Palmiros horoskopas antradieniui, rugpjūčio 1 d.

Antradienis sudėtingas, ir ne tik dėl nepalankios Saulės padėties, kurią pradėsime jausti po 15 val., – tai dar ir įtemptas pilnaties metas, kai svarbu likti ramiems bei saikingiems.

Tiesa, būsime energingi, veiklūs, tad galima imtis didesnio darbų kiekio. Tiesa, neplanuokite nieko naujo. Šiandien nereikėtų nieko keisti veikloje bei asmeniniame gyvenime: galima iš esmės suklysti. Nors būtent šiandien galite gauti intriguojančių pasiūlymų – ir asmeninių, ir dalykinių, kurie žavės, gundys kažką išmėginti, kokiame nors reikale surizikuoti. Kad ir kaip būsite sudominti išgirstais dalykais, verta atidėti bent iki savaitės vidurio sprendimo priėmimą. Vertėtų imtis tų darbų, kuriuos galite atlikti vieni, savarankiškai. Nepatartina skirti svarbių susitikimų, aptarinėti reikšmingų dalykų – pakaks nesusišnekėjimo, nenoro kitą suprasti, įvertinti. Tai bus netinkamas metas kreiptis į vadovybe su prašymais, pasiūlymais, darbo sutarčių pasirašymui. Tvarkant reikalus reikėtų būti itin atidiems kitam kalbant, tariantis, žadant, o taip pat pasirašinėjant dokumentus. Tai blogas laikas rašymui bei skaičiavimui, pasikeitimui informacija – tikėtina painiava: kažką ne taip parašysite, klaidingai išgirsite, ne taip suprasite ar netiksliai paaiškinsite. Nederėtų kurti planų, priimti svarbių, ilgalaikių sprendimų – deja, situacija atrodys geresnė nei yra iš tiesų. Dėl nieko nebūkite tikri – netikėtumų pakaks, ir būtent ten, kur nelauksite. Beje, dažniau ilsėkitės (gali stigti jėgų, gero ūpo) ir tikrinkite atliekamus darbus. Ne laikas ginčams, skundams, santykių aiškinimuisi – tai tuščia. Ne laikas ir dalintis savo išgyvenimais, patirtais įspūdžiais: jūsų neišgirs, nesupras. Labiau pasaugokite vaikus. Būkite pakantesni bendraudami su paaugliais – jų reakcijos gali būti neadekvačios. Deja, tai kartų konfliktų metas. Diena nepalanki romantiškiems pasimatymams bei pažintis, šventimams, rizikingoms pramogoms. Išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų (dažniau dėl kritimo iš aukščio ar susidūrimo su kietu daiktu), transporto avarijų tikimybė dėl skubėjimo, neapdairumo. Labiau pažeidžiama nugara, keliai, rankos. Sapnai iš pirmadienio į antradienį nebuvo labai svarbūs, nebent regėjote kažką ryškaus, įsimenančio. Gerai buvo valgyti, gerti – sėkmė, turtas. Blogai tuštintis – nuostoliai, vagystės. Išsitepti purvu – nesėkmės, praradimai, pinigai – nuostoliai, kraujas – katastrofa, vanduo – apkalbos, žiema – liga. Blogas ženklas: jei netikėtai būtų atjungtas vanduo – nuostoliai, vienatvė, visą dieną trokšti – nemalonumai, jei ant jūsų drabužis užsidegtų – apsaugos praradimas, būsima avarija, jei perdegtų lemputė ar savaime užgestų ugnis – galima sunki liga artimam žmogui ar net mirtis, pamesti grandinėlę, sagtį, žiedelį, auskarą – galima išsiskirti su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu. Geras ženklas: sušlapti ar išvysti vaivorykštę – sulauksite pagalbos, netyčia apsilieti vandeniu ar nukristi į šlapią vieta – susitaikymas su artimaisiais. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti sidabrinių, oranžinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį nebūkite labai įsitikinę savo teisumu – pasitikrinkite prieš ką teigdami, ką nors aiškindami ar mokydami. Būsite linkę į daug ką reaguoti agresyviau (nors jums taip ir neatrodys) – nė nepastebėsite, kaip išprovokuosite konfliktą.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį mažiau reikškite pretenzijų savo tėvams bei šefui. Verčiau pamąstykite, kaip galite pasitarnauti artimiesiems, ką gero galite nuveikti šeimos labui? Nepalanku tvarkyti dalykinių reikalų – užsiimkite užleistais darbais namuose.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį likite realistai, kai aptarinėsite planus, žadėsite, įsipareigosite. Venkite ginčų (ypač su savo mokytojais, vadovais, taip pat kelių policija) ir labiau pasisaugokite vagių prekyvietėse bei viešajame transporte.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį apmąstykite galimas nepalankias situacijas, ypač prieš sėsdami vairuoti ar imdamiesi pavojingo darbo. Galimi nesklandumai dėl mokesčių, alimentų nemokėjimo ar paveldėjimo gavimo – nepatartina pasirašinėti su šiais klausimais susijusių svarbių dokumentų (atidėkite tai ketvirtadieniui).

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį likite išmintingi, neskubėkite įtarinėti mylimo žmogaus, jei ką netikusio išgirsite. Nebūkite patiklūs piniginiuose, turto reikaluose bei užsispyrę ginčuose. Pats nepalankiausias metas nuo 15 val.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis nebus lengva diena (ypač nuo 15 val.) – pernelyg dėl visko jaudinsitės, be reikalo graudinsitės. Deja, nesitikėkite, kad visiems rūpės jūsų bėdos, – tad mažiau skųskitės, ypač draugams bei kolegoms.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį draugai padės išvysti tai, ko jūs nematote, tad verta atidžiau išklausyti jų nuomonę, jei ji skiriasi nuo jūsų. Būkite atidesni pasirašinėdami dokumentus, vairuodami automobilį. Ir nesidalinkite savomis mintimis, įspūdžiais, jausmais su atsitiktiniais asmenimis.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį, jei teiktų tvarkyti dalykinius reikalus, neskubėkite – galite padaryti rimtų klaidų. Ir mažiau nervinkitės patys bei nenervinkite tų, nuo kurių priklauso reikalo sėkmė. Neverta kreiptis į vadovybę su prašymais, pasiūlymais.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis – apgaulinga diena: neįvertinsite pavojų, patikėsite melagiu ar imsite įtarinėti nieko dėtą draugą, sutuoktinį, vaiką. Neverta aiškintis kilusių sunkumų, nesusipratimų (jie itin tikėti kelionėje) – nieko nepešite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį vargu ar pavyks išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos. Tai ne pats geriausias metas nervintis – jūsų netikusios nuotaikos greitai persiduos sutuoktiniui bei aplinkiniams. Būkite apdairesni su pinigais (ypač bendrais), labiau pasaugokite savo turtą. Svarbesnius reikalus atidėkite ketvirtadieniui.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį pažadai bus sunkiai vykdomi, dėl to jūsų planai gali suirti. Ir nesitikėkite, kad pavyks teisingai numatyti aplinkinių elgesį – senas draugas, patikimas partneris gali nuvilti. Būkite tolerantiškesni partnerių nuomonei, venkite ginčų su sutuoktiniu. 

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį tikėtinos traumos, konfliktai su kolegomis, darbo technikos ar automobilio gedimai. Nors rūpesčių jums pakaks, tačiau aplinkiniai irgi kažko reikalaus, prašys. Tramdykite pareigos bei užuojautos jausmus – mąstykite, kam padedate, vėliau galite dėl to gailėtis. Galimi nemalonumai dėl užvilkintų, atidėtų, pamirštų darbų. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą