Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugpjūčio 25 d.

Ketvirtadienis – paskutinė kiek ramesnė bei palankesnė diena šią savaitę. Tad negaiškite laiko veltui – suskubkite susitikti su reikalingais žmonėmis, pasikalbėkite jums svarbiais klausimais. Tinkamas metas ilgalaikiams susitarimams, gerai apgalvotiems įsipareigojimams. Daugiau dėmesio skirkite dokumentų tvarkymui, tikrinimui. Tinka baigti didesnį veiklos ciklą. Ir nepamirškite, kad baigiasi Mėnulio mėnuo, tad taupykite jėgas, nešvaistykite niekams savo (bei kitų) laiko, energijos.

Šiuo metu gali tapti svarbus ir dar vienas klausimas – tai meilės santykių, ryšio su dabartiniu partneriu įvertinimas. Gali prislėgti atsako jūsų jausmams stygius, atlygio už pasiaukojimą santykiuose trūkumas ar abipusio supratimo nebuvimas, per didelis požiūrių skirtumas... Gali tekti suvokti bei pripažinti pasirinkimo klaidą. Tik negalvokite, kad laimė jus aplenkė. Tiesiog atėjo permainų metas – teks ieškoti būdų atnaujinti jausmus, rasti naujų būdų bendrauti. Skirtis neskubėkite. Šiuo įtemptu metu sveikiau būtų padaryti pauzę. Šiandien reikėtų ir labiau akis pasaugoti – jos labiau pavargs. Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai buvo susiję su meile, šeimos reikalais, taip pat atspindėjo jūsų dvasingumą. Buvo palanku sapnuoti žaliuojančius augalus, medžius, pievas. Puiku, jei viskas žydėjo, jei matėte vaisius – tai sėkmė, turtas, meilė, tačiau blogai buvo sapnuoti žiemą, gyvūnus – apgaulė, nesantaika, vienatvė. Blogas ženklas: užkliūti einant, nukristi – galite praleisti gerą progą, jei kas ant jūsų užgrius, užbyrės, nukris – nuostoliai, jei nagas nulūžtų – liga. Geras ženklas: išvysti žaibą, žiežirbą, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – tamsiai mėlyna, auksinė, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Nors ore tvyros įtampa, bet ketvirtadienį optimizmui pakaks pagrindo: pajusite aplinkinių meilę, dėmesį. Seksis greitai išspręsti senas problemas, rasti reikalingus žmones.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį naujų darbų nepradėkite, baikite senus. Beje, nesistenkite nertis iš kailio darbe, net jei gresia nemalonus pokalbis su vadovybe, – daugiau dėmesio skirkite artimųjų reikalams bei namams. Aplankykite tėvus.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį tiks rašyti laiškus, įvairius pareiškimus. Tinkamas laikas susitikimams, pažinčių atnaujinimui, pasikeitimui informacija, taip pat nedidelėms kelionėms, komandiruotėms.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį problemos neišnyks, bet jūsų naudai keisis aplinkybės, o taip pat jūsų požiūris į esamus sunkumus. Tinkamas laikas ką nors nupirkti savo vaikams, anūkams.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį būsite kupini energijos, šviesite laime ir jus lydės sėkmė. Palanku pradėti ilgalaikius naujus darbus. Tiks imtis ir skubių reikalų, o taip pat tų, kuriems išjudinti reikalinga jūsų asmeninė iniciatyva.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį neskubinkite įvykių – dabartinius reikalus atidėkite kitai savaitei. Ir nenorėkite daugiau nei galima, pasitenkinkite tuo, kaip reikalai klostosi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį galite gauti seniai lauktą žinią, rasti ilgai ieškotą informaciją. Įsidėmėkite šiandien sužinotus dalykus – jie daug ką paaiškins ir bus svarbi nuoroda ilgam.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį verta imtis atidėtų darbų. Ir pasistenkite daugiau spėti, kad nieko rimto nereikėtų atidėti rytdienai. Jei gausite įdomių pasiūlymų – apsisprendimą atidėkite.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį gaubs pakili nuotaika, aplinkinių dėmesys. Tiks imtis darbų, kurių nesiruošiate greitai baigti. Verta bendrauti su užsieniečiais. Neatsisakykite pakvietimo į svečius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis – įtempta, tačiau naudinga diena, spėsite daug nuveikti. Pasikliaukite intuicija ir rasite optimaliausią sprendimą.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį labiau seksis tiems, kas sutaria su sutuoktiniu, kas turi gerų draugų. Tad pasistenkite suderinti savo poreikius bei planus pirmiausia su antrąja puse ir raskite laiko susitikti su draugais.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį imkitės atidėtų darbų, pasistenkite ištesėti neįvykdytą pažadą, kitaip jau ryt galite dėl to nukentėti. Jei jaučiatės išnaudojami darbdavio, galite taikiai pamaištauti: jūsų nuomonės bus paisoma (tiesa, teigiamų pokyčių reikės palaukti).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą