Horoskopas antradieniui, gruodžio 26 d.

Avinas Jūs daug kam darysite gerą įspūdį, žavėsite. Tik nesiginčykite su vyresniais, nes net mažytis kivirčas gali virsti didele problema.

Jautis Rytą neblogai seksis, jei geranoriškai bendrausite, mokėsite operatyviai pasinaudoti "karšta" informacija bei savo originalumu. Popiet jau svajosite apie ramų namų komfortą. Jį gali sudrumsti triukšmingi draugai.

Dvyniai Jei šiam vakarui esate pasikvietę svečių, tai visą dieną rūpės namų ruoša, kulinarijos reikalai. O jei ketinate eiti į renginį, pasimatymą, vis tiek mintys suksis aplink savo asmenį, tik dažniau bus žvilgčiojama į veidrodį, o ne į viryklę.

Vėžys Aktyviai nersite į šios dienos reikalus. Iki pietų geriau seksis veikla, reikalaujanti kūrybingumo, o popiet - techninių įgūdžių, loginio mąstymo. Riziką kelia jūsų impulsyvumas, nekantrumas - galite sudaryti avarines situacijas.

Liūtas Dalykiška, darbinga diena. Netingėsite paplušėti, jei tai jums aktualu. Kita vertus, pasižymėsite išlaidumu (arba jūsų partneriai skatins išlaidauti). Labai domins technikos prekės.

Mergelė Jei rytą susipyksite su brangiu žmogumi, visa diena nueis šuniui ant uodegos. Verčiau prikąskite kritikuoti ketinantį liežuvį ir nepaleiskite jo nei šiandien, nei ryt.

Svarstyklės Rytą atidžiau pažvelkite į veidrodį prieš išeidami iš namų bei tvirčiau prilaikykite piniginę kelyje. Jei vakare jūsų laukia pramoga, pasimatymas, nepamirškite, ką pažadėjote savo namiškiams.

Skorpionas Turbūt šauniai pasidarbuosite ir parodysite, ką sugebate. Gali kilti reformatoriškų bei kūrybinių idėjų, tačiau per didelis azartas ir drąsa kartais nubrozdina nosį ir kerta per piniginę.

Šaulys Rytas bus darbingas, aktyvus, tačiau kažin ar maloniai elgsitės. Jums gali stigti šilumos ir diplomatijos. Tikėtina, kad vakare susitiksite su draugais, bendraminčiais.

Ožiaragis Kuo anksčiau šį rytą pradėsite darbuotis, tuo geriau. Vienu įkvėpimu galite atlikti tai, ką visokiomis dingstimis atidėliojote. Popiet labai aptingsite ir pasižymėsite neatsparumu blogai įtakai. Venkite alkoholio, kvaišalų.

Vandenis Rytas gali būti kiek nesėkmingas arba liūdnokas. Vis dėlto įdienojus jums pavyks nemažai nuveikti ir pagerinti įspūdį, kurį iš pirmo žvilgsnio kažkam padarėte gana nuviliantį. Saugokite dokumentus ir vertingus asmeninius daiktus.

Žuvys Diena bus labai veikli. Seksis organizuoti, administruoti, taikliai argumentuoti. Tik stenkitės nesivadovauti ambicijomis, nes visiems labiau praverstų teisingumas ir objektyvumas.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą