Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugsėjo 4 d.

Pirmadienį geriau užsiimti tais darbais, kuriems atlikti svetimos pagalbos nereikia. Nėra palankus metas darbo sutartims, finansiniams įsipareigojimams. Apskritai geriau mažiau žadėti, nieko iš kitų neprašyti, taip pat nieko neskolinti bei nesiskolinti.

Netinka ir skolas grąžinti. Tai laikas, kai reikia vengti svetimų žmonių bei tų, kurie įkyriai perša savo nuomonę, pagalbą, paslaugas. Diena sėkminga mokymuisi, pasikeitimui informacija. Palankus metas bičiuliškiems susibūrimams, šventimams savame rate. Pirmadienį 4 val. 19 min. Venera pakeis savo kryptį Žemės stebėtojo atžvilgiu ir vėl ims judėti tiesiai. Šis tiesusis arba direktinis judėjimas tęsis iki 2025 metų kovo 2 d. Tai gera žinia verslininkams, finansininkams, įsimylėjėliams bei moterims! Įstrigę piniginiai ir turto reikalai vėl pajudės sparčiau, ims augti pelnas. Greitu laiku sugebėsite atsigauti po rugpjūčio mėnesį patirtų iššūkių, gal net nuostolių, pakaks palankių galimybių ir dar kartą pamėginti pasinaudoti praleista gera proga versle ar meilės santykiuose… Kai Venera direktinė, palankus metas spręsti finansines problemas, investuoti pinigus, pradėti naują verslą. Jausmai intensyvėja ir meilė tampa rimtu stimulu kažko siekti, norėti, įkūnyti. Šis laikas tinkamas sužadėtuvėms, santuokai. Iš sekmadienio į pirmadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – bet kokie sapnai, net geri, reiškė įspėjimą apie nesėkmes ligas, katastrofas. Geri sapnai labiau susiję su apgaulėmis, o blogi su agresija. Blogas ženklas: įsidurti kruvinai, nusiplikyti – materialinės problemos, jei namuose kas sulūžtų, jei imtų tinkas byrėti ir pan., automobilio gedimai, ypač susiję su ratais, jei iš rankų kristų piniginė, rankinė – nesėkmės finansiniuose dalykuose. Geras ženklas: rasti smulkių, aštrių metalinių daiktų, monetų herbu į viršų – laimė, sėkmė meilėje, išvysti lietų saulei šviečiant – taika, teisingumas, skalsa namuose. Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus įsipareigojimams; tinka nešioti žalsvų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis tinkamas tvarkyti įstrigusius reikalus, siekiant juos paskubinti. Pasistenkite artimuosius (ypač antrąją pusę) labiau palepinti.

Jautis (04 21–05 20). Džiugus pirmadienis – atsigausite. Jūsų šeimininkė Venera vėl ims judėti tiesiai. Paspartės ir jūsų gyvenimo tempai.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį nepalankus metas aktyviai veiklai, susitarimams. Tiesa, jums svarbus klausimas išsispręs beveik savaime, be jūsų įsikišimo.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį gautą informacijos dėl veiklos įsidėmėkite – vėliau tai padės apsispręsti dėl reikalingų pokyčių. Namie irgi verta pamąstyti apie pertvarkymus, tačiau šiandien netinka nieko keisti iš esmės.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis džiugins – įstrigę reikalai, ypač susiję su pinigais, veikla, pagaliau pajudės. Tiesa, ši diena netinkama tvarkyti piniginius ir turto reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Kad ir kaip būsite teisūs, tačiau kritikuoti, mokyti neprašomiems nereikėtų. Tiesa, diena sėkminga, kai viskas susitvarko net geriau, nei tikitės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nuo pirmadienio imsite atsigauti – jūsų planeta šeiminė Venera pajudės tiesiai, tad įstrigę reikalai pajudės, rasite išeitį ten, kur manėte esant aklavietę. Tiesa, diena kiek įtempta, tad atsiribokite nuo neprivalomo bendravimo ir svarbius žingsnius atidėkite vėlesnėms dienoms.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis – gera proga taikymuisi su antrąja puse. Ne laikas įsipareigojimams darbe – atidėkite tai penktadieniui. 

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis tinkamas imtis užvilkintų, atidėtų darbų, taip pat tinkamas tikrinti sveikatą. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis bus palankus dirbantiems kūrybinį darbą. Tądien nestigs dėmesio bei šilumos iš tų, kurie jums brangūs, artimi. Tinkamas laikas spręsti vaikų priežiūros, auklėjimo problemas. 

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis nebus palankus svarbių reikalų tvarkymui – tądien geriausia likti namie. 

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį nepatartina leisti pinigus, juolab įsipareigoti piniginiuose, turto reikaluose. Atidėkite pirkinius antradieniui, o svarbius susitarimus – penktadieniui. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą