Palmiros horoskopas pirmadieniui, gegužės 15 d.

Pirmadienis tinkamas aktyviai veiklai, finansinių problemų sprendimui, darbui su svarbia informacija, taip pat dokumentais, palankus tolimoms kelionėms. Savo tikslo siekite atkakliai, būkite užsispyrę. Palanku su vadovybe aptarti savo veiklos perspektyvas. Tinka pirkti vertingus daiktus, seniai suplanuotus pirkinius.

Pirmadienį 6 val. 13 min. Merkurijus ims judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis judėjimas tęsis iki rugpjūčio 23 d. Kai Merkurijus juda tiesiai, puikus metas bendravimui, darbui su nauja informacija, aktyviai veiklai, verslui, kelionėms. Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį verta kreipti dėmesį, jei jie buvo konkretūs, aiškūs, realūs. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte, iš karto arba po kelių metų. Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais. Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė), vakare išgirsti varpelių skambėjimą. Žvilgsnis į priekį: antradienis sėkmingas kelionėms; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis tinkamas atsakingiems susitikimams. Verta imtis svarbių darbų!

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis – geras laikas pirkti vertingus daiktus ir buičiai.

Dvyniai (05 21–06 21). Nuo pirmadienio atsigausite – įstrigę reikalai pajudės. Diena žada geras permainas, ir ne tik veikloje!

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis tinkamas svarbių karjeros klausimų sprendimui.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis sėkmingas verslo kelionei, susitikimui su žmonėmis iš toli.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis tinkamas spręsti skolų, mokesčių problemas, tvarkyti draudimo reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis palankus deryboms, svarbiems susitarimams, teisinių reikalų tvarkymui.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis tinkamas darbo susitarimams. Palanku ieškoti tinkamesnės darbo vietos.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis sėkmingas ir tinkamas bet kokių reikalų tvarkymui. Palankus metas ir meilės pasimatymui! Galima laiminga romantiška pažintis 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį palanku spręsti nekilnojamojo turto, žemių klausimą. Tiks tikrinti sveikatą. 

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis palankus pažintims, svarbiems susitikimams, susitarimams, kelionėms, palankus vertingų daiktų įsigijimui. 

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis tinkamas piniginių, turto reikalų tvarkymui. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą