Palmiros horoskopas sekmadieniui, liepos 24 d.

Sekmadienis vers atsigręžti į praeitį – norime ar ne, tačiau teks susidurti su praeities klaidomis, jas pripažinti, įvertinti, pagaliau įsisąmoninti. Na, ir rasti būdų, saugančių nuo žalingo įpročio lipti ant to paties grėblio... Beje, pirma sekmadienio pusė iki 13 val. – sudėtingas nesusikalbėjimo, painiavos laikas, kai gali tekti keisti planus dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių.

Pasistenkite tądien likti tolerantiškesni aplinkinių atžvilgiu. Diena nėra palanki pirkti vertingus daiktus, išlaidauti. Viešnagėms ne pats geriausias metas. Svetur būkite santūresni, saikingesni – ir ne tik reikšdami savo nuomonę, bet ir prie vaišių stalo. Beje, galimi virškinimo sutrikimai – būkite atidesni produktų kokybei. Venkite riebaus, aštraus maisto, stiprių svaigalų. Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti žemę, ją dirbti, matyti ar valgyti duoną. Blogai būti nuogam, išvysti žaibą, kur nors važiuoti. Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei atjungtų vandenį jums prausiantis, susižeisti kruvinai, indus daužyti; raudona spalva. Geras ženklas: sutikti žmogų su pilnais kibirais, jei kas netyčia vandeniu aplietų, kojas sušlapti (kažkas prisiima jūsų nuodėmes); sidabriniai, žydri tonai.

Avinas (03 21–04 20). Neatsakykite niekam padėti sekmadienį – rūpindamiesi kitais išvengsite bent jau blogos nuotaikos... Kelyje nerizikuokite. Pasisaugokite vagių, sukčių.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį kelionių geriau atsisakyti – namuose gali kilti nenumatytų rūpesčių. Ne laikas spręsti nesutarimus, aiškintis nesusipratimus su antrąja puse.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis kritinis, kai nutinka kas tik nori, tad likite santūrūs. Neskubėkite prieštarauti, įsižeisti, kaip ir piršti savo nuomonę, pagalbą. Labiau pasaugokite sveikatą – galimos traumos, nelaimingi atsitikimai skubant, pykstant. Neskubinkite įvykių pirmadienį ir nesistenkite vienu ypu sutvarkyti susikaupusių reikalų.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis daug kuo nepalankus, kai verta atsiriboti nuo neprivalomo bendravimo. Ne laikas bus aiškintis ir mylimo žmogaus elgesio ypatumus – vargu, ar teisingai vienas kitą suprasite.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį mažiau vilkitės, mažiau planuokite – tai ne pats geriausias laikas optimizmą versti šventa karve. Deja, planai gali netikėtai pasikeisti, suirti (labiau dėl kitų asmenų, nei jūsų pačių problemų). Elkitės taip, kad nereikėtų rizikuoti sveikata, turtu.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį būsite tokie reiklūs, kad sunkiai suprasite, ko siekiate, kitaip kalbant, sunkiai sau rasite vietą. Pasaugokite tėvus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Apgaulingas sekmadienis: galite susižavėti netikrais dalykais, pasiduoti žalingai draugų įtakai. Ne pats geriausias metas viešnagėms, nebent pas senus, gerus draugus.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis įtemptas, kai išauga konfliktų, traumų tikimybė. Nebūkite labai reiklūs bei rimti ir labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite. Stiprinkite sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis gali provokuoti kritiškumą, įtarumą. Kad ir kaip norėtųsi „atvirai pasikalbėti“, ne laikas santykių aiškinimuisi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepatartina sekmadienį vykti į keliones, būkite atsargesni su nepažįstamais žmonėmis, užsieniečiais.

Vandenis (01 20–02 18). Nors sekmadienį norėsis pramogų, nuotykių, vis dėlto geriausia tądien likti namuose. Būkite atidesni sutuoktiniui. Beje, net jei visiškai nesutiksite su antrosios pusės nuomone, sutikite – nedera ginčytis. Savo vaikams nebūkite pernelyg griežti – pasieksite priešingo rezultato.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį niekur nesiveržkite, niekur nelėkite, juolab nevykite į rizikingas keliones. Nurimkite – pamirškite visus reikalus bei rūpesčius. Pagyvenkite vien namais, šeima.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą