Palmiros horoskopas trečiadieniui, gruodžio 29 d.

Trečiadienis – dar viena lemtinga šių besibaigiančių metų diena! Tai reikšmingas laikas, kai vyksta esminis jėgų bei įtakos persistumdymas Zodiake. Reikalas tas, kad Jupiteris, senovės astrologų pramintas Didžiąja Laime, Karalių Žvaigžde, šiandien pereina į kitą Zodiako ženklą, tuo pakeisdamas dominavimo sąlygas, – tie, kas buvo mažiausi, liūdniausi, taps geriausi, sėkmingiausi, na, o buvusiems laimės lyderiams teks atsitraukti į tolimesnį planą...

Diena atvers naujas, neišnaudotas, anksčiau nepastebėtas galimybes, padės geriau įvertinti save, savo perspektyvas. Tiks spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus, ypač susijusius su investicijomis, paskolomis. Palanku kreiptis į įtakingus žmones: pavyks rasti rėmėjų, globėjų.

Vertingiems pirkiniams, svarbiems asmeniniams susitikimams, romantiškiems pasimatymams, šventiškai vakarienei pats geriausias laikas nuo 19 val. 35 min. iki 21 val. 10 min.

Trečiadienį 6 val. 10 min. Jupiteris įeis į Žuvų ženklą, kuriuo judės iki 2022 m. gegužės 11 d. ir nuo spalio 28 d. iki gruodžio 21 d. Jupiteris yra vienas iš Žuvų ženklo šeimininkų (antrasis arba naktinis), tad Žuvyse jo pozicija itin stipri. Jupiteris – Zodiako mokytojas, ir judėdamas kiekvienu Zodiako ženklu mus skatina kažką naujo įsisavinti. Jupiteris Žuvyse – mistiškojo, paslaptingojo Neptūno valdžioje, – padės įsitikinti sena šventa tiesa apie dangaus valdžią: „kas danguje, tas ir ant žemės“.

Geriausiu atveju, Jupiteris Žuvyse stiprina religijos įtaką visuomenėje, skatina labiau paisyti moralės normų. Kadangi Žuvyse Venera itin galinga (egzaltuoja arba soste) – tokia Jupiterio padėtis skatina atjautą, rūpinimąsi visais nuskriaustaisiais, besąlygišką atsidavimą, išaukština moterį, grožį, meilę. Blogiausiu atveju, stiprėja slaptų struktūrų valdžia, šešėlinė ekonomika. Menkėja atsparumas alkoholiui, narkotikams bei kitokioms priklausomybėms.

Jupiteris Žuvyse globoja dvasininkus, misionierius, keliautojus, jūrininkus bei vyndarius, muzikantus, poetus.

Kai Jupiteris judės Žuvimis, verta dažniau nuvykti prie jūros... Svajokite, mylėkite, džiaukitės gyvenimu! Jums padės geriau pajusti Jupiterio Žuvyse dvasią ametistas, akvamarinas, fluoritas, jūriniai perlai. Rinkite jūros akmenėlius, kriaukles, žarstykite smėlį (bet ne perlus kiaulėms)...

Iš antradienio į trečiadienį svarbūs tik aiškūs, konkretūs sapnai. Fantastiniai, painūs – tušti. Gerai buvo regėti žuvį, drabužius, knygas. Blogai būti nuogam, raktus pamesti.

Blogas ženklas (šiandien ženklai nereikšmingi, išskyrus tuos, kurie susiję su gyvūnais, paukščiais): jei jūsų naminis gyvūnas susirgtų, susidurti svetur su agresyviu gyvūnu – ligos, nuostoliai; susižeisti kruvinai, katastrofą išvysti – gresia liga.

Geras ženklas: sveiki naminiai gyvūnai, jei šalia jūsų tūptų paukščiai – apsauga, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas bet kokiai veiklai; palankios spalvos – sidabrinė, apelsininė.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį galite pasijusti įsitempę, ir dabar taps svarbu nesureikšminti galimų kliuvinių. Palanku tvarkyti skolų, mokesčių, draudimo, investicijų reikalus.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis tinkamas įvairių dokumentų pasirašymui, ypač susijusių su jūsų veikla, jos pakeitimu, perėjimu į kitą darbovietę.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis tinkamas svarbių dalykinių reikalų tvarkymui. Jei negimėte ženklo 8-11 d., yra prasmės ginti savo teises darbe, spręsti uždarbio klausimą, tiesa, jei nerizikuokite darbo vieta. Palanku tikrinti sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis – puikus laikas ir darbui, ir meilei. Palanki diena svarbiems susitikimams, kelionėms ir, beje, piršlyboms ar bent jau prisipažinimui meilėje... Tiks spręsti savo vaikų problemas. Palankūs pirkiniai namams.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį patartina svarbų, skubų reikalą tvarkyti per tarpininką, draugą ar giminaitį – tiesiogiai, atvirai savo iniciatyvos reikšti nederėtų. Būkite atidesni savo šeimos, o ypač sutuoktinio poreikiams.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį verta daugiau dėmesio pareikšti tiems, kas šalia jūsų, su kuriais dirbate vieną darbą, gyvenate po vienu stogu, su tais, nuo kurių priklauso jūsų sielos ramybė bei finansinis stabilumas. Vakarą skirkite vien šeimai, vaikams, mylimam asmeniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis – pasitenkinimo gyvenimu, nuveiktais darbais, pilnatvės atgavimo metas, – palepinkite save, artimuosius dovana ar tiesiog skaniais, ypatingais pietumis. Veikloje būkite ryžtingi, nesikuklinkite, drąsiai save pristatykite, susidūrę su naujais žmonėmis – tai padės rasti naujų galimybių pasipelnyti, užsidirbti.

Skorpionas (10 24–11 22). Nuo trečiadienio prasideda itin sėkmingas etapas jūsų gyvenime. Tądien pasiteisins apgalvota rizika. Palankūs romantiški pasimatymai bei pažintys.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis svarbus: jūsų šeimininkas Jupiteris pagaliau pereina į Žuvis. Teks nurimti, susitaikyti, kad gyvenimo tempai sulėtės. Nereikėtų šiandien persistengti tvarkant reikalus – leiskite, kad savaime viskas susidėliotų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis – laimingo virsmo, netikėtos sėkmės metas, kai galima imtis drąsių sumanymų, – nustebinsite pasaulį savo nepaprastomis idėjomis bei sumanumu jas įgyvendinant! Vakaras bus smagus bei naudingas, jei susitikite su savo senais draugais – galite sulaukti ne tik moralinio palaikymo, bet ir išgirsti vertingų patarimų, pasiūlymų.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį nesistenkite galynėtis už stipriausiųjų bei geriausiųjų statusą! Nuo dabar turite pasiruošti kitokiam gyvenimo etapui – pasibaigė naujų erdvių užkariavimo laikas ir prasideda tų erdvių įsisavinimo metas. Šiandien prasminga susitelkti ties dalykiniais reikalais.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis itin svarbus: jūsų šeimininkas Jupiteris jūsų ženkle. Ir šis laikas svarbus ne tik metams – tai pats svarbiausias įvykis per 12 metų! Gal šiandien to ir nepajusite, bet sėkmė jau jūsų sąjungininkė, ir tuo drąsiai įsitikinsite jei ne dabar, tai po gimtadienio tikrai! Na, o šiandien, tiktų tvarkyti bet kokius jums svarbius reikalus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą