Palmiros horoskopas šeštadieniui, balandžio 15 d.

Savaitgalis palankesnis, ramesnis nei prabėgusios dienos, ypač tuomet, jei liksite saikingi bei nuoseklūs, taikūs. Na, o linkę žavėtis naujovėmis, nepaisyti autoritetų, vyraujančių visuomeninių nuostatų ar labai patiklūs žmonės gali sulaukti nemalonumų.

Kita vertus, šios dienos padės suvokti svarbius dalykus, skatinančius pakeisti senus, netikusius stereotipus. Tai reikšmingas metas sprendžiant vidinius prieštaravimus bei asmeninių įsitikinimų neatitikimą socialinėms nuostatoms. Tiesa, tai turi būti monologas – patartina vengti ginčų ideologinėmis, religinėmis, politinėmis temomis. Šeštadienį patartina skirti seniai atidėtų darbų atlikimui, taip pat pertvarkymams namuose. Prasminga aplankyti tėvus, senelius, senyvo amžiaus giminaičius, – jiems reikia patirti senų santykių šilumą, jėgą, kuri ne tik juos, bet ir jus nuramins, sustiprins, įkvėps. Tinka susitikti su reikalingais veiklai asmenimis. Tiesa, derėtų vengti atsitiktinių žmonių, nemegzti naujų pažinčių be rekomendacijų. Palankus metas teikti dovanas. Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški, jei buvo tikroviški. Juos reikėtų suprasti tiesiogiai, gali pildytis per ilgą laiką. Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, ką nors pamesti, jei iš rankų kristų piniginė, rankinė – visa tai susiję su galimais nuostoliais; jei durys neatsirakintų – jūsų paslaptis gali paaiškėti, raktus pamesti – prarasti artimą žmogų; jei ryte kas ant galvos užkristų – tuščiai diena prabėgs; išėjus iš namų sutikti žmogų su tuščiais kibirais – artimiausiu laiku susidursite su kliūtimis, išbandymais. Geras ženklas: rasti žiedą, ypač su akmeniu – įgysite naudingų partnerių veiklai; išėjus iš namų sutikti žmogų pilnais kibirais ar nešuliais – skalsa namuose, reikalų pagerėjimas jūsų darbe; netyčia išvysti laužą – apsaugos įgijimas; netikėtai gauti (arba rasti) pinigų – visą mėnesį lydės sėkmė reikaluose.

Avinas (03 21–04 20). Būkite atidūs šeštadienį draugų nuomonei, pastaboms. Tiesa, venkite žadėti, įsipareigoti – jūsų planai dar keisis.

Jautis (04 20–05 20). Šeštadienį nebūkite labai reiklūs bei griežti artimiesiems, – mokėkite juos girdėti bei suprati, atjausti. Daugiau pagarbaus dėmesio skirkite tėvams.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį teks būti išmintingesniais, supratingesniais už kitus – jei patys puikiai jausitės, ir aplinkiniai neištiš.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis gana apgaulingas – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra. Pasistenkite labiau atsiriboti nuo aplinkinių įtakos.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį galimi barniai su sutuoktiniu dėl valdžios namuose, dėl neteisingai suvoktų principų. Tik nesugalvokite draugams pasakoti apie savo konfliktus – tai nepadės susitaikyti, tik dar labiau supriešins (su sutuoktiniu ar draugais).

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį atidėkite į šalį visus dalykinius rūpesčius – laikas pasirūpinti savimi pačiais. Gali pablogėti savijauta, nuotaika. Būkite atidesni maisto kokybei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį būkite atidesni vaikams, labiau juos pasaugokite – jų žaidimai gali būti kiek pavojingi. Nesiaiškinkite santykių su mylimu asmeniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis nepalankus kur nors išvykti – likite namie ir tiesiog ramiai ilsėkitės (jums reikėtų pasaugoti sveikatą).

Šaulys (11 23–12 21). Nebūkite lengvatikiais – kritiškiau vertinkite šeštadienį išgirstus pasisakymus, pasiūlymus bei paskalas apie sutuoktinį. Patiems irgi nereikėtų dalintis su kitais savo nesėkmėmis, rūpesčiais, juolab paslaptimis – reikalai nuo to tik pablogės.

Ožiaragis (12 22–01 19). Venkite nereikalingų išlaidų bei ginčų dėl šeimos biudžeto, netvarkos namuose ar santuokinės neištikimybės šeštadienį – tik vėliau suprasite, jog tai buvo tuščia.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį būkite labiau tolerantiški artimųjų nuomonei, įsitikinimams – tai nėra tikusi diena auklėti vaikus, sutuoktinį, mylimą žmogų ir visus kitus tądien sutiktus. 

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį pasistenkite labiau atsiriboti nuo kitų ir pamirškite jus slegiančias problemas. Geriau tądien likti namie – jus teigiamai paveiks ramus, neskubus tvarkymasis. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą