Palmiros horoskopas penktadieniui, birželio 10 d.

Penktadienis – laisvės atgavimo metas, kai daug ką pavyksta padaryti taip, kaip norisi. Tad kurkite planus, ieškokite naujos informacijos, užmegzkite pažintis, daugiau bendraukite!

Nors darbo savaitės pabaiga, tačiau nestigs kūrybinio įkvėpimo, būsite darbingi! Galima imtis sudėtingų užduočių, reikalaujančių profesionalumo. Beje, tie, kurių požiūris į savo darbą lengvabūdiškas, kas nesistengia profesionaliai atlikti savo užduočių, šiandien gali patirti nemalonumų – padaryti defektai anksčiau ar vėliau išryškės... Diena žada netikėtumus, kurie paskatins vidines permainas. Tačiau netiks nieko keisti veikloje bei pradėti naujus darbus. Ne laikas ir avantiūroms bei azartiniams žaidimams. O palanku bus imtis kažkada užmesto, nepavykusio darbo. Puikus laikas kelionėms. Geras metas romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Netinka genėti medžius, kirpti krūmus, skinti gėles. Į sapnus iš ketvirtadienio į penktadienį nereikėtų kreipti didelio dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe. Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą. Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus ir darbams, ir pramogavimui, šventimams; šeštadienį palankios neryškios spalvos, vengtinas baltos ir juodos derinys, ypač – raudona, oranžinė; sekmadienį palanki raudona, juoda, vengtinos pilka, ruda, violetinė; pirmadienį palanki balta, rausva, gelsva, vengtina – juoda, mėlyna, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį, jei patiems nepavyks sutvarkyti svarbaus reikalo, ieškokite pagalbininkų. Tai gera diena susitikimui su dalykiniais partneriais, bendradarbiavimo užmezgimui, sutarčių, sandorių parengimui. Romantiškos pažintys perspektyvios.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį neskubėkite dirbdami ar priimdami svarbų sprendimą – galite suklysti, o šiandien kris į akis ir menkiausi trūkumai. Kita vertus, tai palankus metas spręsti problemas tarnyboje. Palanku priimti svečius savo namuose.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį optimizmo pakaks, tačiau šios dienos naujienos, pokalbiai bei pažadai neduos greitų rezultatų. Santykiuose su mylimu žmogumi neskubinkite įvykių – tai, kas dabar pasirodys nepriimtina jūsų porai, kiek vėliau vėl bus miela, žavu (kitaip kalbant, bus taip, kaip norėsite).

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį – ne jūsų aktyvumo laikas, teks laukti, stebėti bei pasikliauti draugų pagalba, partnerių veiklumu. Tai, ką dabar darysite, bus naudinga, bet ne iškart. Gerai įsigyti seniai planuotą daiktą namams. Vakaras žada malonią staigmeną.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų, tad būkite atidūs, kad nieko svarbaus nepraleistumėte nei pro akis, nei pro ausis. Aplinkinių pastabos ir patarimai, nuomonė bus vertingi.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį tinka tvarkyti piniginius, turto reikalus – ieškokite naujo darbo, naujo užsakymo. Ir nepamirškite, kad šiandien daug ką lems jūsų profesionalumas, tad nesikuklinkite, mokėkite pasigirti savo gabumais, mokėjimu, nuopelnais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį galima imtis sudėtingų užduočių, sunkių darbų, verta telkti komandą, burti gerbėjus, bendrai kovoti ir už jums svarbų reikalą!

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį imkitės nesvarbių, nesudėtingų, nevarginančių darbų – tegu jūsų partneriai užsiima problemų sprendimu. Svarbų reikalą verta atidėti. Puikus laikas konfidencialios informacijos ieškojimui, darbui su ja, dalykiniams susitikimams, pasitarimams. Tinka pirkti ką nors vertingo buičiai palengvinti. Vakarą patartina praleisti namuose ir eiti anksčiau ilsėtis.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį įkvėpimo bei išradingumo nestigs, vis dėlto neskubinkite įvykių. Jei kas nesiseks, pritrūks pinigų, kreipkitės į draugus – jie pagelbės ir morališkai, ir finansiškai. Bendraudami su mylimu asmeniu nebūkite pernelyg smalsūs, priekabūs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį dalykinė sėkmė priklausys ne tik nuo jūsų profesionalumo, bet ir nuo mokėjimo gerai atrodyti, pasitikėti savimi bei rasti tinkamą žodį šefui ar įtakingam, aukštam asmeniui – tai padės laimėti palankumą, rasti reikalingų užtarėjų bei rėmėjų. Vakaro susitikimai, pažintys perspektyvūs!

Vandenis (01 20–02 18). Nors penktadienis puikus, tačiau labai į priekį nesiveržkite. Tinkamas metas veiklos plėtimui, investavimui į naują darbo techniką. Būkite dosnūs, ypač artimiesiems.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, o kilusias problemas mėginkite spręsti gražiuoju – tai ne tik jus nuramins, bet ir sustiprins aplinkinių simpatijas jums bei norą padėti. Tiks tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą