Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugsėjo 5 d.

Pirmadienį būsite darbingi, veiklūs, tačiau iki 18 val. 3 min. tęsis vakarykštis nepalankus metas, kai dažniau apsirinkama, kažkas supainiojama. Tiesa, šis laikas bus sėkmingas vyrams. Na, o moterims bus svarbi atida, kad ir kuo užsiims. Vėliau – karminio atpildo laikas, kai gauname tai, ko užsitarnavome per mėnesį.

Pirmadienį 7 val. 6 min. Venera įeis į Mergelės ženklą, kuriuo judės iki rugsėjo 29 d. Kai Venera Mergelėje, ir meilėje, ir piniguose viskas pradedama vertinti blaiviai, logiškai, praktiškai. Tampama ekonomiškesniais visomis prasmėmis. Jausmai tampa santūresni ir labiau standartiniai, tuo pat metu prarandamas ir jausmo natūralumas, stichiškumas. Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Reikšmės įprastinės. Pildysis per kelias paras. Blogas ženklas: jei savas šuo gulėtų paslikas, staugtų – nelaimė šeimoje, nuskriausti šunį ar sutuoktinį – prarasti protėvių apsaugą, jei akmuo iš apsodo iškristų – nužiūrėjimo, šeimos iširimo požymis, jei sudužtų veidrodis ar laikrodis sustotų be aiškios priežasties – protėvių šauksmas, galima mirtis šeimoje. Geras ženklas: rasti žiedą su akmeniu – norų išsipildymas, jei prieitų draugiškas nematytas anksčiau šuo ar savas šuo be jokios priežasties lotų be perstojo – esate saugomi mirusių protėvių. Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus įvairių reikalų tvarkymui; palankios spalvos – raudona, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis palankus darbo paieškai, pokalbiams su būsimu darbdaviu. Gauti pasiūlymai naudingi.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis ramesnis – jums pavyks rasti išeitį iš varginančio klausimo.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis bus tinkamas tvarkyti skolų, mokesčių reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis tinkamas deryboms, taip pat teisinių reikalų tvarkymui.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis tinkamas įvairiems darbo susitarimams, taip pat vizitui pas gydytoją.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite. Diena palanki apsilankymui pas kosmetologą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis nepalankus jokiai aktyviai veiklai, tinkamas nebent darbų užbaigimui. Geriausia tai, kas svarbu, atidėti trečiadieniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis tinkamas skubių reikalų tvarkymui.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis tinkamas pasikalbėti su žmogumi, iš kurio siekiate pagalbos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis – jūsų lyderystės metas, kai pavyksta visus įtikinti savo teisumu ir laimėti bet kokią kovą!

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis nuramins, tiesa, kažko svarbaus, sudėtingo, jums nežinomo imtis nederėtų.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis bus geras laikas ieškoti draugiškos pagalbos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą