Horoskopas penktadieniui, vasario 2 d.

Avinas Jums atrodo, kad viskas pernelyg lėtai vyksta, ilgai sprendžiasi. Jei jėga paskubinsite įvykius, tik įklimpsite į dar didesnes problemas. Būkite atidesni nuotaikų kaitai jūsų šeimoje, labiau stebėkite vaikus.

Jautis Pagauti entuziazmo galite neatkreipti dėmesio į realius, bet užslėptus pavojus. Nemalonumai galimi dėl jūsų populiarumo visuomenėje, kūrybos ar vaikų. Likite kuklūs ir sąžiningi.

Dvyniai Svarbu nesivelti į konfliktus su kolegomis. Tikriausiai nė nepastebite, kad paslėptas lyderiavimo poreikis jus skatina kiekviename įžvelgti konkurentą ir elgtis agresyviai, bet jėgų persvara ne jūsų naudai.

Liūtas Nelinksma diena: gali nutikti kas tik norite, ypač jei esate karingas, impulsyvus. Mokėkite nereaguoti į provokacijas. Turite atminti, kad šiandien jums daug kas nepatiks, tačiau tai blogas laikas aiškintis santykius.

Mergelė Jūsų sėkmė priklausys nuo mokėjimo mokytis. Skubiai prisiminkite, ko gyvenimas yra išmokęs.

Svarstyklės Galimi naudingi pasiūlymai. Naujienas vertinkite atsargiai, kritiškai. Neskubėkite priimti sprendimų, nebent tam anksčiau rengėtės. Galima išdavystė, kita vertus, sužinosite, kas jūsų draugai, o kas – priešai.

Skorpionas Nors sunku, bet jūs išmintingi, kad nenukentėtumėte ir neprarastumėte geros nuotaikos. Svarbu visur siekti aiškumo, konkretumo. Jei tik pastebėsite, kad kas nors nuo jūsų slepiama, – tai pavojaus signalas.

Šaulys Nors pasijusite geriau, tai sudėtinga diena. Patartinas diplomatiškas, atsargus bendravimas – tiek su kolegomis, tiek su klientais, pacientais, darbdaviais, policija, šeima.

Ožiaragis Kas per daug, tas nesveika. Jeigu jūsų tikėjimas – aukso vidurys, šiandien problemų gali pavykti išvengti. Ambicingų ir karštakošių laukia išbandymai. Būkite taktiškesni su sutuoktiniu.

Vandenis Dėl neapdairumo, skubotumo galite patirti nuostolių. Mažiau tikėkite kitų pažadais, ypač pasistenkite nereaguoti į reklamos žavesį. Pasisaugokite atsitiktinio flirto.

Žuvys Nelengva susitaikyti su neišvengiamomis permainomis – jūsų kantrybei tai bus išbandymas. Mažiau žadėkite, tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, apdairiau vairuokite.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą