Palmiros horoskopas trečiadieniui, vasario 8 d.

Trečiadienis – jau sudėtinga diena, ir labiau tai pajus vyrai. Jiems prasideda nepalankus metas, kuris tęsis iki šeštadienio vakaro.

Nevertėtų imtis naujų dalykų, netiks skubiai žadėti, nepagalvojus įsipareigoti. Nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui. Neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs. Ir atsisakykite maksimalistinių ketinimų. Savistaba, savikontrolė padės išvengti galimų nelaimių. Nesierzinkite, susidūrę su kliūtimis, reikalų vilkinimu – tai, atvirkščiai, išeis tik į naudą. Venkite ginčų, santykių aiškinimosi – ne laikas kritikuoti (gal šis trūkumas ir jums būdingas, tik to nepastebite?). Diena labiau nepalanki asmenims, dirbantiems vadovaujantį darbą, sportininkams, kariškiams, taip pat transporto, žiniasklaidos tarnyboms. Didesnė traumų (galvos, rankų itin), įvairių susižeidimų, nukraujavimo tikimybė. Bus didelė avarijų kelyje bei gamyboje tikimybė dėl skubėjimo ar technikos gedimo. Labiau pasisaugokite sukčių, vagių. Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti: bet kokie sapnai – geri ar blogi – reiškė įspėjimą apie galimą grėsmę, apgaulę. Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą (prisiimsite svetimas problemas), atsakyti prašančiam, nulaužti medžio ar krūmo šaką, skinti gėles, jei namuose gėlė nuvystų, sugrįžti kur išėjus. Geras ženklas: ką nors pamesti ar jei iš jūsų pavogtų (išvengsite gręsiančių nemalonumų, nesėkmių, ligų), jei namuose gėlė išsiskleistų ar gauti gėlių dovanų, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus imtis naujų reikalų; palankūs gelsvi, auksiniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Nuo trečiadienio prasideda jums nebepalankus metas, kuris tęsis iki šeštadienio vakaro. Teks būti apdairesniems bendraujant, dirbant su informacija, ką nors remontuojant, vairuojant – didesnė traumų, avarijų tikimybė. Galite nukentėti per liežuvautojus, melagius, vagis, apgavikus, pavyduolius, kerštautojus.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis gana sėkmingas, vis dėlto galite pervertinti savo galimybes – geria žvirblis rankoje. Laikykitės aukso vidurio, nesutarimus, ginčytinus klausimus spręskite gražiuoju, draugiškai – tai padės tvarkyti reikalus, ypač jei jie susiję su investicijomis, skolomis, mokesčiais, alimentais. Tinka užsiimti vaikų problemomis.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį – apgaulingas, sunkus, pavojingas metas, kai atsitrenkiama į nenumatytas, nelogiškas kliūtis, kai galima patirti nepelnytą bausmę. Prasideda jums nepalankios dienos, kai teks išmokti nereaguoti į provokacijas, likti taikiems, geranoriškiems. Pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose. Saugokite gerus santykius su artimaisiais.

Vėžys (06 22–07 22). Gerai dirbti nebus lengva: stigs atidos, teisingos informacijos, koordinuotų veiksmų su partneriais, na, ir tiesiog sėkmės, o reikalaujama iš jūsų bus daug. Tiek aplinkiniai, tiek viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Ir nesiimkite nieko, kam prieštarauja jūsų vidus.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį neverta niekur skubėti, juolab svarbius reikalus tvarkyti. Na, o darbe kuo atidžiau atlikite savo užduotis, venkite ginčų su biurokratais, o taip pat žmonėmis iš toli. Saugokitės pakliūti į įtakingo asmens nemalonę. Ir venkite patarinėti, mokyti – vėliau gali paaiškėti, jog buvote neteisūs. Likite atidūs draugų įspėjimams, patarimams.

Mergelė (08 23–09 22). Nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe ar žmonėmis iš toli, bei nepriimkite atsakingų sprendimų. Venkite ginčų su sutuoktiniu – tai gali virsti pavojingu konfliktu. Tikėtinos problemos dėl skolų, mokesčių, draudimo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepasiduokite liūdesiui, tačiau ir nebrandinkite vilčių – tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių staigmenų metas. Svarbesnius reikalus atidėkite penktadieniui. Jokiu būdu nesiaiškinkite santykių nei su konkurentais ar priešais, nei su savo pora!

Skorpionas (10 24–11 22). Ne laikas ką nors keisti, nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos. Jūsų agresyvumas išaugs, tad būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, ypač sutuoktiniu, dalykiniais partneriais, draugais. Būkite atidesni sveikatai. Galimi virškinimo sutrikimai.

Šaulys (11 23–12 21). Šiandien kilusių problemų išspręsti nepavyks greitai bei lengvai... Gali kilti konfliktų namuose bei darbe. Labiau pasaugokite savo darbo vietą.. Didesnė autoavarijų, vagysčių tikimybė. Venkite bet kokių konfliktų su vaikais bei mylimu asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nerizikuokite savo sveikata bei gerove. Svarbių reikalų patartina netvarkyti, į keliones nevykti, į svečius nevaikščioti. Ne laikas pasirašinėti reikšmingus dokumentus. Venkite ginčų namuose. Galimos avarijos, buitinės technikos gedimai.

Vandenis (01 20–02 18). Būsite energingi, darbingi, tačiau naudos iš to bus tik tuomet, jei būsite saikingi ir atsargūs, nesivelsite į avantiūras, nesiimsite nieko rizikingo. Tai bus sudėtingas, įtemptas metas, kai galite susidurti su nemenku spaudimu iš šalies. Dirbant būtina atida – traumos, darbo technikos gedimai. Patartina imtis tik gerai žinomų dalykų. Saugokitės vagių bei kontrolierių. Didesnė autoavarijų, taip pat rankų traumų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Sunki diena – tuščia laukti teisybės, kvaila ką nors planuoti, pasikliauti draugiška pagalba, – nenorėkite būti išgirsti bei įvertinti. Labiau derėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima. Labiau pasaugokite pinigus, turtą. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą