Palmiros horoskopas šeštadieniui, lapkričio 19 d.

Šeštadienį jausitės energingi, net kovingi – tai aktyvus metas, kai verta rizikuoti svarbiame reikale, imtis sunkiai įveikiamų darbų ar tiesiog išsikrauti gerai fizikai pasitreniravus. Deja, neišnaudota energija gali tapti nereikalingo konflikto priežastimi.

Mokėkite tądien laiku susitvardyti – kitaip galite pradėti aiškintis santykius dėl niekų. Diena pareikalaus tam tikros disciplinos – pagarbos svetimiems principams, kitokiai nuomonei. Tad likite supratingi, pakantūs – venkite priekaištų bei kritikos. Tądien bus svarbu siekti nusiraminimo, į viską žvelgti geranoriškai. Beje, tai gana neprognozuojamas metas – gali tekti užsiimti visai kitu nei planavote. Būkite atidesni savo vaikams, daugiau meilės parodykite sutuoktiniui. Palankus metas labdarai.

Bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Būtina atida, kad ir kuo užsiimsite. Likite atsargūs su aštriais, karštais daiktais, cheminėmis medžiagomis, ginklais. Venkite svaigalų. Būkite atidesni maisto kokybei. Labiau tikėtini apsinuodijimai. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties. Iš penktadienio į šeštadienį buvo palanku sapnuoti valgį (gaminti, valgyti) – turtas, galvos apdangalus – netikėti pinigai. Blogai mirusiuosius, kapines – gresia katastrofa, pinigus – apgaulės, nuostoliai, ginklus – išbandymai, liga. Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, koks nors metalinis instrumentas, jei po jumis sulūžtų kėdė, lova ar laiptai – nuostoliai, šeimos iširimas, jei jus paukštis išteptų – gali tekti greitai atsakyti už padarytus negerus dalykus. Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes – ištversite išbandymus, rasti peilį – sėkmė, jį paimti, toje vietoje numetus monetas – pergalė, noro išsipildymas, įsipjauti, įsidurti – atsikratysite nereikalingo savo gyvenime, rasti pirštinę moteriai – sutikti sau skirtą vyrą.

Avinas (03 21–04 20). Nuotaika, savijauta priklausys nuo santykių su vaikais, mylimu asmeniu, su savo pora. Pasistenkite likti taktiški reikšdami savo jausmus, atsidavimą – per dideliu atkaklumu tik santykius sugadinsite. Venkite lindimo į akis, neieškokite ir ypatingų metodų į save dėmesį atkreipti šeštadienį.

Jautis (04 21–05 20). Pasistenkite atsipalaiduoti, pamiršti rūpesčius – atėjo laikas ramiai pailsėti be darbų, be įtampos. Stiprinkite sveikatą, būkite atidūs maisto kokybei (šeštadienį itin).

Dvyniai (05 21–06 21). Ne laikas spręsti meilės bei šeimyninio bendravimo problemas šeštadienį. Ir būkite atidesni savo vaikų, mylimo žmogaus skundams – tai tas laikas, kai geriau palepinti, nei barti, kritikuoti.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite labiau atidūs tėvams (šeštadienį itin) – padėkite, atjauskite ir nesivelkite į ginčus.

Liūtas (07 23–08 22). „Tylėjimas – auksas“. Jei ši aksioma yra jūsų gyvenimo pagrindas, nebus progos šį savaitgalį nusivilti artimaisiais, draugais ar mylimu asmeniu. Be to, tai reikštų, kad jūs esate beveik antžmogis, nes Liūtams neišreikšti savo nuomonės tolygu būti be karūnos.

Mergelė (08 23–09 22). Nesistenkite visko suskaičiuoti, numatyti – vargu ar gausite tai, ko sieksite šį savaitgalį, tačiau galite įgyti tai, kam nesiruošėte. Gresia nenumatytos išlaidos, net baudos šeštadienį. Ir venkite ginčų su antrąja puse, tėvais, o taip pat pareigūnais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Aplinkybės keičiasi jūsų naudai – jūs vėl dėmesio centre! Tik šeštadienį nepraraskite takto, likite lankstūs, kitaip įgysite ne tik naujų gerų draugų, bet ir priešų, konkurentų... Ir likite atidesni savo sveikatai – labiau tikėtinos traumos (šeštadienį itin).

Skorpionas (10 24–11 22). Skirkite savaitgalį vien poilsiui – jokių nemalonių ar sunkių darbų, jokių ginčų ar santykių aiškinimosi. Sukurkite sau ramią, saugią aplinką, visus rūpesčius atidėdami kitai savaitei.

Šaulys (11 23–12 21). Kelių yra daug, tad likite atviri visokioms galimybėmis. Nereikia nė vieno sureikšminti. Ne laikas užsispirti – kategoriškumas, vienpusiškumas sugadins šį puikų savaitgalį ne tik jums, bet ir jūsų artimiesiems, draugams...

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai dienos, kai itin norisi pasiekti užsibrėžtą tikslą, bet išeina atvirkščiai. Jei būsite sau atidesni, ko gero, suprasite, ko jums tikrai nereikia veikloje, gyvenime. Mažiau kritikuokite savo porą šeštadienį. Netinkamas laikas ir atsakingam pokalbiui su savo tėvais. Bus nemenka traumų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Neblogos dienos iškyloms, viešnagėms, tik šeštadienį venkite svarbių pokalbių, ypač veiklos klausimais.

Žuvys (02 19–03 20). Neįsitempkite – atsisakykite visko, kas erzina ar gali sukelti nerimą. Šiomis dienomis daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, mylimam asmeniui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą