Palmiros horoskopas penktadieniui, rugpjūčio 26 d.

Penktadienis – kritinis Mėnulio mėnesio pabaigos metas, netinkamas užsiimti niekuo nauju, svarbiu bei atsakingu, nepalankus ir piniginių, turto reikalų tvarkymui, vertingų daiktų įsigijimui. Diena tinkama nebent darbų užbaigimui. Tai nemažos painiavos, didelių klaidų metas, tad būtina atida, kad ir kuo užsiimsite. Tikrinkite gaunamą informaciją – galimi nesusipratimai. Ir nesivelkite į intrigas, konfliktus.

Šiandien derėtų vengti skubėjimo, agresijos – tai bematant pablogins reikalą, padarys jus pažeidžiamus. Nors bus sunku nesierzinti, nesupykti, nes itin aiškiai matysite svetimas klaidas, trūkumus, tačiau stenkitės nepasiduoti pirmam impulsui, užplūdusiai emocijai ir nesiimti nieko aiškinti, kritikuoti, nurodinėti. Tai sunaikins ne tik gerą intenciją – ilgai bus sunku atgauti ramybės jausmą, harmoniją. Dabar naikinti bus lengva – ir jei išties norite kažko visiems laikams atsisakyti (žalingo įpročio, netikusių santykių), reikėtų dabar pasakyti „ne“. Tiesa, jei norite su kažkuo nutraukti santykius, turite žinoti, kad apsigalvojus atnaujinti ryšį bus sunku: ką nukirsite, tas ir bus nukirsta. Geriau tokius radikalius sprendimus, jei jie kilo spontaniškai, atidėti. Verta tvarkyti, valyti namus, ir ne tik dulkių siurbliu, – puikiai tiktų ir valymo ritualai su ugnimi, smilkalais ir pan. Bus svarbus didesnis atidumas su darbo technika, kompiuteriais, elektros prietaisais, taip pat su aštriais įrankiais (ypač peiliais) bei daiktais, ginklais, su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Didesnė technikos gedimo, įvairių avarijų, ypač gamyboje, kelyje tikimybė. Nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais. Pavojai labiau tyko vadovų, kariškių, sportininkų, keliautojų. Sudėtinga diena asmenims, dirbantiems transporto, žiniasklaidos tarnybose. Bus didelė nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, traumų tikimybė. Labiau pažeidžiama galva, nosis. Galimi galvos skausmai. Asmenys, turintys silpną širdį, irgi turi labiau savo ramybe pasirūpinti. Penktadienį 4 val. 4 min. Merkurijus įeis į Svarstyklių ženklą, kuriuo judės iki rugsėjo 23 d. Kai Merkurijus Svarstyklėse, siekiama išgirsti, suprasti kitą ir pačiam būti naudingam. Bendravimo pagrindu tampa abipusis supratimas ir pagarba. Stiprėja dalykinės ir asmeninės partnerystės ryšiai. Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, žiedą, siūlus. Blogas ženklas: be priežasties šalti, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar kas pelenus užbertų, jei namuose kas savaime suliepsnotų, gaisrą, juodus dūmus išvysti. Geras ženklas: kaisti, raudonuoti – esate patikimai saugomi aukštesnių jėgų. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis nepalankus vertingų daiktų įsigijimui, šventimams, rizikingoms pramogoms; šeštadienį palankūs pilkšvi, žalsvi, žydroki atspalviai, vengtinos ryškios spalvos, itin – raudona; sekmadienį palankūs ryškūs tonai, vengtinos tamsios, niūrios spalvos, ypač mėlyna, juoda; pirmadienį palankios neryškios spalvos, melsva, sidabrinė, vengtina geltona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį išvysite antrą medalio pusę, suprasite, kas anksčiau buvo paslėpta. Galbūt kitaip imsite vertinti savo draugaus, mylimą žmogų, o gal ir veiklą. Jei jums tai nepatiks, pirmiausia nurimkit – skubėdami taisyti dabar pabloginsite reikalą. Permainoms kol kas ne laikas.

Jautis (04 21–05 20). Ramiai vykdykite savo kasdienes pareigas, kruopščiai atlikite savo užduotis – jūsų kompetencija gali būti suabejota bei patikrinta vadovybės ar specialistų. Kad ir kas įvyktų, venkite darbe ginčų.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį daug nenorėkite, nesitikėkite – likite minimalistai. Ir saugokite savo gerą vardą – neatsargus pokalbis konfidencialia tema gali tapti žinomas aplinkiniams, ypač vadovybei ar tėvams, ir tai sugriaus jūsų planus bei pakirs vadovybės pasitikėjimą jumis.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis – nervingas metas, kai nebežinai, ko laukti, kuo pasitikėti. Neleiskite sau veltis į ginčus, mokėkite nereaguoti į konkurentų provokacijas. Galite nukentėti dėl negrąžintos skolos ar netesėto pažado. Didesnė traumų tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį nieko neteiskite, nesmerkite. Nors galite sužinoti ne pačių smagiausių dalykų iš sutuoktinio ar dalykinių partnerių praeities, tačiau prieš aiškindamiesi santykius gerai apgalvokite pasekmes.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį venkite ginčų tiek darbe, tiek namie – mažai tikėtina, kas jus supras teisingai... Labiau gilinkitės į reikalo esmę, neskubėkite daryti išvadų – jums trūks objektyvumo bei atsargumo. Nerizikuokite kelyje. Gali greičiau gesti darbo technika, tikėtinos ir gamybinės traumos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį neverta sakyti savo tikrųjų minčių – šiandien jums tylos metas. Dabar galite prieš save nustatyti žmogų, kuris anksčiau jus palaikė, įsivelti į nenaudingą ginčą su partneriu ar kokią intrigą. Stenkitės pernelyg emocingai nereaguoti į neatsargiai pasakytą artimo žmogaus žodį. Būkite atsargūs kelyje.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį nesklandumų padaugės, ypač darbe: šefas bus linkęs priekaištauti – jo verta vengti. Beje, duotą pažadą šefas gali pamiršti – tad dėl nieko svarbaus nesitarkite. Netiks imtis nieko naujo, skirti svarbių susitikimų, pasirašinėti atsakingus dokumentus, taip pat užmegzti pažintis – tiek dalykines, tiek asmenines.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį bus svarbu neprarasti blaivios nuovokos. Nereikėtų rizikuoti, nervintis bei pykti – juk viskas praeina. Vis dėlto įtampa bus stipri, visur sunkiai spėsite ir nejučiomis patys savo rankomis padarysite negerų dalykų, nebent niekuo neužsiimsite, o tiesiog ramiai ilsėsitės.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį nesiimkite jokių konkrečių veiksmų ir venkite žadėti bei įsipareigoti, ypač veikloje, o taip pat piniginiuose, turto reikaluose. Ne laikas ir pinigus investuoti, pirkti vertingus daiktus. Santykių aiškinimasis su antrąja puse gali baigtis skyrybomis. Bus didesnė darbinių, sporto traumų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Palankus metas ilgalaikių bendradarbiavimo sutarčių pasirašymui. Penktadienį mokėkite išgirsti aplinkinių, o ypač sutuoktinio nuomonę (pretenzijas) – juk jums reikalingi sąjungininkai, o ne priešai? Noras pasirodyti, pasižymėti išprovokuos pavojingus žingsnius. Netinkamas laikas aptarinėti reikalus su partneriais – vargu, ar sutarsite svarbiu klausimu.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį nesiimkite rizikingų darbų – nukentėsite, o padarytos klaidos pakenks jūsų dalykinei reputacijai. Venkite nereikalingo bendravimo. Labiau pasaugokite sveikatą. Neatidumas, greičio viršijimas važiuojant gali tapti lemtingas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą