Palmiros horoskopas šeštadieniui, vasario 19 d.

Šeštadienis – nepalanki diena bendravimui ir kelionėms. Venkite įkyrių, jums nemalonių asmenų. Netiks skubėti, blaškytis – šiandien (ypač iki 13 val. 15 min.) reikia siekti likti kuo ramesniems, taikesniems. Kad ir kuo užsiimsite, derėtų vengti skubėjimo, agresijos – tai pablogins reikalą, padarys jus pažeidžiamus. Nors bus sunku nesierzinti, nesupykti, nes itin aiškiai matysite svetimas klaidas, tačiau stenkitės nepasiduoti pirmam impulsui, užplūdusiai emocijai ir nesiimkite santykių aiškintis, reikšti pretenzijas, kažko prašyti, skųstis ir pan.

Nepalankus metas žadėti, įsipareigoti, tvarkyti piniginius-turtinius reikalus, netinkama proga pažinčių užmezgimui (romantiškų irgi). Užsiimkite šeima, labiau pasirūpinkite vaikais. Būkite atidesni maisto kokybei – galimi apsinuodijimai.

Iki 13 val. 15 min. bus didesnė traumų, konfliktų, avarijų tikimybė.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti žemę, joje dirbti, matyti ar valgyti duoną. Blogai būti nuogam, išvysti žaibą, kur nors važiuoti.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei atjungtų vandenį jums prausiantis, susižeisti kruvinai, indus daužyti; raudona spalva.

Geras ženklas: sutikti žmogų su pilnais kibirais, jei kas netyčia vandeniu aplietų, kojas sušlapti (kažkas prisiima jūsų nuodėmes); sidabriniai, žydri tonai.

Avinas (03 21– 04 20). Šiandien gali keistis jūsų požiūris į sutuoktinį, į dalykinius partnerius, į bendradarbiavimą apskritai. Tikriausiai šis procesas jau senai vyko, bet dabar kankinusios abejonės pagaliau išsisklaidys ir jus galėsite priimti vienokį ar kitokį sprendimą.

Jautis (04 21– 05 20). Nepiktnaudžiaukite savo sveikata bei nervų tvirtumu – turite kuo greičiau pasirūpinti sveiku gyvenimo būdu, kitaip jūsų sveikata bei nervai gali ilgam pašlyti. Šeštadienis gana sudėtingas ir netinkamas šventimams, pramogavimui, romantiškiems pasimatymams ar santykių su mylimu asmeniu aiškinimuisi.

Dvyniai (05 21–06 21). Kai kas gali pakisti jūsų santykiuose su artimaisiais – ar sugebėsite laiku persiorientuoti? Siekite šeštadienį sukurti saugų bei ramų poilsį sau bei šeimai, labiau pasirūpinkite vaikų saugumu. Ne laikas reikšti pretenzijas mylimam asmeniui, aptarinėti šeimos išlaidas, naujus pirkinius – po to nebūtų ramios nakties.

Vėžys (06 22–07 22). Šiomis dienomis svarbiausia tai, kas vyks namuose. Net jei šeštadienį laikinai nematysite jokių perspektyvų, nes būsite prislėgti rūpesčių, susijusių su artimaisiais, buitimi ar gyvenamosios vietos pakeitimu, būkite tikri: jau rytoj viską išvysite kiek kitaip.

Liūtas (07 23–08 22). Daug ką lems jus supantys žmonės: artimieji, draugai, giminaičiai, net kaimynai, tad pasistenkite šeštadienį neįsivelti į ginčus, konfliktus, santykių aiškinimąsi.

Mergelė (08 23–09 22). Būtinas didesnis atsargumas finansiniuose reikaluose. Jei būsite itin reiklūs bei priekabūs, ši diena gali išklibinti darną tarp jūsų ir antrosios pusės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gerai jausitės savaitgalį, trauksite aplinkinių dėmesį. Tiesa, šeštadienį derėtų vengti nepateisinamos rizikos. Likite ramūs ir saikingi, kad ir kur būsite – namie, gatvėje, svečiuose. Pasistenkite neįsivelti į konfliktus, nesukelti pavydo.

Skorpionas (10 24–11 22). Ypač šeštadienį nebus lengva. Verta atsiriboti nuo žmonių, kurie jumis naudojasi. Diena nebus palanki viešnagėms (ypač moterims).

Šaulys (11 23–12 21). Dėl atsitiktinių dalykų gali tekti keisti šeštadienio ketinimus. Diena gana sudėtinga, kai lengva apsigauti kažką vertinant, pasakyti mylimam žmogui neleistinų dalykų. Būkite atsargesni ir su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neapsunkinkite savaitgalio dalykiniais rūpesčiais – vargu ar dabar jums pavyks rasti teisingą sprendimą. Verčiau daugiau dėmesio skirkite bendravimui su vaikais, ypač tais, kurie gyvena jau ne su jumis. Šeštadienis itin apgaulingas – tai tuščio vyliaus metas.

Vandenis (01 20–02 18). Neplanuokite kelionių bei susitikimų su užsieniečiais šeštadienį – jūsų lūkesčiai nepasiteisins, galite ir nukentėti.

Žuvys (02 19–03 20). Įtemptos dienos, kurias geriau praleisti aktyviai – tvarkykitės namuose, sunkiau fiziškai dirbkite ar išsiruoškite pasportuoti. Tiesa, šeštadienį didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą