Palmiros horoskopas šeštadieniui, liepos 29 d.

Šeštadienis džiugus – tinkamas bendravimui, kelionėms. Tai bus gera proga susitikti su tais, kurie jums brangūs. Palanku rengti šventes, pobūvius, teikti dovanas.

Diena (antra pusė itin) padės nusiraminti: būtent dabar galima išspręsti keblius klausimus niekam nepadarant žalos, kai lieka „ir vilkas sotus, ir avis sveika“. Patenkinti liks visi, tad verta susimąstyti apie tai, kas seniai neduoda ramybės, kas slegia. Jei negalėjote prisiruošti (stigo drąsos) svarbiam pokalbiui su artimaisiais, dabar ryžkitės – jus supras. Patys irgi pasigilinkite į savo vaikų, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuotaikas, pasistenkite nuoširdžiai suprasti jų rūpesčius, problemas. Bus lengva įgyti pasitikėjimą, sulaukti atvirumo – buvimas kartu, pokalbiai su tais, kurie jums brangūs, kuriuos mylite, dar labiau suartins. Šeštadienis (ypač antra dienos pusė) palankus meilės pasimatymams (bei pažintims), santuokai, sužadėtuvėms. Tinkama bus ir pirkti vertingus, gražius daiktus bei drabužius, meno kūrinius, papuošalus, prabangos daiktus. Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški. Gerai regėti grybus, žuvį, paukščius, kur nors plaukti, blogai – ugnį, gyvates, sapne kirpti plaukus ar kitaip jų netekti. Blogas ženklas: netyčia sudaužyti stiklą, indą – vienatvė, išsiskyrimas su artimu žmogumi, jei užraktas sugestų ar raktas sulūžtų – nuskurdimas arba giminaičio mirtis. Geras ženklas: dažnai nustebti – laimė, ryte išėjus iš namų išgirsti vaikišką juoką ar išvysti vaikus žaidžiant – būsimas turtas, jei nuo ankstaus ryto giedras dangus.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį galite patirti puikių įspūdžių. Beje, šeštadienio antroji pusė palanki atviriems pokalbiams su mylimu žmogumi, tiesa, būtų geriau mažiau žodžių, daugiau jausmo.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienis gali sukelti neplanuotų rūpesčių, tad geriau atsiriboti nuo jums nemalonių asmenų. Diena tinkama kur išvykti su mylimu asmeniu. Jei esate vieniši, irgi neužsisėdėkite namuose – susitikite su draugais (gal ir meilė netikėtai aplankys?). Šeštadienį galite būti kiek nervingi.

Dvyniai (05 21–06 21). Šventės, pobūvio metu šeštadienį jūsų laukia pasisekimas: mįslingai trauksite, intriguosite aplinkinius... Pasisekimas, populiarumas lydės visur, kur tik atsidursite. Antrąją dienos pusę nepraleiskite progos ir išjudinti sutuoktinį, paskendusį šeiminių džiaugsmų nuobodulyje.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis tinkamas užsiimti savo sveikata. Palanki proga pirkti maisto papildus, sporto inventorių.

Liūtas (07 23–08 22). Atidėkite visus reikalus bei rūpesčius į šalį ir būkite su tais, kuriuos branginate. Puiku, jei su šeima ar tik su vaikais, ar su mylimu žmogumi išvyktumėte į gamtą. Beje, vienišiems nederėtų atsisakyti pakvietimų į svečius, pasilinksminimus – svetur laukia pasisekimas meilėje.

Mergelė (08 23–09 22). Atsigavimo metas – bus gera su artimaisiais, su mylimu žmogumi. Ar nereikėtų šeštadienį surengti mažą šventę artimiesiems, net jei tam neturite kokios nors ypatingos progos?

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienio antros pusės susitikimai bei pasiūlymai lemtingi – jūsų gyvenimas gali pakrypti kita vaga.

Skorpionas (10 24–11 22). Nespręskite jokių problemų šeštadienį – leiskite laiką su vaikais arba mylimu asmeniu. Šeštadienis geras teikti dovanas mylimam žmogui (net ir tuomet, jei susituokę jau daug metų).

Šaulys (11 23–12 21). Sugrįžta tai, ko buvote netekę, gaunate tai, ko visada trūko. Šeštadienį vėl pasijusite laimingi – tiek dėmesio bei šilumos. Na, o žmonėms, kurie jus matys pirmą kartą, paliksite išskirtinės asmenybės įspūdį. Šiuo metu gali megztis ypatingi ryšiai – tiek romantiški, tiek draugiški, dalykiniai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį būsite kupini švelnių lyriškų nuotaikų ir jausitės gerai tik su artimais mylimais žmonėmis. Antros dienos pusės susitikimai, pažintys ypatingos. Net jei neieškote nuotykių, nueikite į bičiulių ar giminaičių rengiamą šeštadienio vakarėlį.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis puikus, kai sugrįžta tikėjimas ateitimi, savo sėkme bei meile. Susikaupusius rūpesčius išblaškys susitikimai su draugais, tad būtinai aplankykite bičiulius. Beje, netikėtai gali užsimegzti romantiški santykiai su žmogumi, kuris buvo tik jūsų draugu.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį tiktų spręsti profesines problemas neoficialioje aplinkoje – galite sulaukti vertingų patarimų, įgyti įtakingų žmonių simpatijas bei paramą. Tiesa, būkite atidesni, kad artimiesiems nesugadintumėte nuotaikos per dideliu reiklumu. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą