Palmiros horoskopas trečiadieniui, balandžio 19 d.

Trečiadienis – kritinis Mėnulio mėnesio pabaigos metas prieš Saulės užtemimą Avino ženkle, kuris bus ryt (maksimali fazė – 7 val. 17 min. Lietuvos laiku). Diena skirta kažką užbaigti, apibendrinti, ištaisyti. Ir visiškai netinka kažko naujo imtis, juolab planuoti ateitį.

Nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui, atsisakykite maksimalistinių ketinimų. Neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs. Savistaba, savikontrolė padės išvengti galimų nemalonumų. Nesierzinkite, susidūrę su kliūtimis, reikalų vilkinimu – dabar tai į naudą. Ne laikas bendravimui – patartina atsisakyti svarbių pokalbių su vadovybe, su įtakingais asmenimis. Jei gausite pasiūlymų, kad ir labai šaunių – per daug nesidžiaukite, tik vėliau paaiškės neigiamos reikalo pusės. Stenkitės daugiau laiko praleisti su savais – svetimų venkite. Tiesa, venkite ginčų, santykių aiškinimosi – galite ilgam susipykti, ir tikriausiai dėl niekų. Venkite blogai galvoti kitus, apkalbinėti, teisti. Šiandien verta išnešti senus daiktus, atiduoti nebetinkamus drabužiais. Palankios iškrovai dietos, tai geriausias laikas mėnesyje badavimui. Būkite šviesoje – tamsios patalpos nepalankios (gerai net ir miegoti įžiebus švieselę). Nepalanku vykti į tolimas keliones, ruošti valgį, skalbti. Netinka žudyti gyvūnus, net ir vabzdžius, vabalus. Geras laikas maldai, šventyklų lankymui, meditacijai prie ugnies. Dera prisiminti, pagerbti mirusiuosius. Stigs atidos. Tad neskubėkite, imkitės tik to, ką gerai žinote. Išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė. Iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs nespalvoti sapnai, taip pat tie, kuriuose buvo kažkas aiškiai sakoma – galite išgirsti vertingų patarimų. Į fantastinius sapnus galima nekreipti dėmesio. Knygą regėti, ją skaityti – permainos. Gerai, jei knyga nauja, blogai – suplyšusi, sunykusi, blogai, jei sapne ją plėšėte, deginote. Ugnis apskritai bylotų apie klaidas, kurias ruošiatės padaryti. Eiti, bėgti, važiuoti – gresia nuostoliai, apgaulės, vagystės, pavojai. Duris atverti – naujos pažintys, muziką girdėti – apsauga, pagalba. Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, juolab sudužtų, akmuo iš apsodo iškristų, sudaužyti indą, stiklą, jei šviesa be priežasties užgestų namuose. Geras ženklas: jei virš jūsų šviesa įsižiebtų – geros permainos, jei ištrūktų saga, drabužis įplyštų – atsisakysite nereikalingų dalykų savo gyvenime, jei laikrodis sustotų – blogo etapo jūsų gyvenime pabaiga. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas imtis svarbių reikalų, pradėti kažką naujo; tiktų nešioti šviesius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį, jei pasijusite prislėgti atsakomybės, įsipareigojimų naštos, nesistenkite vieni rasti išeitį. Kreipkitės į savo porą, į draugus – jie pagelbės. Dabartinis laikas itin sudėtingas ir pavojingas tiems, kurių gimtadienis šiomis dienomis. Labiau save pasaugokite – jokios rizikos nei šiandien, nei visus metus.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis itin sudėtingas – galima greitai apsigauti. Neverta niekur skubėti, imtis didelių bei atsakingų darbų. Geriausia šią diena praleisti namuose, ypač, jei jūsų gimtadienis artimiausiomis dienomis.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį nesiimkite kažko keisti, būkite kritiški naujovėms. Nepasiduokite draugų įtakai – turėkite savo nuomonę.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savas pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį darbe geriau atidėkite.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį nieko nežadėkite, svarbius pokalbius, keliones atidėkite. Analizuokite nueitą kelią – galite suvokti svarbią, nors ir nemalonią, tiesą.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį itin sudėtingas, be to, būsite linkę nusiminti. Nepalanku skolinti pinigus, juolab juos investuoti, bet tinka kažką aukoti labdarai. Likite dosnūs ir nenusiminkite, jei ko neteksite – tai „mokestis“ už būsimas nelaimes.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį ne laikas susitarimams, deryboms, ginčams. Nelaukite iš aplinkinių adekvačios reakcijos, supratimo: kas jums svarbu bei reikalinga, kitam gali būti nesuprantama. Neverta dalintis savo jausmais, svajonėmis, norais.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį būkite atidūs ir atsargūs – galimos traumos. Venkite konfliktų su viršininkais ir pasiruoškite priekaištams ar net nuobaudoms – jūsų silpnosios vietos, klaidos atsiskleis. Gali pablogėti sveikata.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį jausitės prislėgti, galite be paliovos pergyventi, nervintis, ypač dėl pinigų, dėl santykių su savo pora. Tik nesiimkite jokių priemonių padėčiai pataisyti – tikrai ką nors sugadinsite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Geriausia, jei tokią sunkią dieną liktumėte namie. Jei būsite priversti sėdėti darbo vietoje, tai bent griežtai atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo, neįsivelkite į apkalbas bei intrigas – tai ne tik žemins, bet pakenks jūsų savijautai, sugadins nuotaiką.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį mažiau žadėkite, nieko iš kitų neprašykite. Nemegzkite naujų pažinčių – nei darbo, nei romantiškų. Nesugalvokite barti mylimo žmogaus, aiškintis santykių su vadovybe – nukentėsite, meilės bus dar mažiau, atlyginimo dydis irgi nukentės.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis bus slegiantis. Nenustebkite, jei iš jūsų bus pareikalauta grąžinti seną skolą, atlikti nebaigtą, užvilkintą darbą. Nepatartina spręsti problemų, susijusių su uždarbiu, pelnu ar nesklandžiais meilės santykiais. Ypač derėtų vengti priekaištų sutuoktiniui. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą