Palmiros horoskopas trečiadieniui, sausio 12 d.

Nors trečiadienis irgi sudėtingas, tačiau ši diena bene neutraliausia bei palankiausia reikalų tvarkymui. Jei turite ką svarbaus, skubaus, neatidėliotino, pasistenkite šiandien tai sutvarkyti arba viską atidėkite kitai savaitei.

Tiesa, netiks nieko naujo pradėti bei skubėti. Nesklandumų, slaptų, neaiškių kliūčių pakaks: šiuo metu užsimezgančių problemų greitai neišspręsite – tam prisireiks ne tik laiko, bet ir objektyvaus požiūrio. Deja, egoizmas pasireikš ryškiai – kiekvienam rūpės tik savi interesai, sava įtakos sfera.

Pasistenkite kuo atidžiau atlikti šios dienos darbus. Diena netinkama naujų darbų pradžiai. Nepalanki ir šventimams, pramogavimui. Beje, netinka daug juoktis, manoma, kad tai šiandien pritraukia rūpesčius. Netinkamas metas ir romantiškiems pasimatymams.

Gera proga pirkti akmenis talismanus, o taip pat nešioti apsauginius akmenis.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nėra svarbūs. Vis tik buvo gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę, būti sapne nuogam – tai sėkmė, išsivalymas. Atverti duris – prasidės naujas etapas jūsų gyvenime, išvysti savo vaikystės namus – skolas grąžins. Blogai plaukti, maudytis – apkalbos, kur nors kristi – nesėkmė, būti apsirengusiam – esate vienaip ar kitaip išnaudojami. Regėti sodus, vaisius, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: jei vėjas langą sudaužytų – sunkios permainos, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas, jei ant jūsų užbyrėtų tinkas, žemė, dulkės, plunksnos ir pan. – laukia sunkūs išbandymai, jei virš galvos, o ypač ant palangės paukštis suklyktų, taip pat namuose veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis, jei bėgtų kraujas iš nosies, dantenų – nužiūrėjimo požymis, jei bėgtų rudas vanduo ar apskritai jį atjungtų – gresia nuostoliai, skausmas, jei šukos sulūžtų – jėgų praradimas, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje pašauktų – este saugomi aukštesnių jėgų, rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas kelionėms, svarbių veiklos sprendimų priėmimui, naujų darbų pradžiai; patartina nešioti auksaspalvius, gelsvus drabužius, vengtina žalia, ruda, juoda, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį – jokių skubotų išvadų ir sprendimų. Vis dėlto reikšmingų susitikimų, pokalbių, apsisprendimų neatidėkite ketvirtadieniui.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį nesivelkite į ginčus su sutuoktiniu, nesiaiškinkite šeimos išlaidų bei neplanuokite jų, netinkamas laikas ir vertingam pirkiniui. Ši diena bloga sandoriui tvirtinti, pinigų investavimui. Netinkamas laikas ir teikti kam nors dovaną ar ją priimti – viskas išeis atvirkščiai nei tikėsitės.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį bus nelengva suderinti norus su galimybėmis, neprarasti sveiko proto, kai kas užlips ant nuospaudos ar iš panosės nusineš tai, ko tiek ilgai, atkakliai siekėte (ir jau beveik laikėte rankoje).

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį įsiklausykite į save ir mažiau paisykite jumis abejojančių asmenų nuomonės. Tiesa, diena jums nepalanki, tad nieku rimtu neužsiimkite (net jei būsite tikri savo teisumu).

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį niekaip nerizikuokite bei pasisaugokite piktų, kerštingų asmenų. Neerzinkite šefo savo naujais pasiūlymais, reikalavimais. Nieko naujo nepradėkite. Sumanymus kaupkite ir neskubėkite jų įgyvendinti. Būkite atidesni tėvams.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis bjaurokas, kai norisi visai kitų dalykų nei reikia, kai siekiama priešpriešinti savo nuomonę, interesus, valią kitiems. Galimi rimti nesusipratimai, nesutarimai su tėvais, viršininku.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį būsite linkę pervertinti savas jėgas bei galimybes, ypač bendraudami su vadovybe ar žmogumi, kuriam norite patikti. Mažiau žadėkite. Nereikėtų labai pasikliauti autoritetais, taip pat įtakingais asmenimis, užsieniečiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį bus lengva prarasti savitvardą, bet įvairūs sukrėtimai padės atverti akis, suvokti, ko jums nereikia gyvenime. Taupykite jėgas, saugokite savo ramybę bei gerą nuotaiką, na, o svarbiausia – venkite skubėti: greitai nereiškia gerai.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį saugokitės povandeninių akmenų, provokacijų. Tikėtini nemalonumai per slaptus priešus, intrigantus. Vis dėlto siekite santarvės, ieškokite kompromisų, – jūsų laukia išbandymai, tad naudinga bus kuo mažiau priešų turėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį, net jei nieko nenorėsite girdėti apie savo trūkumus, apie tai sužinosite. Nenustebkite, jei priekaištaus artimieji ar kolegos, šefas, ges automobilis ar darbo technika, kils nenumatytos kliūtys veikloje, nesusipratimai bendraujant su žmonėmis. Labiau saugokite sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį stigs objektyvumo, kantrybės, kaip ir laisvų pinigų. Norėdami pataisyti esamą keblią padėtį neįsivelkite į avantiūrą. Nebūkite labai griežti bei reiklūs savo vaikams bei draugams – nesugadinkite su jais santykių dėl užsispyrimo, tuščių principų.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį gilinkitės į savo praeitį bei santykius šeimoje – tik taip suvoksite dabartinių nesėkmių priežastis. Verta gaišti laiką taisant senas klaidas, atliekant pamirštus ar užleistus darbus. Jei ieškosite lengvų kelių, mėginsite gudrauti – papulsite į dar keblesnę padėtį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą