Palmiros horoskopas antradieniui, spalio 11 d.

Mėnulio pilnaties metas tęsiasi, tačiau emocinė įtampa bus atslūgusi. Nepraleiskite progos taikymuisi, santykių gerinimui. Stenkitės likti atidūs bei pagarbūs aplinkiniams, jų nuomonei.

Nesivelkite į santykių aiškinimąsi, niekam jokių pretenzijų nereikškite, nieko nekritikuokite – teisybės ieškoti ar mėginti kitam parodyti, kas yra kas – bergždžias darbas. Ir būkite labiau dėmesingi bendraudami – ne viską galite teisingai išgirsti, jus gali neteisingai suprasti. „Sugedusio telefono“ efektas šiandien gali pakišti koją. Patartina labiau orientuotis į save asmeniškai ir mažiau paisyti svetimų „įžvalgų“. Diena bus apgaulinga: nestigs jėgų, pasitikėjimo savimi, tačiau deficitu taps sugebėjimas blaiviai vertinti situaciją. Tai iliuzijų diena, ir ne taip lengva bus suprasti, kas gerai, o kas blogai. O suklysti, ne ten nukreipti savo energiją bus paprasta. Todėl geriau nieko nekeisti, nieko naujo nepradėti bei niekam nieko nežadėti, neįsipareigoti.

Svarbių reikalų tvarkymui ne pats geriausias metas – galima painiava su dokumentais, tikėtini juridiniai keblumai. Nepalankus laikas partneriškiems susitikimams, susitarimams, pasikeitimui informacija, viešiems renginiams, o taip pat įvairiems pristatymams bei prisistatymui potencialiems partneriams, darbdaviui. Diena nebus palanki ir įtemptam protiniam darbui, mokymuisi. Netiks tvirtinti sandorius bei kitokius svarbius dokumentus. Ir nebūkite patiklūs, viską tikrinkite. Pasisaugokite melagių, liežuvautojų, sukčių, vagių. Tai apsimetėlių metas. Na, o šios dienos priesaikos irgi gali būti melagingos. Bent jau patys neprisiekinėkite. Šiandien turite vengti impulsyvumo, skubotumo, ypač dirbdami su dokumentais, bendraudami, vertindami reikalą, gautus pasiūlymus, mat galite rimtai apsirikti, pasiduoti apgaulei. Beje, gali dingti (dėl to, kad pamesite ar kas „pasisavins“) svarbūs daiktai, dokumentai, piniginės, raktai. Būtina atida ir vairuojant. Deja, gali labiau gesti transporto priemonės. Diena netinkama pinigų investavimui, vertingų daiktų (ypač transporto priemonių, telefonų, kompiuterių) pirkimui, nepalanki ir šventimams, pramogavimui. Galimi apsinuodijimai. Venkite svaigalų bei apsvaigusių žmonių. Tai problemiškas laikas žiniasklaidos bei transporto tarnyboms, prekybininkams. Nepalanki diena kelionėms. Sudėtingas laikas kariškiams, sportininkams, vyrams. Bus didesnė konfliktų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, traumų tikimybė. Labiau pažeidžiamos bus rankos, pirštai, galva. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties. Na, o gerą nuotaiką atgauti padės geri darbai – tai dovanojimo, labdaros metas. Ugdykite atjautą, būkite dosnesni. Į sapnus iš pirmadienio į antradienį kreipkite dėmesį, jei jie buvo konkretūs, aiškūs, realūs. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte, iš karto arba po kelių metų. Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kritų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais. Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė), vakare išgirsti varpelių skambėjimą. Žvilgsnis į priekį: trečiadienis – palanki diena aktyviai veiklai, verslo reikalų tvarkymui, palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį patartina pabaigti užmestus darbus, jei nenorite patekti į vadovybės nemalonę. Net jei gausite naudingą pasiūlymą, šiandien nederėtų duoti galutinio atsakymo (tiks ketvirtadienis). Jei teks bendrauti su vadovybe, būkite aiškūs, konkretūs – kitaip liksite nesuprasti, neišgirsti.

Jautis (04 21–05 20). Nors ši diena palanki, galite nukentėti dėl per didelių užmojų, per geros nuomonės apie draugus, partnerius. Jei remsitės kitais, galite pralaimėti kritinę akimirką. Taip pat nereikia manyti, jog kas nors (visuomenė, įtakingi, svarbūs asmenys, vadovybė, partneriai) paisys jūsų senų nuopelnų – viską teks įrodinėti iš naujo.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis klaidinantis – galite neįvertinti pavojaus ką nors veikiant rankomis, bendraujant su kolegomis (nebūkite jiems atviri). Veikloje galite per nepasižiūrėjimą padaryti klaidų, kurios pakenks jūsų dalykinei reputacijai arba sveikatai. Bus didesnė traumų tikimybė ką nors taisant, vairuojant automobilį.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis permainingas – gali tekti keisti dienos planus, nes teks padėti draugui, partneriui ir pan. Pasistenkite į jums svarbią situaciją pažvelgti iš šalies – ir nebijokite dvejonių: jos bus naudingos, nes apsaugos nuo impulsyvaus sprendimo. Venkite pasiduoti sutuoktinio ar partnerių spaudimui – vėliau dėl to gailėsitės.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį būkite atsargūs vairuodami, eidami gatve, atidūs darbe, taktiški bendraudami (ypač darbe) – klaidos, kvaili atsitiktinumai gali nulemti nelaimę. Venkite bet kokių ginčų su vadovybe – nenorėkite būti protingesni už savo viršininką, tad darykite, kas pasakyta, priešingu atveju bus užkirstas kelias kilimui karjeros laiptais.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį, nors jausitės pakylėti, rizikuoti venkite – lemtingą minutę viskas gali sugriūti. Tad saugokite jau turimus pasiekimus, savo autoritetą, vertinkite gerus santykius su partneriais, sutuoktiniu, siekite neprarasti viršininko pasitikėjimo bei tėvų palaikymo. Ne pats geriausias laikas kelionėms į užsienį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį niekur neskubėkite ir venkite ginčų su tėvais, juolab vadovybe. Jei jūs nuomonės skiriasi – atidėkite ketvirtadieniui svarbų pokalbį. Šiandien geriausia likti namie bei netvarkyti svarbių profesinių reikalų. Didesnė konfliktų, traumų tikimybė. Pasisaugokite vagių, sukčių.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį aplinkinius intriguosite, tačiau neskubėkite užmegzti naujų pažinčių (ypač kelionėje), taip pat venkite ginčytis ar aklai palaikyti kažkieno nuomonę. Apdairiau žadėkite (geriau to visai nedaryti), atsargiai įsipareigokite – yra pavojus ilgam susikompromituoti, ypač per netikusius partnerius ar įstatymų pažeidimą.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį darbų per akis, tačiau juos įveiksite, tik jei viską turite daryti patys. Kitaip kalbant, remkitės tik savimi – nieko atsakingo niekam nepatikėkite. Galimos problemos su pinigais dėl užsienio partnerių arba sutuoktinio reikalų, kelionės, tačiau šiuo metu nieko nepavyks pakeisti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį jokių avantiūrų: gera nuotaika – dar ne pagrindas pasikliauti sėkme. Ne pats geriausias laikas rimtam pokalbiui su mylimu žmogumi – tiesiog nesusišnekėsite. Apsigausite ar liksite apgauti. Beje, būkite atidesni vaikų šnekoms bei jų draugams – per pastaruosius galimos problemos.

Vandenis (01 20–02 18). Jei esate įpratę pirma pajusti, pakui spręsti, arba apskritai atsisakysite atsakingų sprendimų, didelių rūpesčių antradienį nepatirsite. Bet kokiu atveju, reikėtų labiau pasisaugoti intrigantų, paskalų nešiotojų. Ir nesiveržkite prie sunkių, sudėtingų darbų, atidėkite ką galite – ryt, poryt daug geriau jausitės.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienio rytmetį galimas nemalonus įvykis, pokalbis, kuris sutrikdys dienos eigą. Ir tai nebus blogai, nes šiandien geriau nieko nedaryti, nei daryti blogai. Imkitės tik to, kas privalu. Beje, išryškės klaidos veikloje, taip pat slapti gedimai (jei tokių yra) jūsų darbo technikoje ar automobilyje. Netinkamas laikas teisybės aiškinimuisi, taip pat teisinių reikalų tvarkymui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą