Palmiros horoskopas penktadieniui, sausio 6 d.

Penktadienis (nors ir Mėnulio pilnaties metas) nepalankus aktyviai veiklai, svarbių dalykinių reikalų tvarkymui, atsakingų sprendimų priėmimui, lemtingų dokumentų pasirašymui, kaip ir susitarimams, o taip pat darbui su informacija (ją reikėtų itin kruopščiai tikrinti), mokymuisi.

Neskubėkite nieko žadėti, įsipareigoti – tai arba bus neįvykdyta, arba atneš priešingus rezultatus nei tikitės. Saugokitės apgaulių, vagysčių. Visur būkite atidesni – galite pamesti svarbius daiktus, dokumentus. Nemažai problemų gali kilti ir dėl transporto – pasiruoškite vėlavimui. Bus didesnė autoavarijų tikimybė.

Geriau rimtų reikalų netvarkyti. Itin sudėtinga antra dienos pusė nuo 15 val., kai prasidės kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių. Tad šiandien mažiau vilkitės, mažiau tikėkitės. Kad ir ką išgirsite, nuspręsite, kad ir kas jums bus pasiūlyta – tai neatneš laukiamų ar žadamų rezultatų. Išaugs nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Į sapnus iš ketvirtadienio į penktadienį nereikėtų kreipti didelio dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tik susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe. Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą. Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis tinkamas aktyviam poilsiui, įvairiems susitikimams, bendravimui, tiesa, sekmadienis nuo pavakarės nebepalankus ir netinkamas šventimams, rizikingoms pramogoms; šeštadienį palankios neryškios spalvos, vengtinas baltos ir juodos derinys, ypač raudona, oranžinė; sekmadienį palanki raudona, juoda, vengtinos pilka, ruda, violetinė; pirmadienį palanki balta, rausva, gelsva, vengtina juoda, mėlyna, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį mažiau klausykite, kas ką šneka, ypač apie jūsų artimuosius – tai pasės nereikalingus įtarimus. Venkite ginčų su šefu, valdininkais, teisėtvarkos atstovais bei savo tėvais.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį nepasirašinėkite svarbių dokumentų ir nesišvaistykite pažadais bei venkite atsitiktinių žmonių. Pasisaugokite vagysčių transporte, prekyvietėse.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį netvarkykite svarbių finansinių reikalų. Šiuo metu esate nepakantūs, dirglūs – verta pailsėti. Bus svarbu dažniau nusileisti sutuoktiniui, nes jūsų nepasitenkinimas perdėtas.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį nesivelkite į avantiūras – tai apgaulių, nuostolių diena. Galimi nemalonumai ir dėl vaikų – tačiau ne laikas kategoriškam pokalbiui.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis liūdnokas, visiškai netinkamas bendravimui, reikalų tvarkymui. Šią sunkią dieną pasistenkite atsiriboti nuo tuščių rūpesčių bei svarbių reikalų.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis – rimtų klaidų metas: nepriimkite atsakingų sprendimų bei būkite atidūs atlikdami svarbias užduotis, vairuodami automobilį. Gali netikėtai paaiškėti nuostolių priežastis. Gresia vagystės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį gautų dalykinių pasiūlymų neskubėkite vertinti. Kol kas neverta prisiimti atsakomybės už svarbų reikalą. Venkite dalykinių konfliktų, o taip pat ginčų su vyresniais, viršesniais (tėvais irgi).

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį svarbus sumanymas gali sužlugti dėl atsitiktinumo, menkos klaidos. Nepasikliaukite patarėjais bei nesivadovaukite autoritetų nuomone. Taip pat būkite atsargesni su užsieniečiais bei jų skleidžiamomis idėjomis.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis – nepalanki diena: netikusios naujienos, nelaimingi atsitikimai. Saugokite sveikatą bei pinigus. Galimi nuostoliai bei traumos. Ypač kelyje būkite atidesni.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį nepraraskite objektyvumo bei saiko – tai pagelbės ne tik jums, bet ir aplinkiniams. Nors reikėtų siekti kompromisų, bus pavojinga pasiduoti svetimai įtakai. Geriau niekam nieko nežadėti. Netikėkite paskalomis apie savo sutuoktinį.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį, kuo labiau stengsitės viską suplanuoti, tuo labiau irs, painiosis reikalai – viskas atvirkščiai. Galite susidurti su logiškai nepaaiškinamais dalykais jūsų veikloje – nepykite, šiandien labai svarbu kantrybė. Verta atsiriboti nuo nereikalingų darbų bei žmonių.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis – sudėtinga, paini diena. Apgaudinės ir intuicija, ir blaivus protas – tad geriau svarbaus sprendimo priėmimą atidėti. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, būkite su jais kantresni.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą