įsipareigoti.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis tinkamas imtis atidėtų darbų, kuriuos norite paskubinti.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą