Horoskopas sekmadieniui, lapkričio 19 d.

Avinas Ilsėkitės, džiaukitės savo jausmais ir gyvenimu. Bet kokia įtampa, nerimas bus žalingi. Keblokas laikas romantiškam susitikimui: galimi nesusipratimai.

Jautis Gera diena, ypač ryte, – džiugios naujienos, optimistiški pasikeitimai. Tačiau neturėtumėte daug vilčių dėti į šiandien iki 19 val. užsimezgusias romantiškas pažintis.

Dvyniai Verta pasikliauti tik savo triūsu: nieko neprašykite jums padėti, ką nors padaryti už jus, – svarbu likti savarankiškiems. Jei kas nors mėgins užkrauti jums savo rūpesčius ir darbus, neapsiimkite: užsimegs žalingi santykiai.

Vėžys Iki vakaro nepatartina aiškintis teisybės, dėl ko nors tartis. Stenkitės nesivelti į svetimus reikalus, niekam nieko nepatarinėti, nieko nemokyti. Vakaras palankus viešnagėms.

Liūtas Susimąstymų metas. Darykite tik tai, kas malonu ir nesunku. Pasaugokite sveikatą ir gerą nuotaiką – nebijokite savęs palepinti.

Mergelė Šauni diena, jūsų nuotaika puiki. Bet nebūkite patiklūs: blogis moka prisidengti ir gėrio kauke. Rizikuokite tik vakare, tada jums pakaks visko, kad laimėtumėte.

Svarstyklės Bus svarbu nepasiduoti spaudimui iš viršaus. Negeras laikas priimti atsakingus karjeros sprendimus. Tik vėliau bus gerai toliau svarstyti ir tvarkyti dalykinius reikalus.

Skorpionas Laikykitės tik savo nuostatų. Draugai, partneriai gali išmušti iš vėžių. Bet kokius susitikimus prasminga skirti tik po 19 val. Iki to laiko atsargiai žadėkite, neįsipareigokite dėl svarbių dalykų.

Šaulys Pasyvus metas, visiškai netinkamas dalykiniams reikalams tvarkyti, bendrauti. Nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius reikalus: šiandien jus bus lengviau sužavėti ir įtikinti netikrais dalykais.

Ožiaragis Labiau įsiklausykite į save, iki galo nepasikliaukite sąjungininkais, tais, kurie jus remia. Galimi nesklandumai bendraujant su kolegomis. Neklausykite neigiamos nuomonės apie mylimą žmogų – galite susipykti.

Vandenis Daug nesitikėkite ir nenorėkite, pasitenkinkite tuo, ką pasiekėte per ankstesnes dienas. Iki vakaro nepatartina kitiems pasakoti apie savo rūpesčius ar prašyti pagalbos.

Žuvys Neskubėkite nieko keisti ir priimti naujų sprendimų. Šiandien galite sulaukti netikėtos pagalbos, įdomaus pasiūlymo. Neskubėkite jų iškart įvertinti – dabar bus svarbu surinkti kuo daugiau informacijos.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą