Horoskopas ketvirtadieniui, vasario 15 d.

Avinas Lengvai darysite įtaką kitiems, būsite iniciatyvūs, sugebantys organizuoti, nukreipti. Nepaisant to, tykos pavojai, gali kilti kliūčių, intrigų, rezgamų prieš jus. Rūpesčių gali sukelti ir nepatikimi, pavydūs draugai arba nepaklusnūs vaikai.

Jautis Turbūt pasijusite labai pažeidžiami, nes paaiškės, kad ne visiems patinkate ir ne visi jums linki gero. Galite patirti tam tikrus apribojimus arba baimę dėl seno netinkamo poelgio pasekmių. Saugokite asmenines bei dalykines paslaptis.

Dvyniai Būsite įsitempę. Galbūt ką nors jaudinamo sužinosite iš pažįstamo žmogaus ar žiniasklaidos. Būkite reiklesni sau, atlikite būtinus darbus. O jei per kraštus veršis negatyvios emocijos, pasportuokite, pasivaikščiokite.

Vėžys Naujiems darbams dar ne metas. Reikia rimčiau pasiruošti. O neužbaigtus senuosius pabaigti išties pravartu. Saugokite dokumentus, asmenines vertybes bei gerus santykius. Tik labai atsakingai elgdamiesi išvengsite didesnių problemų.

Liūtas Turėsite pasistengti, kad įsimintumėte reikalingą informaciją, laiku atliktumėte prisiimtą įsipareigojimą. Tuo pačiu negalite apleisti artimųjų ir vaikų, nes jų neišspręstos problemos turės įtakos ir jūsų reikalams.

Mergelė Jums ši diena bus kur kas geresnė, jei galėsite likti namuose ir neteks imtis sudėtingų darbų ar reikalų. Už namų sienų jūsų keisti nuotaikų svyravimai gali sukelti problemų ir jums asmeniškai, ir kolegoms.

Svarstyklės Rūpės romantika, pramogos, norėsis nuotykių ir pobūvių. Nekantraudami galite lengvabūdiškai ar neatsargiai pasielgti. Atkreipkite dėmesį į vaikų išdaigas.

Skorpionas Stenkitės užbaigti tai, ką seniai pradėjote. Jei įmanoma, viską darykite patys arba tikrinkite, kaip darbuojasi jūsų padėjėjai, pavaldiniai. Galimi netikėti technikos gedimai. Įmanomos ir problemos su sveikata.

Šaulys Draugiškumo šiandien sunkiau tikėtis negu įtampos. Verčiau nedarykite jokio spaudimo, nieko nesiaiškinkite, nebent norite kažką nutraukti, padėti galutinį tašką. Vis dėlto radikaliems sprendimams tai netinkama diena.

Ožiaragis Tikriausiai stengsitės suderinti prieštaringus dalykus, rasti racionalius paaiškinimus keistiems poelgiams. Nederėtų skolinti bei skolintis pinigų, daiktų. Negalima vilkinti mokesčių mokėjimo, skolų grąžinimo.

Vandenis Stengsitės nemažai aprėpti. Domins mokslo, kultūros, kelionių reikalai. Galbūt atsiras juridinių reikalų, teks kreiptis į juristus ar savarankiškai gilintis į įstatymus. Aiškiai apibrėžkite savo ir kitų įsipareigojimus bei teises.

Žuvys Šiandien neužsiimkite svarbiais darbais, kad kai ko nesugadintumėte impulsyviais sprendimais. Regis, jums bus sunku išlikti taktiškiems bendraujant, ginant savo nuomonę. Gerbkite pašnekovus, jei norite patys būti gerbiami.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą