Palmiros horoskopas trečiadieniui, gruodžio 7 d.

Trečiadienis – itin aktyvus metas, ryškiai jausis artėjančios pilnaties įtaka (stos ketvirtadienio rytą 6 val. 8 min.), tad jėgų bei emocijų antplūdis gali būti sunkiai kontroliuojamas. Tokiu metu savitvarda privali – tai konfliktinis laikas, kai reikia nepasiduoti pirmam impulsui, ambicijoms. Išprovokuoti pyktį bus paprasta. Beje, labiau reikėtų pasisaugoti keršto dėl konkurencijos reikaluose.

Vis dėlto iki 15 val. 5 min. tinkamas metas imtis svarbių užduočių, galima pradėti ir naujus darbus, jei tam gerai pasirengta. Ir neskubėkite, kad ir ką veiktumėte, – itin būtina atida. Neskubinkite įvykių, nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui, atsisakykite maksimalistinių ketinimų bei agresijos (visomis prasmėmis). Savistaba, savikontrolė padės išvengti galimų nelaimių. Nesierzinkite, susidūrę su kliūtimis, reikalų vilkinimu – tai į naudą. Antra dienos pusė bei naktis – itin sudėtingas metas, kai netinka priimti atsakingų sprendimų, – galite kardinaliai suklysti, iš esmės pakenkti būsimam reikalui ar jums svarbiems santykiams.

Diena sudėtingesnė vyrams, vadovams, sportininkams, asmenims, dirbantiems su ginklais, degiomis, sprogiomis medžiagomis. Išaugs nelaimingų atsitikimų, smurto, įvairių avarijų tikimybė – galite nukentėti ir nuo agresyvių žmonių, ir nuo netvarkingos technikos ar tiesiog pikto atsitiktinumo. O taip pat nuo nekontroliuojamų meilės jausmų. Tai blogas laikas aiškintis meilės santykius. O labiausiai šiandien reikėtų pasaugoti galvą bei širdį, ir ne tik perkeltine prasme. Trečiadienį 0 val. 9 min. Merkurijus įeis į Ožiaragio ženklą, kuriuo judės iki kitų metų vasario 11 d. Bendravimas taps oficialesnis, labiau dalykiškas, racionalus, bet ir santūresnis, taktiškesnis. Sustiprės atsargumas, kritiškumas naujų žmonių bei idėjų atžvilgiu. Emocijos netrukdys protui, ir sprendimai bus priimami šalta galva. Bus kritiškiau vertinama svetima nuomonė – greičiau išryškės diletantiškumas. Tai geras laikas profesinių žinių gilinimui, dalykinių kontaktų užmezgimui bei plėtojimui. Geras metas priimti svarbius dalykinius sprendimus. Į sapnus iš antradienio į trečiadienį nereikėtų kreipti didelio dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tik susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe. Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą. Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis įtemptas, nepalankus svarbių reikalų tvarkymui, didesnė konfliktų, traumų, avarijų tikimybė; patartina nešioti pilkų tonų drabužius – vengtini kontrastai balta – juoda.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis iki pietų tinkamas skubių, taip pat užvilkintų reikalų tvarkymui. Vakaro nusivylimai skatins praregėti, vers kažką kardinaliai pakeisti savo gyvenime. Vis dėlto nereikėtų daryti kategoriškų išvadų – galite suklysti ir teisdami, ir pateisindami ar džiaugdamiesi. Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kažkieno kito teisumu.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis – nemaloni diena. Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels tik priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis kritinis laikas – nerizikuokite. Antrą dienos pusę jau nieko naujo nepradėkite ir venkite ką nors žadėti. Nedėkite vilčių dėl šiandien gautų finansinių pasiūlymų ar prisipažinimo meilėje.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį būsite pernelyg įsitempę, sunerimę, tad dėl niekų imsite pykti, aiškintis santykius su artimaisiais, ir net svetimais žmonėmis. Nesiimkite nieko rimto ar rizikingo. Būkite atsargūs kelyje.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį problemų daugės. Nesitikėkite užuojautos, supratimo, kaip ir pažadų vykdymo iš partnerių, sutuoktinio, mylimo žmogaus. Būkite šiltesni sutuoktiniui ir nepriminkite senų nuoskaudų bei neaptarinėkite esamų buitinių problemų.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį dirbkite atidžiau, atsargiau – pačiu netinkamiausiu metu gali ne tik viskas lūžti, gesti, – gali atsiskleisti jūsų silpnosios vietos, klaidos. Venkite atsakingų pokalbių su viršininkais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį gali tekti nervintis dėl išlaidų (tikėtina, jog jos bus didesnės nei planavote), dėl santykių su mylimu žmogumi, dėl vaikų elgesio. Tačiau ne laikas juos „mokyti“, tad pirmiausia pasistenkite nurimti.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį geriausia nieko atsakingo nesiimti. Jei būsite priversti sėdėti darbo vietoje, tai bent jau griežtai atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo, neįsivelkite į apkalbas bei intrigas. Na, o svarbų pokalbį su šefu geriau apskritai atidėti.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį nebūkite lengvatikiai – atsiras norinčių jūsų geru vardu, įtaka savanaudiškai pasinaudoti. Būkite atsargūs už vairo, apdairūs eidami gatve – tikėtinos avarijos, traumos. Ir nesinešiokite daug pinigų, brangių daiktų, jie gali dingti dėl jūsų užmaršumo ar vagies apsukrumo. Blogas laikas aiškintis meilės santykius su savo pora.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienio pirma pusė tinkama imtis svarbių darbų. Vėliau imkitės tik to, ką gerai žinote. Labiau pasaugokite sveikatą. Tinka konsultuotis su savo gydytoju.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį mažiau planuokite, niekam nieko nežadėkite, tuomet neteks nuliūsti, jei ne viskas išeis, bei neslėgs atsakomybės našta už neįvykdytą pažadą. Galimi rūpesčiai dėl vaikų. Būtinas atsargumas su karštais daiktais, degiomis, sprogiomis medžiagomis (ypač namuose).

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis sunkokas: galima greitai nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Netvarkykite svarbių piniginių, turto reikalų, nesivelkite į avantiūras reikaluose. Geriausia šiandien likti namie ir ilsėtis. Būkite atidesni tėvams, ypač mamai – labiau ją pasaugokite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą