Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugpjūčio 24 d.

Trečiadienis – kiek prieštaringas metas, ne taip lengva bus pasirinkti tinkamiausią elgesio taktiką, pagaliau, ir ne taip paprasta bus suprati, kiek (ar ko) trūksta iki laimės. Laukia netikėtumai – mažiau planuokite ir būkite pasirengę, kad gali tekti grįžti prie senų reikalų, ne iki galo išspręsto klausimo. Gali išryškėti kažkada užslėptos problemos, bet atsiskleis ir paslėpti rezervai.

Naujų darbų nepradėkite – diena tinkama ką nors užbaigti. Nebijokite veikti aklomis, be pakankamos informacijos, pasitikint intuicija. Venkite konfliktų, siekite kompromisų (ne su sąžine). Diena palanki kelionėms, susitikimams su žmonėmis iš toli, su seniai matytais draugais.

Galimi nesklandumai dirbant kompiuteriais, rūpesčiai dėl mobiliųjų telefonų – nepatartina juos įsigyti. Trečiadienį 12 val. 54 min. Uranas nustos judėti tiesiai, prasidės jo atbulinis judėjimas, ir jis tęsis iki 2022 m. sausio 22 d. Toks atbulinis arba retrogradinis Urano judėjimas suteiks saikingumo planuojant ir svajojant, sumažins poreikį būti avangardiškiems. Tokiu metu siekiama bendrauti su senais, patikrintais draugais, o jei ir užsimezga naujas bičiuliškas ryšys, dažniausiai jis būna susijęs su senais karminiais saitais. Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis. Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties, jie šalia jūsų namo medis nulūžtų ar jūsų lazda, skėtis sulūžtų, medžio šaką nulaužti, gėles skinti. Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinka užvilkintų reikalų tvarkymui, darbų užbaigimui; rekomenduojami ryškūs spalvų deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti. Gerai baigti kažkada pradėtus darbus, skolas grąžinti. Prisiminkite savo pažadus vaikams, sutuoktiniui. Laikas po 16 val. smagesnis ir palankus romantiškiems pasimatymams, šventimams.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį neskubėkite patarinėti – pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate. Svarbesnius darbus planuokite iki 16 val., vėliau būtų puiku, jei dalykinius reikalus atidėtumėte ir pasigilintumėte į artimųjų interesus.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį imkitės reikalo tik tuo atveju, jei neabejojate savo sėkme, jei artimiausiu metu neteks kovoti. Priešingu atveju verta kuriam laikui atidėti savo sumanymą. Rizikingas laikas piniginių, turto reikalų tvarkymui. Vakaras palankus aplankyti vaikystės draugus.

Vėžys (06 22–07 22). Šiomis dienomis įvyks tam tikras persilaužimas, tiesa, trečiadienį būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Iki 16 val. tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus. Beje, tai bus palankus metas pirkti susitaikymo dovaną, pakviesti susitaikymo (santykių sirpinimo) vakarienei.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį savaime reikalai tvarkysis geriau, nei jums stengiantis. Nerimas, įtampa gali būti perdėti. Svarbu vadovautis intuicija bei daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti nieko, ko nesinori. Po 16 val. imsite atsigauti. Beje, vakaras žada staigmenų. Tik neskubėkite sureaguoti, priimti atsakingo sprendimo – jūsų nuomonė bei poreikiai dar keisis.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį teks patirti, ką reiškia aksioma „viskas keičiasi, niekas nestovi vietoje“. Tikėtina, jog svarbus asmuo pakeis nuomonę apie jus į priešingą... Ir tai gali būti gera proga kai ką pakeisti geresne linkme. Na, o gerus santykius verta labiau pasaugoti. Vakarą geriausia praleisti vieniems ramiai ilsintis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis – aktyvių pastangų metas. Tiesa, jei norite greitai sutvarkyti darbinius reikalus, neįsivelkite į ginčus ir imkitės jų nuo ankstaus ryto. Jei reikalai strigs, dar kartą pamąstykite, ar jūsų elgesio motyvai pakankamai pagrįsti, ar tai, ko siekiate, jums apskritai reikalinga?

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį reikalai pajudės reikalinga linkme be ypatingų pastangų. Tinkamas laikas susitikimams su svarbiais, įtakingais asmenimis viešnagėms, kelionei. Galite sulaukti vertingos pagalbos, įtakingo asmens užtarimo.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį netikėtai paaiškės nusivylimo, praradimo nauda. Antra dienos pusė po 16 val. taps smagesnė – atsiras proga kai ką pataisyti, pakreipti savo naudai. Neblogas laikas deryboms, susitarimams. Vakaras palankus viešnagei, romantiškam pasimatymui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį dėl savų problemų nekaltinkite kitų ir neverskite aplinkinių su jumis kartu nerimauti, išgyventi. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, bet dar ne laikas į juos atsakyti. Geriausia nieko rimto nesiimti. Po 16 val. nedirbkite sunkių, pavojingų darbų.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį ieškokite ankstesnių klaidų darbe bei jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Tinkama proga vakarop pasikviesti romantiškai vakarienei savo porą.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį likite labiau išrankūs: ne viskas auksas, kas žiba, jums reikalingas auksas. Gal tai ir naudinga (kažkam), bet ne jums. Nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis – gali taip atsitikti: žingsnis į priekį – du atgal. Vertėtų svarbų apsisprendimą kiek atidėti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą