Palmiros horoskopas sekmadieniui, sausio 9 d.

Sudėtingas savaitgalis, kai vienas problemas keičia kitos ir nėra kada nė atsipūsti. Sekmadienį patartinas ramus poilsis namuose. Pasistenkite būti dosnesni – tai geras laikas labdarai, tinkamas dovanų teikimui. Tiktų atsisakyti bendravimo su svetimais žmonėmis: paskirkite šią dieną artimiesiems, ypač vaikams. Daugiau meilės parodykite sutuoktiniui.

Patartina vengti svaigalų bei apsvaigusių asmenų. Būkite atsargesni su ugnimi bei karštais skysčiais, chemikalais. Svarbi maisto kokybė – didesnė apsinuodijimų tikimybė. Labiau pažeidžiama galva. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo puiku nieko nesapnuoti, nes bet kokie sapnai reiškė įspėjimą apie galimą ligą, nesėkmę, apgaulę.

Blogas ženklas: pasisavinti rastą daiktą; jei gėlė nuvystų; atsakyti prašančiam išmaldos.

Geras ženklas: ką nors pamesti (atitolinsite, o gal ir išvengsite gręsiančių nemalonumų); jei namuose gėlė pražystų.

Avinas (03 21–04 20). Nemenka atsakomybė jums klius už ramybę šeimoje. Pagarbiau reaguokite į mylimo žmogaus emocijas.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį verta atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo ir ramiai pailsėti tinginiavimo ritmu...

Dvyniai (05 21–06 21). Išeiginių planai vargu ar patikimi. Mažiau vilkitės: paskutinę akimirką gali tekti užsiimti visai kitu, nei manysite. Ypač sekmadienį labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite, – ne laikas santykius aiškintis!

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį aplinkybės klostysis neprognozuojamai, ir nors jūsų nusiteikimas bus puikus, mylimo žmogaus dėmesio stoka ar sutuoktinio pavyduliavimas, finansinės problemos gali nuotaiką sugadinti.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį pražudytų nuostata, jog grožis reikalauja aukų. Gali nukentėti ne tik jūsų piniginė, be ir santykiai šeimoje bei reputacija visuomenėje. Venkite flirtuoti – tai gali dar labiau apsunkinti esamą padėtį. Diena nebus palanki susitikimams su naujais žmonėmis, veltis į romantiškus nuotykius.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite ypač atidūs sutuoktiniui. Nesivelkite į ginčus, jei dabar nieko neįrodinėsite, elgsitės santūriai, po kurio laiko viskas savaime išsispręs.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesistenkite šiandien būti lyderiais – siekite kompromisų. Likite ištikimi savo antrajai pusei.

Skorpionas (10 24–11 22). Nevertėtų daug vilčių dėti į sekmadienio meilės pasimatymus ar šventimus. Tačiau jei būsite pasirengę galimiems nesklandumas važiuojant ar bendraujant, elgsitės pagarbiau su mylimu žmogumi, kukliau valgysite prie vaišių stalo – išsaugosite optimizmą bei sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis sudėtingas tiems, kurie sprendžia dilemą: šeima ar meilė? Būkite tikri, kad aukų bei didelio nepasitenkinimo nepavyks išvengti. Ne laikas romantiškoms pažintims, meilės eksperimentams. Likite ištikimi – permainos meilėje nuvils.

Ožiaragis (12 22–01 19). Verta laiką leisti namuose. Nors gali padaugėti painiavos dėl meilės, tačiau nesiimkite nieko spręsti – ne laikas ryžtingiems veiksmams. Ir venkite azarto, ypač užmezgant romantiškas pažintis. Labiau pasaugokite vaikus, būkite atidesni tėvų sveikatai.

Vandenis (01 20–02 18). Daug įspūdžių, bendravimo ir nerimo dėl artimųjų sveikatos bei meilės ryšio su sutuoktiniu. Neverta kur nors vykti, svečiuotis. Mažiau patys įtarinėkite bei nesukurkite sąlygų jus įtarti neištikimybe.

Žuvys (02 19–03 20). Galite pervertinti savas galimybes, ryžtis kvailai rizikai, kad kažką įrodytumėte. Venkite atsitiktinių pažinčių, juolab flirto. Didesnė vagysčių, apgaulių, autoavarijų tikimybė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą