Palmiros horoskopas penktadieniui, spalio 28 d.

Kad ir kuo penktadienį užsiimsite, neskubėkite. Ir nieko naujo nesiimkite bei nepersidirbkite – šiandien daugiau laiko raskite atsipalaiduoti, nusiraminti – pailsėti bus svarbu.

Nederėtų įsitempti, ką nors daryti per jėgą ar supykus. Pyktis, juolab nutraukti santykius visai netinka. Tai meilės bei susitaikymo diena, kai naudinga bendrauti, atnaujinti nutrauktus ryšius, romantiškus taip pat. Ieškokite savo sielai artimų žmonių ir stiprinkite jau esamus ryšius. Labiau pasikliaukite intuicija – tai padės teisingai įvertinti susidariusią padėtį, numatyti ateitį. Na, o dirbant bus svarbu viską tikrinti – būkite apdairesni, atidesni. Tiesa, šiandien patartina daugiau laiko praleisti namuose, daugiau dėmesio skirti tėvams, seneliams. Tai itin palankus metas prisiminti mirusius protėvius, lankyti kapus, tvarkyti juos.

Penktadienį 8 val. 12 min. Jupiteris sugižta į Žuvų ženklą, kuriuo judės iki gruodžio 20 d. Jupiteris Žuvyse atsidūręs mistiškojo, paslaptingojo Neptūno valdžioje padeda įsitikinti sena šventa tiesa apie dangaus valdžią: „kas danguje, tas ir ant žemės“. Geriausiu atveju, Jupiteris Žuvyse stiprina religijos įtaką visuomenėje, skatina labiau paisyti moralės normų. Blogiausiu atveju, stiprėja slaptų struktūrų valdžia, šešėlinė ekonomika. Menkėja atsparumas alkoholiui, narkotikams. Jupiteris Žuvyse itin palankus dvasininkams, psichiatrams, psichologams, misionieriams, keliautojams, jūrininkams bei vyndariams, muzikantams, poetams, kvepalų kūrėjams. Kai Jupiteris juda Žuvimis, verta dažniau nuvykti prie jūros... Svajokite, mylėkite, džiaukitės gyvenimu! Geriau pajusti Jupiterio Žuvyse dvasią padės akvamarinas, fluoritas, jūriniai perlai. Rinkite jūros akmenėlius, kriaukles, žarstykite smėlį (bet ne perlus kiaulėms)... Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimuosius, draugus. Suprasti sapnus reikėtų tiesiogiai. Blogai, jei mirusieji jus kvietė, gyrė, maitino, bet gerai, jei barė. Palanku buvo regėti arklius, pasagas – greitu laiku įveiksite dabartinę krizę. Blogas ženklas: jei katė apdraskytų, šuo aplotų, valgyti paukštieną. Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna, jei kas netyčia vandeniu aplietų, rasti monetų. Žvilgsnis į priekį: savaitgalį bus svarbu saikas ir ramybė: kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, nepraraskite atidos. Šeštadienį palanki raudona, balta, alyvinė, vengtina dusli žalia, gelsva; sekmadienį palanki žalia, vengtini ryškūs deriniai; pirmadienį palanki oranžinė, sidabrinė, vengtina ryškiai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį palankus metas susitikimams su įtakingais asmenimis, užsienio partneriais. Nepraleiskite progos taikymuisi, reikalingų pažinčių užmezgimui bei jau esamų stiprinimui – šiandien svarbu užsitikrinti paramą, apsaugą sudėtingam Skorpiono periodui.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį gyvenkite principu „tik nereikia mūsų gąsdinti“, t.y., mažiau nervinkitės, mažiau skubėkite. Palanku spręsti keblumus, susijusius su mokesčiais, baudomis, paskolomis.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį, prieš reikšdami kam nepasitenkinimą, pamėginkite tą asmenį pateisinti (o gal ir savyje paieškoti to, kas kitame nepatinka). Neskubėkite įsipareigoti, stiprinkite jau esamus partneriškus ryšius.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį imkitės kasdienių darbų, siekite viską kuo geriau atlikti – galite sulaukti priekabių tiek iš kolegų, tiek iš namiškių. Būkite atidesni tėvų, senelių skundams, prašymams, stenkitės jiems labiau pasitarnauti. Tinka ką nors taisyti, remontuoti namuose.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis dvilypis – lyg ir gerai būsite nusiteikę, tačiau ne viskas klostysis, kaip norėsite. Ir nepamirškite, kad dabar Skorpiono laikas, kai reikia taupyti jėgas, stiprinti ryšius su sutuoktiniu, šeima, giminaičiais.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis – itin pasyvi diena, svarbia veikla neužsiimkite. Daugiau laiko praleiskite savo namuose su artimaisiais. Gerai ilgiau pabūti prie tekančio vandens, gerti šaltinio vandenį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį būkite dėmesingi dalykams, kuriuos pamatysite, analizuokite aplinkos ženklus: netikėtas susitikimas, nelauktas skambutis, netikėta žinia pastūmės teisingam apsisprendimui. Tinkama proga pokalbiams apie santykių taurinimą su antrąja puse.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis svajingas – lepinkitės, teikite dovanas sau, artimiesiems. Tinka spręsti susikaupusias problemas.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį atsidursite reikiamu laiku reikiamoje vietoje – tik mokėkite pasinaudoti gera proga. Verta gilintis į senus dalykus – sėkmė per pamirštus reikalus. Tinka atnaujinti tai, kuo kažkada užsiėmėte. Tiesa, nereikėtų niekur skubėti bei niekuo nerizikuoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis – ramybės laikas, kai verta atsiriboti nuo bet kokių rūpesčių, nereikalingo bendravimo – tai sekins. Jūsų nuojautos dėl finansinių reikalų, o tai pat dėl santykių su mylimu žmogumi pasitvirtins.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis – nebloga diena, galite sulaukti netikėtos pagalbos, gauti gerą patarimą (pasiūlymą) veiklai. Bendrauti nevenkite. Puiku, jei aplankysite savo bičiulius.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis atneš džiugias permainas: Jupiteris – jūsų naktinis šeimininkas. Tiesa, šiandien nesistenkite greitai sutvarkyti susikaupusių reikalų. Ir nepamirškite, kad šiuo metu jums bus keliami aukšti reikalavimai – nerizikuokite ten, kur neesate tikri.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą