Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, spalio 26 d.

Ketvirtadienis – bene paskutinė gera proga prieš Mėnulio užtemimą (stos vėlų šeštadienio vakarą – maksimalią fazę pasieks 23 val. 15 min.) susitaikymui. Ramesnis metas, kai esame linkę į apmąstymus ir kupini atjautos, bus pirmąją dienos pusę, vėliau, po 13 val., stiprės agresyvios nuotaikos, stigs kantrybės ir rasti bendrų sąlyčio bus sunkiau.

Nepatartina imtis sunkių, varginančių darbų, reikalaujančių tikslumo, atidumo, analizavimo, klasifikavimo – bus sunkiau susikaupti ties detalėmis, faktais. Tai bus itin svarbu pirmą dienos pusę – ji tinkama imtis gerai žinomų dalykų, kuriuose nėra svarbi koncentracija, atida. Jei norite kažką greitai atlikti, tai verta planuoti antrai dienos pusei. Tiesa, tuomet bus svarbu likti taikiems, ramiems bendraujant – nedera kelti įtampos ar su kuo nors santykius aiškintis. Taikytis, ieškoti bendrų sąlyčio taškų taps svarbu.

Vis tik šiandien esminį dėmesį reikėtų skirti šeimai, namams, santykiams su artimaisiais, ryšių su jums brangiais žmonėmis stiprinimui. Pasigilinkite į savo vaikų, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuotaikas, pasistenkite suprasti jų rūpesčius, problemas.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį svarbūs tik tuo atveju, jei regėjote gausų žmonių susibūrimą. Tačiau šis sapnas bus labiau susijęs ne su jumis, o su aplinkiniais, valstybe.

Blogas ženklas: jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų – nuostoliai, apgaulės, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – draugo priešiškumas, artimo žmogaus išdavystė, žalinga priklausomybė nuo artimųjų, netyčia sušlapti, vandenį išlieti – jūsų paslaptis gali išaiškėti.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas, jei paukščiukas pažymėtų jūsų daiktą – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs ryškūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienio pirma pusė – pasyvus metas, kai verta užsiimti nebent nebaigtais reikalais. Tiesa, tai geras laikas atsiprašymams. Tad nuo ryto daug darbų neplanuokite, nepervarkite, neužsigriebkite daugiau nei galite pavežti. Nuo 13 val. pasijusite geriau – tuomet ir imkitės to, kas jums svarbu. Tai bus geras laikas pakovoti tiek už jums svarbų reikalą, tiek už patinkančio asmens dėmesį.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį aktyviam reikalų tvarkymui palankesnis metas iki 13 val. Šis laikas bus tinkamas ir svarbiems susitikimams. Bus palanku kreiptis su pagalbos, paramos prašymu. Vėliau verta nieko rimto nebeveikti, o tik ilsėtis. Vakaras romantiškas – leiskite jį su savo pora. Beje, neklausykite niekieno įtarimų dėl jums brangaus žmogaus.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmą ketvirtadienio pusę verta aiškintis juridinius keblumus, susijusius su jūsų profesine veikla – jūs turite žinoti savo teises, tiesa, kol kas už tai kovoti nereikia. Antrą palikite laisvalaikiui, susitikimui su draugais, bendraminčiais. Ši diena jums svarbi, nes padės atgauti ramybę, pusiausvyrą, įgyti aiškų žinojimą, kas gerai jūsų gyvenime bei kaip toliau elgtis.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį palanki pirma dienos pusė, ypač jei tektų tvarkyti reikalus, susijusius veiklos plėtra ar jūsų kūryba, taip pat su perėjimu į kitą darbovietę, gyvenamosios vietos pakeitimu, su kelionėmis apskritai. Tai bus palankus metas ir bendravimui su užsieniečiais. Po 13 val. neblogas metas priminti šefui jo seną pažadą. Vakaras tinkamas atviram pokalbiui su tėvais.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį jūsų kantrybe, pinigais, pasitikėjimu atsiras norinčių pasinaudoti, tačiau nereikėtų to bijoti – šiandien naudinga kitiems pasitarnauti (aplinkiniai jums bus dėkingi). Pirma dienos pusė iki 13 val. – palankus metas tvarkyti draudimo, taip pat mokesčių reikalus, bus tinkamas metas skolintis pinigus, imti kreditą. Vakaras palankus romantiškam pasimatymui.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį, kad ir kaip stengtumėtės likti stebėtojais, dienai baigiantis būsite priversti įsitraukti į nemalonų pokalbį, santykių aiškinimąsi (nebent jums pavyktų iki pietų gražiuoju susitarti, išspręsti konfliktą). Tik nepraraskite humoro jausmo – tai džiaugsmo bei meilės metas. Beje, šiandien turėsite progą ištaisyti seną klaidą – veikloje, bendravime.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis iki 13 val. palankesnis spręsti keblias darbo problemas – galima imtis seniai planuotų permainų. Tai bus ir geras laikas aptarti su šefu jūsų karjeros bei uždarbio perspektyvas. Taip pat pirma dienos pusė bus naudinga sveikatos tikrinimui bei įvairioms sveikatingumo procedūroms. Vakaras bus kupinas romantiškų džiaugsmų – skirkite jį savo porai.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis iki 14 val. – sėkmės, įkvėpimo metas, tad negaiškite laiko veltui ir imkitės spręsti opius klausimus, susijusius tiek su veikla, tiek su draugyste ar meile (išradingumo nestigs). Būtent šis laikas palankus svarbiam pokalbiui su mylimu asmeniu. Vėliau gerai imtis užvilkintų darbų. Antra dienos pusė gera sveikatingumo procedūroms, masažui, SPA.

Šaulys (11 23–12 21). Jei pirmą dienos pusę nieko neišeis – neimkite panikuoti, tai neilgam. Šis laikas bus skirtas užsiimti vien namais, šeima – veiklai jis tuščias... Po 13 val. prasideda smagesnis laikas, kai viskas savaime susidėlios. Antra dienos pusė naudinga spręsti sudėtingas problemas – jos išsispręs paprasčiau nei tikėsitės. Vakaras palankus ieškantiems romantiškų nuotykių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis – gera diena, ypač iki 13 val., kai galite kai ką svarbaus pakeisti savo naudai – reikės tik ištarti reikalingą žodį reikalingam žmogui tinkamą akimirką. Ir daugiau bendraukite – galite išgirsti itin svarbių, anksčiau jums nežinomų (galbūt slepiamų) dalykų. Svarbių susitikimų neatidėkite antrai dienos pusei, skubius reikalus irgi pasistenkite sutvarkyti iki 13 val.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį į permainas žvelgiate su pasitikėjimu, tačiau neskubinkite įvykių, ypač jei nusprendėte su kai kuo išsiskirti – jau kitą mėnesį gali keistis jūsų požiūris į dabartinius savo jausmus bei gerbėjus. Diena gera susitikimams, susitarimams neformalioje aplinkoje. Pirmą dienos pusę verta tvarkyti piniginius, turto reikalus. Vakarą praleiskite su žmonėmis, kurių nuomonė jums svarbi ar kurie jus tiesiog maloniai nuteikia.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienio pirma pusė padės į gera pakreipti jums nepalankią situaciją. Bendraukite, kreipkitės pagalbos – pavyks. Tuo metu būsite kupini entuziazmo, ir tai nebloga proga pareikšti apie save tiek savo viršininkui, tiek mylimam žmogui. Šiandien galite gauti ir pasiūlymą, kurio seniai laukėte. Beje, tai bus geras laikas atnaujinti tai, kuo kažkada užsiėmėte.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą