Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 8 d.

Nors būsite energingi, trykšite naujomis idėjomis, tačiau ketvirtadienį labai aktyviai reikštis nereikėtų – daug kas beveik savaime susidės į vietas. Atvirkščiai – kuo būsite kovingesni, tuo jums nepalankesne linkme gali keistis situacija. Agresijos venkite – siekite viską išsiaiškinti taikiai, gražiuoju. Beje, diena palanki kreiptis su prašymais, taikytis. Būkite dosnesni – padėkite tiems, kam reikia pagalbos. Dabar, kai Saulė Mergelės ženkle, itin palanku pasirūpinti benamiais gyvūnais, jų prieglaudomis.

Ypač vakaras žada susitikimus su gerais draugais bei įdomiais žmonėmis. Bendraujant gali kilti puikių sumanymų, galite gauti ir vertingų, galbūt ir keistokų, neįprastų, stebinančių pasiūlymų. Iki vėlaus vakaro nepalankus metas vyrams, kariškiams, sportininkams, asmenims, dirbantiems vadovaujantį darbą. Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, ginklais. Labiau pasaugokite galvą, rankas, kojas.

Į sapnus iš trečiadienio į ketvirtadienį nereikėtų kreipti didelio dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tik susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe. Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą. Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų. Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti pikų tonų drabužius – vengtini kontrastai, balta – juoda.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį būkite atidesni smulkmenoms – norėdami greičiau išvysti norimą rezultatą galite apsirikti, suklysti. Tai pakenks jūsų profesinei reputacijai ir net santykiams su draugais.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį aiškinkitės, kas svarbiausia jūsų veiklai, karjeros sėkmei, bei kas tam trukdo. Pats laikas atsisakyti dalykų, dėl kurių nukenčia jūsų reikalai. Gera diena užmegzti dalykinius ryšius.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi. Nors ši diena sėkminga, tačiau vien gerų norų nepakaks, kad reikalai pakryptų jums reikalinga kryptimi – be rimtų pastangų, be atkaklaus darbo nieko nepešite.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį nebijokite, nevenkite problemų – ši diena tinkama pažinti nesėkmių priežastis bei prigimtį, kad galėtumėte jas sėkmingai įveikti bei užkirsti kelią naujiems rūpesčiams.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį padės žvilgsnis iš šalies, draugo, kolegos, partnerio, antrosios pusės nuomonė, patarimai. Nepriiminėkite vieni svarbių sprendimų – ateities perspektyvas vertinate gana klaidingai. Iš tiesų viskas yra geriau, nei manote.

Mergelė (08 23–09 22). Geri dalykai greitai ir paprastai nepasiekiami. Pats laikas grąžinti skolas (ne tik materialias), ir ne tik draugams, bet ir savo šeimai (tik dėkingumo nesitikėkite bei venkite kabinėtis dėl niekų).

Svarstyklės (09 23–10 23). Mokėkite atsiprašyti tų, kuriuos mylite, bei jiems pasitarnauti. Ar pakankamai savo vaikams esate dėmesingi? Galimi svarbūs pokalbiai su vaikais, tiesa, tai netikęs laikas juos kritikuoti, barti, – mokėkite išgirsti, suprasti, paguosti, atjausti.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį vargu ar pavyks paskubinti įvykius – kažkas vėluos, strigs vietoje, pagaliau, ir patys galite greitai prarasti entuziazmą darbui. Imkitės to, kas gerai žinoma, paprasta, nevargina.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį greitai išspręsite net sudėtingas problemas, atliksite ir neįdomius, nuobodžius darbus. Patartina ieškoti naujos profesinės informacijos, verta daugiau bendrauti su kolegomis, partneriais. Šios dienos susitikimas ar gauta naujiena padės kai ką svarbaus suprasti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Labiau vertinkite savo laiką, pastangas bei pinigus – jėgų bei pinigų gali pristigti lemtingą akimirką. Ir pamirškite ambicijas – per jas konfliktai bei kitokie nemalonumai.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis – jūsų jėgos metas, kai viskas priklauso nuo jūsų valios bei užsispyrimo. Susitelkite, ir jums pavyks daug nuveikti. Tiesa, neskubėkite pasirašinėti finansinius dokumentus – geriau tai atidėti rytdienai. Ir venkite kritiškų pastabų sutuoktiniui – ne laikas priekaištams, santykių aiškinimuisi.

Žuvys (02 19–03 20). Jauskite savo vertę, tikėkite savo pranašumu ketvirtadienį – tai apsaugos nuo tuščio nerimo, nereikalingo blaškymosi. Tiesa, mokėkite pripažinti klaidas, savo neįrodinėkite – būkite pasiruošę nusileisti, pripažinti kito nuomonę.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą