Palmiros horoskopas penktadieniui, vasario 4 d.

Penktadienį palankus metas pristatyti visuomenei savus darbus, kūrybinius pasiekimus, – galite tikėtis puikių atsiliepimų bei vertingų pasiūlymų. Vis tik patys būkite santūresni vertindami asmeninius sugebėjimus – pasisaugokite, kad humoro jausmo stygius neįstumtų jūsų į juokingą padėtį.

Tiktų ir imtis naujų darbų, ir tvarkyti anksčiau pradėtus ir nepavykusius reikalus. Bus palanku atnaujinti nutrūkusį susitarimą ar pasirašyti sutartį, sandorį, kuriam seniai rengėtės, kuris buvo vis atidėliojamas. Seksis norint išjudinti įstrigusį, vilkinamą reikalą ar susitikti su įtakingu, svarbiu, užsiėmusiu asmeniu.

Penktadienį 6 val. 8 min. Merkurijus ims judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis tiesusis arba direktinis judėjimas tesis iki gegužės 10 d. Kai Merkurijus direktinis, puikus metas bendravimui, darbui su nauja informacija, aktyviai veiklai, verslui, kelionėms, pirkimams.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo reikšmingesni moterims. Jei jos regėjo kovą, mūšį ar ginklus – jų laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: jie laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus bendravimui, nedidelėms kelionėms; šeštadienį patartini ramūs, duslūs tonai, vengtinos ryškios spalvos, ypač raudona, oranžinė; sekmadienį palankios neryškios spalvos, vengtinas baltos ir juodos derinys; pirmadienį palanki raudona, juoda, vengtinos pilka, ruda, violetinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį svarbiam reikalui sutvarkyti galite sulaukti slaptos įtakingo asmens pagalbos.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį pats laikas imtis kažko reikšmingo. Tai gerų permainų metas, kai reikia sutelkti visas jėgas, kad išsikovotumėte naujas erdves veiklai bei pažangai, sėkmei pasiekti.

Dvyniai (05 21–06 21). Nuo penktadienio reikalai pajudės sparčiau. Svarbi diena – gera proga pasiekti stabilumo savo veikloje bei santykiuose su vadovybe.

Vėžys (06 22–07 22). Gerų susitikimų, pasiūlymų bei patarimų laikas. Mėginkite spręsti ankstesnius nesusipratimus. Palankus metas pokalbiams su oficialiais asmenimis.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį iki pavakarės daug naudos tikėtis neverta, tačiau moralinį pasitenkinimą tikrai pajusite. Vakaras šaunus – pagaliau pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį asmeniniuose santykiuose.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį pakaks gerbėjų bei jumis besižavinčių, taip pat norinčių su jumis imtis bendro reikalo ar tiesiog bendrauti, draugauti, dėmesio. Per partnerius jums išties atsivers naujos, dar neišnaudotos galimybės. Gera proga ieškoti rėmėjų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį galite gauti puikių dalykinių pasiūlymų. Tinka aptarti svarbų reikalą su šefu. Palankūs vizitai pas savo gydytoją. Geras laikas tvarkymuisi namie iš esmės.

Skorpionas (10 24–11 22). Netikėta sėkmė bei pripažinimas. Dabar asmeninės pastangos stipriai lems jūsų ateitį. Šiuo metu galite užimti itin palankias pozicijas.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis tinkamas tvarkyti reikalus, susijusius su tarnyba, taip pat nekilnojamuoju turtu, žeme, investicijomis. Darbų neskubinkite ir nesijaudinkite, jei kol kas nematysite apčiuopiamų savo triūso rezultatų. Laukia smagus vakaras.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienio susitikimai bei laimėti susitarimai atneš sėkmę. Verta spręsti aktualias veiklos problemas. Vakarą praleiskite namuose.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį pasistenkite įgyvendinti bent vieną savo svajonę. Geras laikas materialinių problemų sprendimui, taip pat sandorių tvirtinimui. Vakaras palankus bičiuliškiems susitikimams.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį nebijokite pakovoti už savo interesus – jūs neabejotinai esate teisūs, ir jūsų laukia pergalė. Tad labiau savimi pasikliaukite, – dabar iš tiesų jūsų jėgos metas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą