Palmiros horoskopas pirmadieniui, balandžio 10 d.

Pirmadienis palankus viešnagėms, įvairiems susitikimams. Tai geras laikas bičiuliškiems susibūrimams, senų pažinčių atnaujinimui, naujų užmezgimui. Galimas ir netikėtas susitikimais su asmeniu, kuris buvo brangus jūsų širdžiai, – seni jausmai vėl gali atgyti...

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai buvo svarbesni moterims. Gerai buvo regėti kovą, ginklus, kirvį, peilį, kraują – tai neišvengiama, tačiau pergalinga kova gyvenime. Blogas ženklas: jei laikrodis sustotų arba imtų vėluoti – jėgų praradimas, ligos, susižeisti kruvinai – apsaugos praradimas, jei tarakonai iš kaimynų ateitų – nemalonumai šeimoje, įkristi į rūsį, duobę, nuo laiptų nuriedėti, jei į grindų plyšį kas įkristų, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų šukuojantis, jei plaukai labai veltųsi, būtų neįmanoma jų iššukuoti, jei iš rankų pinigai iškristų, piniginę pamesti, jei ugnis ar šviesa gestų namuose be priežasties. Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, veidrodžio šukę, laikrodį, pinigų, jų gauti (laukia geras pelnas šį mėnesį), jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, laužą netikėtai išvysti, jei laikrodis imtų skubėti. Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus svarbių reikalų tvarkymui, tiesa, netinkamas nieko iš esmės naujo pradėti; palankios šviesios, neryškios spalvos – ypač sidabrinė, rausva perlamutrinė, gelsvai rusva.

Avinas (03 21–04 20). Puikus pirmadienis – tai džiaugsmo, sėkmės metas! Ši diena puiki išvykoms, susitikimams su senais gerais draugais. Gali užsimegzti ir nauji romantiški jausmai.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis gana neramus. Galima intriguojanti pažintis viešnagės metu. Tikėtinos nenumatytos išlaidos. Būkite atsargesni kelyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis žada malonias staigmenas moterims. Gali atsinaujinti seni jausmai.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį geriau skirti ramiam poilsiui, kitaip gali pablogėti sveikata. Būkite atidesni maisto kokybei – svarbu saikas.

Liūtas (07 23–08 22). Išvykoms, susitikimams, pramogavimui labiau palankus pirmadienis.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį galite pajusti malonų nuovargį, tad leiskite sau kiek atsipūsti nuo intensyvaus bendravimo bei ramiai patinginiauti namuose. Vis dėlto galimos ir romantiškos staigmenos iš jums atsidavusio asmens.

Svarstyklės (09 23–10 23). Itin smagus pirmadienis. Tai puiki diena smagiai pabendrauti, užmegzti šaunias pažintis.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis ramesnis. Laukia likimo dovanos. Beje, tai metas, kai laimingai sprendžiasi ankstesni nesklandumai su mylimu žmogumi. Nepasigailėsite, jei būsite atidesni savo antrajai pusei.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį sulauksite nemažai dėmesio (romantiško irgi). 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį verta skirti tik ramiam poilsiui. 

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį džiaugsmo suteiks bendravimas su bičiuliais. Galite susidurti su žmonėmis iš savo praeities, kurie kažkada jūsų širdžiai buvo svarbūs. 

Žuvys (02 19–03 20). Būsite populiarūs, laukia pasisekimas ir širdies reikaluose. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą