Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugsėjo 7 d.

Trečiadienis – didelių pastangų, energijos koncentravimo, žmonių susitelkimo, kolektyvinės veiklos metas. Pakaks energijos, kad išjudintumėte įstrigusį reikalą, išspręstumėte seną problemą. Tai kovotojų diena, tiesa, pergalės gali tikėti tik tie, kas moka išlaukti. Neskubėkite pirmi šokti į kovą. Nesiveržkite ir į pirmąsias vietas – deja, pirmi bus paskutinieji. Šios dienos pasiekimai irgi nestabilūs – lyderystė gali greitai išslysti iš rankų... Tad stebėkite situaciją, laikykitės saugios distancijos, būkite pasiruošę laikinam atsitraukimui.

Palanku tvarkyti piniginius, turto reikalus, tvirtinti sandorius, užmegzti bendradarbiavimą, pradėti veiklą naujoje darbovietėje, aiškintis teisybę, kovoti už teisųjį reikalą, imtis bylinėjimosi. Gerai kraustytis į naują gyvenamąją vietą. Tinka naikinti parazitus (tarakonus, blusas, muses, peles, žiurkes ir pan.).

Gera proga dvejojantiems, ieškantiems tinkamiausio sprendimo, siekiantiems pasirinkti mesti burtus ties savo namų slenksčiu. Senovės Persijoje darydavo taip: išėję laukan mesdavo burtą (galima monetą, kauliuką ar dar kokį sutartinį daikčiuką) atgal per savo namų slenkstį (prieš tai nusprendus, kuri pusė ką reiškia). Trečiadienį patartina imtis darbų, kuriuos galite iš karto užbaigti. Palankus metas gilinti darbo su kompiuteriu žinias, mokytis naujų kompiuterinių programų. Diena gali atnešti rūpesčių vyrams – pasistenkite nereaguoti į galimas provokacijas. Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, ginklais, degiomis, sprogiomis medžiagomis, venkite be reikalo kelyje rizikuoti, viršyti greitį. Atsargesni turėtų būti ir pėstieji. Didesnė galvos, rankų, kojų traumų tikimybė. Sapnai iš antradienio į trečiadienį svarbesni moterims, jie pildysis per mėnesį. Buvo palanku regėti kovą, ginklus, kraują – tai pergalė, iškilimas. Blogas ženklas: jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, jei plaukai į kaltūną susiveltų, jei siūlai mazgytųsi, negalėtumėte siūlo į adatą įverti, rasti lėlę be galvos ar atskirai nutrauktą galvą, veidrodį sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, susižeisti kruvinai, jei dantenos imtų kraujuoti. Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, netikėta dovana, jei šviesa atsitiktinai virš galvos įsižiebtų – sveikata, stiprybė. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas susikaupusių reikalų tvarkymui; palankūs blankūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis žada pokyčius, ir tai tinkama diena permainoms. Tiesa, venkite avantiūrų ir nieko nedarykite piktuoju ar jėga.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį likite principingi – venkite dviprasmybių, rinkitės kažką vieną (darbe tai itin svarbu). Palanku aptarinėti su šefu veiklos bei finansines perspektyvas.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį laukia užtarnautos geros permainos tiek dalykiniuose reikaluose, tiek santykiuose su artimaisiais: rasite būdu, kaip išeiti iš varginančios situacijos. Daugiau dėmesio skirkite savo patirtų gyvenimo pamokų analizavimui, kad daugiau jų nekartotumėte. Diena gana pavojinga vyrams – jie turi būti saikingesni, atsargesni.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis labiau įtemptas – ne viskas sklandžiai klostysis (ypač vyrams). Bus svarbu likti sąžiningiems mylimo asmens atžvilgiu bei nepamiršti, kad už viską reikia mokėti. Beje, galimos ir priverstinės išlaidos, baudos. Gresia nemalonumai per įvairius kontrolierius (transporte, darbe).

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis nors ir tinkamas darbdavystės sutarties pasirašymui, tačiau vertėtų kiek atsipūsti nuo dalykinių rūpesčių ir pamėginti iš šono pažvelgti į save, į savo bendravimą su sutuoktiniu, mylimu žmogumi. Pamėginkite tai įvertinti kritiškai bei kažką pakeisti, kad jūsų santykiai taptų darnesni. Veikloje siekite kompromisų su partneriais ir su niekuo nesivelkite į kovą.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį teks įveikti didelį darbų krūvį, tiesa, pagalbos atsiras. Ypač vyrai turi būti atidesni atliekamų darbų kokybei bei labiau pasaugoti sveikatą – galite pakliūti į vadovybės nemalonę, tikėtinos gamybinės traumos. Verta tikrinti sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį jausitės smagiau. Kad ir kuo užsiimsite, pasiseks. Verta nuveikti kažką specialiai savo vaikams. Vyrai turi būti atsargesni kelionių metu, jiems netiks tvarkyti reikalus su užsieniečiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį laikas sustoti – privalu pailsėti nuo dalykinių rūpesčių bei susitelkti ties šeimos reikalais. Geras laikas imtis namuose remontų ar didelio tvarkymosi. Tiesa, venkite aiškintis santykius su artimaisiais – bet koks ginčas gali peraugti į rimtą konfliktą. Būkite itin atidūs piniginiuose, turto reikaluose: pasisaugokite sukčių, apgavikų, vagių.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį galimi įdomūs susitikimai bei dalykiniai pasiūlymai – neatsisakykite jų, tiesa, nepatartina pasirašinėti susitarimų, jei būsite skubinami, spaudžiami. Venkite ginčų, nesivelkite į konfliktus, ypač su partneriais – tiek darbe, tiek namuose. Jūsų santykiai gali pavojingai susipriešinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį tegu neapgauna, nesuklaidina įsivyravusi ramybė – tai apgaulingas metas. Pakaks ir nežymios klaidos, kažkokio nesutapimo, kad geras reikalas imtų griūti. Daug darbų neplanuokite, tačiau stenkitės viską atlikti kokybiškai. Vis dėlto diena palanki įvairiems dalykiniams susitikimams bei susitarimams.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį gerų pasikeitimų ims gausėti. Tik būkite kantresni. Galimi rūpesčiai dėl vaikų. Labiau pasaugokite mažuosius (ypač berniukus).

Žuvys (02 19–03 20). Nesistenkite visur suspėti, nepersidirbkite, o bendraudami tiek darbo, tiek asmeniniais reikalais nepamirškite pagrindinių marketingo taisyklių: „tik spąstuose sūris už dyką“. Beje, apie maistą – būkite atidesni maisto kokybei. Skrandis bus jautresnis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą