Palmiros horoskopas penktadieniui, rugsėjo 1 d.

Penktadienį įtampa kiek atslūgs, ir tai tinkamas laikas taikytis. Svarbu dažniau ilsėtis, atsipalaiduoti. Ir nepykti – jei šiandien liksite taikūs, geranoriški, nebus sunku ir vėliau (visą mėnesį) neprarasti vidinės giedros. Na, o priešingu atveju jūsų laukia nesmagus mėnuo, kurį ženklins įtampa bei nepasitenkinimo raukšlės.

Kaip ir vakar, diena žada kliūčių, nesklandumų. Gali tekti imtis seniai pamiršto darbo, atidedant tai, kas dabar aktualu. Tikėtinos problemos dėl senų neteisingų investicijų. Būkite atsargesni piniginiuose, turto reikaluose. Netinka investuoti pinigus, pasirašinėti sandorius. Diena labiau palanki moterims nei vyrams. Joms vertėtų tvarkyti svarbesnius reikalus. Tiesa, bus svarbu likti lanksčioms, vengti kategoriškų sprendimų. Vakaras romantiškas, palankus pasimatymams, santykių atnaujinimui. Išlieka įvairių avarijų, traumų tikimybė kelyje, gamyboje, buityje. Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nebuvo svarbūs. Nebent jie buvo ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną bei jo produktus, juos valgyti. Blogai maudytis, plaukti, tuštintis ar purvu išsitepti, matyti žiemą, kraują. Pinigus sapnuoti irgi gerai – pelnas. Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar gestų šviesa, ugnis be aiškios priežasties, žagsėti. Geras ženklas: netyčia sulyti, vaivorykštę, žaibą išvysti. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis – aktyvus pilnaties metas, tinkamas įvairiems susitikimams, kelionėms, tiesa bus svarbus saikas švenčiant, pramogaujant; šeštadienį palanki mėlyna, vengtina geltona, žalia; sekmadienį palanki balta, geltona, oranžinė, tamsiai raudona, vengtinos tamsios spalvos, taip pat pilka, žydra; pirmadienį palankios tamsios spalvos, pilka, vengtinos šviesios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Penktadieniui kuo mažiau darbų planuokite – trūks jėgų, laiko, optimizmo. Iš jūsų gali būti pareikalauta atlikti nebaigtus darbus, grąžinti skolas. Vis dėlto neliūdėkite – vakare galimas malonus siurprizas…

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti kuo paprasčiau. Pasišnekėkite apie savo problemas su geru draugu. Išeitis gali ateiti netikėtai bei būti kitokia nei tikėjotės. Vakare galima žinia iš seno gerbėjo ar asmens, kuris jus myli slapčia.

Dvyniai (05 21–06 21). Netikėtai jums gali tekti grįžti prie kažko seno pamiršto, ir tai bus naudinga – dabar gali atsiverti anksčiau nepastebėtos galimybės. Ir atvirkščiai, nesižavėkite naujomis idėjomis – tam laikas dar neatėjo. Labiau pasaugokite savo darbo vietą.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį stenkitės taikiai be agresijos ginti savo įsitikinimus, interesus. Laikykitės savo senos nuomonės, nekeiskite ankstesnių apsisprendimų, kad ir kaip jūsų nemėgintų paveikti aplinkiniai. Vyrams reikėtų labiau įsiklausyti į antrosios pusės nuomonę, reikalavimus.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis iki pavakarės sudėtingas – siekite likti ramūs. Pasisaugokite apgaulių, vagysčių, bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Vis dėlto sukrėtimai suteiks proto aiškumo, padės rasti tinkamą išeitį. Vakaras palankus viešnagėms. Galimas spontaniškas meilės nuotykis.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį, kad ir ko imsitės, galite susidurti su opozicija tiek šeimoje, tiek darbe. Likite išradingi, ieškodami kompromisų, tiesa, nereikėtų veltis į intrigas. Moterims tinkama proga priminti viršininkui jo pažadus, įsipareigojimus. Šiandien verta didesnį dėmesį skirti antrajai pusei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį darbų krūvis augs – ieškokite kvalifikuotų pagalbininkų ir labiau pasirūpinkite sveikata. Nedidelis apsirikimas gali sukelti rūpesčių laviną. Ir pasistenkite nuo pat ryto sau uždrausti erzintis dėl niekų. Vakaras palankus romantiškiems susitikimams.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį likite atsargūs bei apdairūs, kad neįsiveltumėte į avantiūras, ginčus su artimais, mylimais žmonėmis bei laiku sau pasakytumėte „ne“. Šiandien vyrams itin svarbu pasitarnauti mylimai moteriai.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį geriausia laiką leisti namuose, su artimaisiais. Netvarkykite svarbių dalykinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų – pakenksite ateičiai. Apmąstykite senas pamokas, ir nebūtinai asmeniškai patirtas. Vakaras džiugus, kupinas romantiškų nuotaikų ir, beje, galimybių. Neatsisakykite pasimatymo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį netikėkite tais, kas skubės atverti akis, pranešti ypatingą naujieną. Dabar geriau pasimokyti iš trijų japoniškų beždžionėlių, kurios gindamosi nuo negatyvo laiku užsidengia akis, ausis, burną. Vakaras – gera proga gerinti santykius su antrąja puse.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį būsite linkę save apgaudinėti tiek vertindami finansines galimybes, tiek santykius su mylimu žmogumi. Ne laikas apsispręsti, netinka nei kažką nutraukti, kažko atsisakyti, nei ko naujo imtis ar naujus santykius užmegzti. Vakaras tinkamas pasikalbėti apie santykius su jums brangiu asmeniu. 

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį nebus lengva rasti teisingą sprendimą – kažkam vis tiek neįtiksit, kažkas vis tiek reikš pretenzijas. Kita vertus, bus svarbu nesusitapatinti su kitų problemomis, neišgyventi dėl dalykų, dėl kurių nesate kalti ir kurių negalite pakeisti. 


lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą