Palmiros horoskopas šeštadieniui, gruodžio 17 d.

Savaitgalis dvilypis, kai pasiekia geros naujienos ir atrodo, jog viską gali, viskas paprasta bei lengvai įveikiama, ir čia pat – netikėtas kliuvinys, nusivylimas. Ir taip nutiks, jei tik mėginsime kažką paskubinti, imsime pykti, niršti, kažko jėga siekti.

Nereikėtų mėginti paveikti kito valios, laisvo apsisprendimo. Pamirškite senas nuoskaudas, nesiaiškinkite su niekuo santykių, nesivelkite į konfliktus, mokėkite nereaguoti į provokacijas, o svarbiausia – niekur neskubėkite, ir šis savaitgalis paliks vien smagius prisiminimus. Tad jei liksite geranoriški, šeštadienis žada ne vieną smagią akimirką bendraujant – tai puikus laikas kelionėms, viešnagėms, draugiškiems susibūrimams, įvairioms vakaronėms. Gali megztis nuoširdūs draugiški santykiai, tikėtini susitikimai su nepaprastais, ypatingais žmonėmis.

Nors šeštadienis palankus fiziniam aktyvumui, tinkamas įvairiems tvarkymosi darbams, vis dėlto būkite atsargesni – didesnė tikimybė susižeisti. Beje, ne tik šeštadienis, bet ir sekmadienis, pirmadienis – tas laikas, kai patartinas saikas sportuojant. Šios dienos nėra palankios vyrams, taip pat sportininkams, kariškiams. Didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė. Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai regėti ryškius, spalvotus sapnus, įvairias šventes, puotas – turtas, pagalba. Ugnis – priešų sunaikinimas, žaibas – geros permainos. Tačiau vanduo – apkalbos. Įvairūs košmarai – nuostoliai, skausmas. Blogas ženklas: jei savaime namuose kas užsidegs ar drabužis ant jūsų, jei raktas sulūžtų, namuose suplyštų užuolaidos, staltiesė – gresia apkalbos, nuostoliai, vagystės, jei sulūžtų skėtis, lazda, žiedas ar iš jo akmuo iškristų – saugokitės apgaulių, rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti). Geras ženklas: jei kelis kartus vardu pašauktų gatvėje – norų išsipildymas, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono ar ant galvos medžio lapas nukristų – aukštesnių jėgų apsaugos ženklas.

Avinas (03 21–04 20). Keistokos dienos – lyg ir ne viskas patiks, kažkas erzins, tačiau išsispręs gražiuoju.

Jautis (04 21–05 20). Savaitgalis – žemiškų rūpesčių metas, kai tinka spręsti buitines, o taip pat darbo problemas.

Dvyniai (05 21–06 21). Savaitgalis bus džiugus, jei atsiribosite nuo konfliktų, santykių aiškinimosi ir būsite atsargesni kelyje. Šeštadienis puikus bičiuliškiems susitikimams.

Vėžys (06 22–07 22). Nors savaitgalį gali stigti ūpo, jėgų, tačiau dėl artimųjų teks pasiaukoti ir vietoj poilsio užsiimti jų reikalais, rūpesčiais, tiesa, tai bus malonu bei naudinga jūsų šeimai.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadieniui planuokite svarbesnius susitikimus, pokalbius bei darbus. Tai nebloga diena ir nedidelei išvykai. Savaitgalio susitikimai, naujos pažintys – laimingi.

Mergelė (08 23–09 22). Jūsų laukia netikėti sutikimai ir net rizikingi pasiūlymai – asmeniniai, dalykiniai. Ypač šeštadienis palankus apsipirkimui – tai, ką įsigysite, ilgai džiugins, puoš jus ir jūsų aplinką.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūs patys, o taip pat jūsų poreikiai tampa svarbūs aplinkiniams. Kad ir kur atsidursite, jausite savo pranašumą, aplinkinių dėmesį bei pagarbą.

Skorpionas (10 24–11 22). Savaitgalį pasistenkite atsiriboti nuo visko, kas gali varginti, kelti įtampą – labiau pasaugokite savo ramybę, deja, šiomis dienomis dažniau rasite priežasčių nuliūsti.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalis palankus išvykoms, susitikimams su seniai matytais žmonėmis, viešnagėms ar svečių priėmimui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors būsite gana veiklūs, nepersistenkite dirbdami, tvarkydamiesi – vargu ar pasieksite norimų rezultatų. Ir labiau pasaugokite sveikatą. Beje, šeštadienis palankus ir dalykiniams susitikimams, susitarimams neformalioje aplinkoje.

Vandenis (01 20–02 18). Kiek slegiančios dienos, kai svarbu galvoti tik apie šviesius dalykus ir tikėti, kad viskas pakryps ta linkme, kuri jums geriausia!

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalis nervingas, tačiau taps svarbiu bei pozityviu, jei savo pastangas nukreipsite naudinga linkme.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą