Palmiros horoskopas trečiadieniui, vasario 1 d.

Trečiadienis – palankus laikas susikaupusių problemų sprendimui, rasite tinkamą išeitį.

Iki 12 val. 8 min. – aktyvus metas, puikiai tinkamas greitai ir energingai spręsti susikaupusias problemas. Tiesa, ne tiesmukai – šiandien, beje, palankūs neformalūs, draugiško tono susitikimai. Naudinga bus sutelkti apie save bendraminčius, kolektyvą – vieniems į kovą stoti nederėtų. Sėkmingas laikas keistis informacija, aiškintis teisybę, priimti atsakingus sprendimus, tvirtinti svarbius susitarimus, pradėti naujus darbus. Tiesa, turite būti itin atidūs atlikdami savo užduotis, apdairūs pasirašydami dokumentus. Tai romantiškas metas – palankus laikas romantiškiems pasimatymams bei pažintims, taip pat ir draugiškiems susitikimams, šventimams, pramogavimui. Ir raskite daugiau laiko vaikams – kalbėkitės apie tai, ko paprastai vengiate minėti. Sapnai iš antradienio į trečiadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų, geri sapnai reikštų gresiančias apgaules ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes. Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti iki kraujo, apsiplikyti, jei namuose tinkas imtų trupėti ar automobilio (motociklo, dviračio) padanga prakiurtų. Geras ženklas: rasti aštrių, smailių metalinių daikčiukų, monetų prie savo namų herbu į viršų – sėkmė reikaluose bei meilėje. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis painus, apgaulingas, netinkamas svarbių problemų sprendimui, atsakingų reikalų tvarkymui; patartina nešioti tamsių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį būkite lankstesni, draugiškesni – aplinkinių parama šiandien bus lemtinga. Tinkamas laikas darbo susitikimams bei susitarimams, tik būkite apdairesni tardamiesi dėl uždarbio, mokėdami pinigus. Gali užsimegzti slaptas romantiškas ryšys.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis – keista diena: kai jausitės teisūs, aplinkiniai tai neigs, bet jei abejosite savo sugebėjimais, valdžia autoritetu – atvirkščiai, sulauksite palaikymo bei aukšto įvertinimo. Vis dėlto tai geras metas piniginių, turto reikalų tvarkymui. Svarbaus reikalo geriau neatidėti rytdienai.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį geras laikas lyderiams, siekiantiems sustiprinti savo įtaką, suburti apie save žmones. Gali įsižiebti tarnybinis romanas.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį neskubinkite įvykių – atsakingiems reikalams tvarkyti diena netinkama: atidėkite tai net kitai savaitei. Būkite apdairūs su pinigais bei dokumentais.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį mažiau planuokite, bet ekspromtų irgi venkite. Vis dėlto tai gerų pokyčių laikas – rasite gerą išeitį keblioje padėtyje, na, ir sutiksite tikrų draugų, galinčių padėti. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti – rytdienai nieko skubaus, sudėtingo neatidėkite.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį pasiseks, jei užsitikrinsite kolektyvo palankumą. Spręskite sudėtingas profesines, taip pat jūsų reikalo finansavimo problemas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis naudingas – kai kas svarbaus gali pasikeisti asmeniniame gyvenime arba veikloje. Galite gauti intriguojančių pasiūlymų naujam darbui, tolimai kelionei ar net gyvenimui užsienyje. Spręskite painius klausimus – rasite teisingus atsakymus. Vakaras džiugus, romantiškas.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį, kad būtumėte stipresni kritinę akimirką, nesipykite su tais, kas jus remia bei myli, ir pasistenkite stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais bei antrąja puse. Tai padės įveikti kilusius sunkumus. Atsargiau vairuokite.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis puikus įvairiems susitikimams, susitarimams, teisinių reikalų tvarkymui. Beje, visko nesigriebkite – pervargsite, jei nemokėsite atsiriboti nuo neprivalių, antraeilių darbų. Siekite gerinti santykius su antrąja puse.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį sutelkite jėgas, kad atliktumėte svarbius darbus bei tesėtumėte neįvykdytus pažadus – ne tik darbe, bet ir namuose. Neatsisakykite niekam padėti. Geras laikas sveikatos tikrinimui, organizmo valymui.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį geras laikas ne tik svarbiai veiklai, bet ir romantiškam pasimatymui. Šios dienos susitikimai bei susitarimai naudingi, perspektyvūs. Būkite atsargesni su saldžialiežuviais – jie siekia užmigdyti jūsų budrumą.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį verta daugiau laiko praleisti namuose. Tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta. Daugiau dėmesio skirkite namų jaukumui, patogumui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą